asus teknik servisiyle ilgili bir sorum var . benim notebook bataryam bozuldu %80 de iken aniden kapanıyor (güç kesiyor) servise vereceğim ama faturamı kaybettim fatura olmadan seri numarasına bakarak garanti işlemini yaparlarmı . ürünün kutusu cd leri garanti belgesi falan kutudan ne çıktıysa tamam. bilgisi olan var mı aldığım yer de kapanmış yeni faturayı nasıl alıcam bilmiyorum ???
quote:
Orijinalden alıntı: Rang-e khoda
quote:
Orijinalden alıntı: doctor_19
quote:
Orijinalden alıntı: Dave Tait
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dr.mbalkoca
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dr.mbalkoca
quote:
Kim ne derse desin Asus
Lenovoyı öven 10 açıklama duyuyorum az bişey lenovaya yöneliyorum 1 kişi bile asusu övse hemen asus tarafına geçiyorum asusun ayrı bi çekiciliği var niyeyse
Asus ile Lenovo yu yanyana koy Lenovo'nun yüzüne bakmassın
ateşe körükle gitmek bu olsa gerek
Bu arada en üstteki fotoğrafı görmemiştim...Asaleti sen de gördün değil mi?
asalet var ama lenovanında içi güzel onun sistemide asusta yok
casperın için daha güzel, o zaman ona mı ısınacaksınız?
ben de sizin gibi pc arayışındayım, lenovo y570 çok uygun ama aynen sizin gibi asus düşünüyorum.
casper la lenovo bir tutulmazki ama casper alınca ben ona ısınamasam bile o beni ısıtır zaten son kararımı verdim asus alcağım almayada dolar fiyatları uçurdu, gözüm merkez bankasında öle bekliyorum şimdilik
Bu 2 modelin ekran kartini dolayisiyla performanslarini karsilastirmak Ddr3 vs ddr5 oluyor cunku tek fark bu(13 mhz farki kaale almiyorum) Ddr5 daha iyidir tabi, ozellikle yuksek cozunurlukte daha cok etkili olur. 5-10 fps fark eder.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme