merhaba arkadaşlar. birkaç gün önce asus M3A anakartlı bir sistem topladım. anakartın driverlarını sorunsuz bir şekilde yükledim. ama bilgisayarı aldığım yer otuz günlük bir windows demosu kurmuşlar. sonra formatladım bilgisayarı ve anakartın driverlarını tekrar kurmaya çalıştım ama audio driverını bir türlü kuramadım. daha doğrusu önce kurdum ama ne winampla, ne de windows media playerla hiçbir dosyayı açamadım. aşağıdaki hatayı veriyor;
0xC00D11BA: Dosya yürütülemiyor Windows Media Player, ses kartı veya ses denetleyicisi gibi bir ses aygıtınızda bir sorun olduğundan dosyayı yürütemiyor. Bu hata iletisiyle aşağıdaki nedenlerden dolayı karşılaşırsınız:
Ses aygıtınız başka bir program tarafından kullanılıyordur. Ses aygıtınızı kullanıyor olabilecek diğer programlardan çıkın ve sonra dosyayı yeniden yürütmeyi deneyin. Ses aygıtınız düzgün çalışmıyordur. Sorunu gidermek için Windows Yardım'daki Ses Sorun Gidericisi'ne bakın veya ses aygıtınızın belgelerine başvurun. Bilgisayarınızda yüklü bir ses aygıtı yoktur. Bir ses aygıtı yükleyin ve sonra dosyayı yeniden yürütmeyi deneyin. Hata kimliği = 0xC00D11BA, Koşul kimliği = 0x00000000
bu sorunu nasıl çözebilirm? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.