Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jiddi

mchll
    Benim ram'ler de 7-7-7-7-16-32 ve .8 volt Patriot. Herhangi bir sorun yasamiyorum stabilite konusunda.

Hocam bende öyle denicem bi bakalım. Nolacak ama pek varktim yok bu sıra bakamıyorum =(
  • arkdaşlar sıstem uzerınde suan bu anakart ıcın OCZ URBAN ELITE 4X1 4GB DDR3 1600 MHZ aldım bu gun sızce nası bı uyumsuzluk sorunu flan olurmu sımdıden tesekurler
  • OCZ nin AMD icin urettigi ozel ram'ler de mevcut. Bu dedigine bakmadim ama sanirim sorun yasatmazlar sana Muse00, umarim... Sonucta bazi arkadaslar Asus'un onerdigi listede olmayan ram'leri kullanip sorun yasamiyorlar. Kaldi ki OCZ AMD sistemler icin de ram ureten bir uretici. Bu mantikla sorun olusturmamalarinu ummak yanlis olmaz. Kolay gelsin...
  • bu anakartı arıyorum 1-2 haftadır ama hiçbir yerin stoğunda yok nerde bulabilirim? peşin/nakit alıcam..
  • jiddi ty
  • agır agır bi şey bilmeden o.c. yapıyorum. elimde kalırsa kalsın anakart

biraz o.c iyidir sadece uma kullanıyorum onlar da 225*8 de çalışıyor ama gpu-z 800mhz diyor yani 1600. ama 1800 de çalışıyorlar.
     ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 31 Aralık 2009; 19:42:58 >

• Kaan bu bordu da yakacan haa
  • birden o.c. iyi olmuyor. birden onboard vga yı 900mhz ye çıkarayım dedim biosta bile sistem reset atıyor. voltaj da fazla idi sanırım.

şimdi 750mhz-1840mhz gpu işlemci x4 her daim
    quote:

Orijinalden alıntı: cank1981
    Kaan bu bordu da yakacan haa
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukumdar22

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

m evo ile v evo arasında değişen birşey olacağını zannetmiyorum bu benim fikrim ama ram destek listesine bak 1333mhz ram desteğinde patriotun aynı ramleri varsa 1600 yerine 1333 olanı büyük istimal sorun çıkmaz ben öyle yaptım çünkü baktım listede 1333 destekli olanı var ben 1600 olanını aldım sorun yok

ozaman bende bu rami alayım.. patroit iyi marka aynı zamanda fiyatı en uygun olan tek modül 1600MHz lik ddr3 ram.. madem kullanıcı arkadaşlarda sorun cıkmamış ve gerçek değerlerinde kullanabiliyo.. bende bu ramin siparişini hemen geçiyorum.. yardımı olan arkadaşlara teşekkür ederim.. Saygılar..

arkadaşlar bu ürünü vatan bilgisayardan sipariş geçtim taaa ayın 22 sinde.. adamlar anca ayın 30 da kargoya verebildiler ve gelen ürün açık ambalajlı kullanılmış ve arızalı çıktı.. bugün elime ulaştı anca.. bu onlara attığım mesaj.. telefon ettim fakat kendilerine ulaşamadım..

630711 nolu siparişimi 22/12/2009 tarihinde internet sitenizden sipariş ettim.. Sipariş içeriği.. PATRIOT 2GB Signature Line DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram di.. Anca ürünü 30/12/2009 tarihinde kargoya verebildiniz.. Oysa ürün açıklamasında 3 iş gününde kargoya verilir deniyo.. Onuda geçtim gelen ürünün ambalajı açıktı ve kullanılmış geldi.. Aynı zamanda ürün arızalı çıktı.. Bizzat kendim iki ayrı bilgisayarda denedim.. Ayrıca aklınıza birşey takılmasın bende bi bilgisayarcıyım.. Belliki bi müşteriniz arızalı ürün deyip size geri iade etti ve sizde resmen arızalı ürünü bana kakalamaya kalktınız.. Helal olsun sizin gibi esnafa.. Bravo.. Ksrgoların ilk iş başı yaptığı gün size iade olarak gönderiyorum.. Bilginize..

• vatanda böyle hatalar çok oluyor. geçende kargolar karışmış. arkadaşıma değişimle vapor-x gelecekken bozuk bir vatan müşterisinin kartı gelmiş. şimdi onu geri verdi. yeni vapor-un gelmesini bekliyor.
    quote:

arkadaşlar bu ürünü vatan bilgisayardan sipariş geçtim taaa ayın 22 sinde.. adamlar anca ayın 30 da kargoya verebildiler ve gelen ürün açık ambalajlı kullanılmış ve arızalı çıktı.. bugün elime ulaştı anca.. bu onlara attığım mesaj.. telefon ettim fakat kendilerine ulaşamadım..

630711 nolu siparişimi 22/12/2009 tarihinde internet sitenizden sipariş ettim.. Sipariş içeriği.. PATRIOT 2GB Signature Line DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram di.. Anca ürünü 30/12/2009 tarihinde kargoya verebildiniz.. Oysa ürün açıklamasında 3 iş gününde kargoya verilir deniyo.. Onuda geçtim gelen ürünün ambalajı açıktı ve kullanılmış geldi.. Aynı zamanda ürün arızalı çıktı.. Bizzat kendim iki ayrı bilgisayarda denedim.. Ayrıca aklınıza birşey takılmasın bende bi bilgisayarcıyım.. Belliki bi müşteriniz arızalı ürün deyip size geri iade etti ve sizde resmen arızalı ürünü bana kakalamaya kalktınız.. Helal olsun sizin gibi esnafa.. Bravo.. Ksrgoların ilk iş başı yaptığı gün size iade olarak gönderiyorum.. Bilginize..

• kart altın gibi oldu maşallah ne zevkli adamım ne alırsam piyasada bir tane kalmıyoristeyene fahiş fiyatla satabilirim kara borsa hesabıyakında böyleleride çıkar
  • Ben de verebilirim sistemi yüksek o.c. kapasiteli. sıfır fiyatıyla veririm tüm ürünleri zaten bi şey yok Anakart+işlemci+ram+hdd+dvd-rw+psu. kasanın içi bomboş gibi. İsteyen olursa veririm.
    quote:

Orijinalden alıntı: sendomi
    kart altın gibi oldu maşallah ne zevkli adamım ne alırsam piyasada bir tane kalmıyoristeyene fahiş fiyatla satabilirim kara borsa hesabıyakında böyleleride çıkar

ama Gerçekten güzel anakart

• quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

arkdaşlar sıstem uzerınde suan bu anakart ıcın OCZ URBAN ELITE 4X1 4GB DDR3 1600 MHZ aldım bu gun sızce nası bı uyumsuzluk sorunu flan olurmu sımdıden tesekurler

Bende OCZ kullanıyorum benim ramde listede yok ama stabil herhangi bir sorun yok
    ramlerinden emin olmak için voltaj ve mhzlerini ayarla biostan sonra memtestden geçir.
    Ayrıca hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj gamer

vatanda böyle hatalar çok oluyor. geçende kargolar karışmış. arkadaşıma değişimle vapor-x gelecekken bozuk bir vatan müşterisinin kartı gelmiş. şimdi onu geri verdi. yeni vapor-un gelmesini bekliyor.
    quote:

arkadaşım ürünü geri iade etmek için ne yapmak gerekiyo.. direk kargoya verip durumu anlatan bi yazı yazmamızmı gerekli.. yoksa bi form falan mı doldurmamız gerekli??

• yeni bios çıktı

[ 0512 ]
    ----------------------
    01. Fix the issue that system may hang during POST when using SAMSUNG-DDRIII1333-2G (M378B5673FH0-CH9) memory which were produced during 43~44 week.
    02. Fix the issue that ATI HD5850/5870 graphic card may be unable to be detected.

http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socketAM3/M4A785TD-V_EVO/M4A785TD-V-EVO-0512.zip
  • son biosu yüklemenizi önermem arkadaşlar acc açtığınızda 4. çekirdek açıldı gözüküyor ancak windows'da 3 çekirdek olarak gözüküyor bir yerde saçmalık var ama ne birde 4.çekirdek açtığınızda windows'da 3 çekirdek olarak gözüküyor yine ancak işlemci hızı ve voltajı düşmüyor son bios hiç sarmadı üstelik windows üzerinden eski biosa'da dönemiyoruz,gigabyte'da rahatlıkla dönülüyordu
  •  ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

eskisinde nasıldı bilmiyorum ama yeni bios ile C1E özelliği kapalı geliyor açarsanız boşta hız ve voltaj düşer bende en ufak bir sorun yok çekirdek açıldı ve stabile çalışıyor

bu arada windows üzerinden eski biosa geri dönebilirsiniz

asus Update programımızı yükleyince seçeneklerden options'u seçerek next diyin

bios downgradable'ye tik atın next diyin

update bios from a file seçin hangisini yüklemek isterseniz seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MsTmS -- 3 Ocak 2010; 14:23:28 >

• Biosu nasıl yüklüyoruz arkadaşlar. ?
  • Arkadaşlar bu ürünü X4 925 işlemci ile alacağım.
    merak ettiğim ZEPPELIN 2x2 DDR1333 ile çalışırmı?
  • Oc yapmadan Ramler 1600 mhz de çalışıyor mu, çalışmıyorsa boşa 1600 almayım 1333 alırım
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.