Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende anakartı alacağım ama hiç bir yerde stokta yok bildiğiniz sağlam bir yerde bu anakartı bulabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreeKocc -- 25 Aralık 2009; 20:53:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garfidesign

arkadaşlar M4A785TD-V EVO anakart alanlardanım.ama beraberinde aldığım kvr1333d3d8r9sk2/4gi kinston marka 4 gb ram ile makinamı çalıştıramıyorum.ramleri söktüğümde hata sesi geliyor.taktığımda hata sesi yok ama görüntüde yok.entegre ekran kartı ile çalıştırıyorum.bu arada aldığım ramler desteklenen ram listesinde yok.bu yüzden olabilir mi acaba? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

tek olarak dene önce
    degişik slotlarda
    diğerinide dene sonra
    sanırım biri bozuk ramlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan333

Arkadaşlar ZOTAC GeForce 9800 GT Eco ekran kartı bu anakarta uyarmı ve performansı nasıl bilen kullanan var mı?

http://pden.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=160&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=1

Bu soruya cvb alamadım yok mu kullanan : (

• Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Youtube dan falan video izlerken full ekran yaparsam 30-40 sn sonra donum kalıyor pc. Res atıyor ya da ben atıyorum .
    Nedenini bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cank1981

Arkdaşlar ramlari aynı renkli slotlara takıcaksınız. OC de performasn için maviye takmanızı öneriyor Asus

Bununla ilgili link verir misin?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ZOTAC GeForce 9800 GT Eco ekran kartı bu anakarta uyarmı ve performansı nasıl bilen kullanan var mı?

http://pden.zotac.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_images.tpl&product_id=160&category_id=29&option=com_virtuemart&Itemid=1

Bu soruya cvb alamadım yok mu kullanan : (

Her anakartta aynı performans verir. 7600 GT ekran kartı taktım aynı performans veriyor bundan önce P35 anakartta çalışıyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Daha once verildi mi bu baslikta bakmadim... :) 7 adet 785 G cipsetli anakarti test etmis Tom's Hardware bu linkte
    -
    http://www.thgtr.com/anakart/yedi-amd-785g-tabanli-anakart-incelendi/yedi-amd-785g-tabanli-anakart-incelendi

daha önce görmemiştim link için teşekkürler
  • @mchll
    Hocam sen bu anakartla Team Xtreem 1600Mhz CL7 ramleri sorunsuz olarak kullanabiliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepppkralll

@mchll
    Hocam sen bu anakartla Team Xtreem 1600Mhz CL7 ramleri sorunsuz olarak kullanabiliyor musun ?

Evet hocam problem yok çok şükür. cl8 olarak kullanıyorum. Cl 7 için voltaj falan dememem lazım vaktim yok bu sıra
  • Arkadaşlar overclockta fsb max. 265 oluyor bende. 265 i geçen var mı acaba?varsa nasıl yaptığını bir zahmet anlatabilir mi?Bendeki işlemci athlon x3 425@phenom x4 2.7 ghz.Ram ise 2gb 1333 High level.İlginçtir fsb 215 ten sonra ramleri 400 yapmak zorunda kalıyorum yoksa bilgisayar açılmıyor,215ten 265e kadar sorunsuz çıkıyor sonra duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick72 -- 27 Aralık 2009; 21:34:48 >
  • Arkadaşlar Bende Bu Kart tan Almayı Düşünüyorum
    Acab ÜZerindeki HD4200 512 MB Ekran KArtı NAsıl ?
    128 Bit Mi 64 Bit Mi?Performansı Nasıl?Şuan İçin HD4770 Almaya Ne Kadar İhtiyaç VAr?
  • oyun oynayacağım adam gibi dersen onboard işe yaramaz. tüm oyunları min'de oynuyorsun. uma+sideport veya sadece uma ile 1gb ayrıca 32bit ram için. kaç volt ile 1ghz görüyor bilsem o.c. denicem de ayarları tutturmak vakit alıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: musab63
    Arkadaşlar Bende Bu Kart tan Almayı Düşünüyorum
    Acab ÜZerindeki HD4200 512 MB Ekran KArtı NAsıl ?
    128 Bit Mi 64 Bit Mi?Performansı Nasıl?Şuan İçin HD4770 Almaya Ne Kadar İhtiyaç VAr?

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Arkadaslar anakartimizin bir ust modeli cikmis. Atin cope kartlarinizi :) hehehe
    -
    http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Ic2Z48E0qdz0KwIU&templete=2
     ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

-
    2 x USB 3.0 ports at U3S6 card
    True SATA 6Gb/s & USB 3.0 support
    Gibi son teknolojilere destek de kazandirilmis !!!

tek fark pci-e 4x sata 3 çıkışı o da ucuz bi şey. bi de bios attık mı alın size U3S6

• arkadaslar su kartı ballandıra ballandıra anlatmayın yahu, kart hic biyerde yok. strese giriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

arkadaslar su kartı ballandıra ballandıra anlatmayın yahu, kart hic biyerde yok. strese giriyoruz.

Vallahi hocam ben almaya gittiğimde üst üste duruyordu evolar bostancı vatanda.
    Geçen birdaha gittim. Yeri bomboş kalmış. Bayapı hızlı gitti kart. Şok oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

arkadaslar su kartı ballandıra ballandıra anlatmayın yahu, kart hic biyerde yok. strese giriyoruz.

Vallahi hocam ben almaya gittiğimde üst üste duruyordu evolar bostancı vatanda.
    Geçen birdaha gittim. Yeri bomboş kalmış. Bayapı hızlı gitti kart. Şok oldum.

ne ara geldi ne ara bitti bilmiyorum ama ben2 haftadır heryerde arıyorum yok, sanırım vatanın kampanyasıda bitti. bu anakart ocak ortasında gelir bu seferde sapphire hd5770 ekran kartı veya istedigim ramları bulamam. oof ooff paramız var ürün yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Registered -- 28 Aralık 2009; 22:00:42 >
  • mc_karizma
    Diger bir baslikta sideport memory ile ilgili soru sormussun. Burada gordugum kadari ile 5770 ekran karti alma planin da var. Bu durumda sideport memory'yi hic dusunmene gerek yok. Gerci TDM-EVO da da sideport memory mevcut.
  • Arkadaşlar benden söylemesi ...

CL8 8 8 8 24 CR1 de 1.65 v da stabilite sorunu yaşıyorum.
    Ramler Team Xtreem cl7 1600 mhz ddr3

Nedeni bilen varmı ? Command Rate den mi acaba ?
  • mchll
    Benim ram'ler de 7-7-7-7-16-32 ve 1.8 volt Patriot. Herhangi bir sorun yasamiyorum stabilite konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 30 Aralık 2009; 4:02:12 >
  • aklıma bir zamanlar DLT3C kodlu AMD işlemcisi aradığım günler geldi, şimdi mazide kalmış olan andromeda dan 10$ daha ekstra para vererek ancak bulmuştık.böyle forum köşesi ayrılmış , inceleme sitelerinde incelenmiş onay görmüş bir anakart, fellik fellik aranan bir anakart olduysa, vay halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayguns -- 29 Aralık 2009; 21:51:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.