Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar buyuk bır sorunum var baslık acmayı dusnudum sonra buraya yazmaya karar verdım cunkı anakarttan suphelenıyorum..

amd phenom x4 955
    2x2 adata ram
    akasa 520 watt kasa
    1 tb seagte hdd
    1gb power color hd 4890 ekran kartım var

makıne baslarda sorunsuzudu 6 aylık falan..son 1 ay ıcınde kendı kendıne reset atmaya basladı..oyunlarda donma yaptı bazen resetledı bazen donup kaldı..mesela tabla asagı aldıgımdada genelde resetledı..arada bır yapıyodu onemsemedım.. bu ara sık sık yapmaya basladı gunduz acıyorum 5 - 10 kez resetlıyor kendını onarma modunda baslatmamı ıstıyor baslaıtyorum wındows onarılamıyor dıyor vs.. ramlarden suphelendım tek tek denedım aynı seyı yaptı..hdd deyı degıstırdım yıne aynı..ekran kartnı sokup onbord calıstırdım yıne aynı..mesela bı program var onda ozellıkle reset attıırıyor dıvxı vcd ye cevırmek ıcın wın avı denılen program..ama program olmasada yapıyor reset olayını..fakat programı her actıgımda kesın resetlıyuor..programı kullanmazssam arada resetlıyor.. demın wınampta muzuı dınlıyodum zart zurt ses cıktı ses gıttı..aygıt surucusunu yukleyın yada baska aygıt deneyın vsd hata kodu yazdı..halbukı yenı formatladım makıneyı anakartın suruculerınıde full yukledım ama boyle tuaf bı hata verdı..bılgısyaarcıyı cagırdım oda sasırdı deneymıyoruzda elınde anakart yok..nerden olabılır bu sorun...

• quote:

Orijinalden alıntı: indiana79

arkadaslar buyuk bır sorunum var baslık acmayı dusnudum sonra buraya yazmaya karar verdım cunkı anakarttan suphelenıyorum..

amd phenom x4 955
    2x2 adata ram
    akasa 520 watt kasa
    1 tb seagte hdd
    1gb power color hd 4890 ekran kartım var

makıne baslarda sorunsuzudu 6 aylık falan..son 1 ay ıcınde kendı kendıne reset atmaya basladı..oyunlarda donma yaptı bazen resetledı bazen donup kaldı..mesela tabla asagı aldıgımdada genelde resetledı..arada bır yapıyodu onemsemedım.. bu ara sık sık yapmaya basladı gunduz acıyorum 5 - 10 kez resetlıyor kendını onarma modunda baslatmamı ıstıyor baslaıtyorum wındows onarılamıyor dıyor vs.. ramlarden suphelendım tek tek denedım aynı seyı yaptı..hdd deyı degıstırdım yıne aynı..ekran kartnı sokup onbord calıstırdım yıne aynı..mesela bı program var onda ozellıkle reset attıırıyor dıvxı vcd ye cevırmek ıcın wın avı denılen program..ama program olmasada yapıyor reset olayını..fakat programı her actıgımda kesın resetlıyuor..programı kullanmazssam arada resetlıyor.. demın wınampta muzuı dınlıyodum zart zurt ses cıktı ses gıttı..aygıt surucusunu yukleyın yada baska aygıt deneyın vsd hata kodu yazdı..halbukı yenı formatladım makıneyı anakartın suruculerınıde full yukledım ama boyle tuaf bı hata verdı..bılgısyaarcıyı cagırdım oda sasırdı deneymıyoruzda elınde anakart yok..nerden olabılır bu sorun...

sıcaklıklara bı goz at cpu ya gpu ve anakart kopru sıcaklıklrna goz at gerekırse thermal macunu yenıle malum bu yaz sıcak gecıyor.

• sıcaklıklar normal 35 40 derece ıslemcı cekırdıkkllerı makıne yenı zaten toz toprakta yok..fanlar temız..ıslemcı ısınmıyor yanı..ınsmadıgı haldede macunları yenılemey gerek varmıdır..
  • ekran kartını deneedık sıfır hdd denedık power denedık.. ramlar ıslemcı anakart kaldı..sımdıde ram denıcez..hangı ramı almalıyım bu anakarta..anakartın kıtpacıgında benım ramlar vardı adata 1333 mhz dual ramlar benımkıler yanii..5 ay sorun cıkaradı kullandım..sımdı ramdan olabılrımı dıye dusnuyoruz..ramları kıngston almayı dusnuyorum..1333 mhz 2x2 kıngston bu anakarta uyumlumudur...kullananlar varmı bu ramları...yada bu anakartta en ıyı ram sudur dedıgınız bı ram varmı..atacam pc ıyı serefsızım atacam..2000 lıra verdım..basıma gelmeyen kalmadı..bana bı ram soyleyın onu sıparıs vereyım..2x2 dual 1333 mhz olacak..
  • quote:

ekran kartını deneedık sıfır hdd denedık power denedık.. ramlar ıslemcı anakart kaldı..sımdıde ram denıcez..hangı ramı almalıyım bu anakarta..anakartın kıtpacıgında benım ramlar vardı adata 1333 mhz dual ramlar benımkıler yanii..5 ay sorun cıkaradı kullandım..sımdı ramdan olabılrımı dıye dusnuyoruz..ramları kıngston almayı dusnuyorum..1333 mhz 2x2 kıngston bu anakarta uyumlumudur...kullananlar varmı bu ramları...yada bu anakartta en ıyı ram sudur dedıgınız bı ram varmı..atacam pc ıyı serefsızım atacam..2000 lıra verdım..basıma gelmeyen kalmadı..bana bı ram soyleyın onu sıparıs vereyım..2x2 dual 1333 mhz olacak..

kardeş ben de 6 ay oldu pc yi toplayalı ve aynı anakarta sahibim bu sürede toplam 1-2 defa reset veya kapanma sorunu yaşamışımdır heralde. her pc de yaşadım bu tür şeyleri yani olağan durumlar, oc li olarak da kullandım bi süre .ama senin aşırı derecede yapıyorsa muhtemelen ram ile anakart arasında bi uyumsuzluk olmalı ramlerin yerlerini değiştirmeyi veya rami tek olarak takmayı denedin mi?

benim ramler KVR1333D3N9K2 (1333 MHZ)2x2 kingston dual kit listede mevcut olanlardan

1800mhz zamanlamalar 11 olacak şekilde açabildim daha altı için voltaj gerekiyor sanırım denemedim belki de voltajla da açılmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 31 Temmuz 2010; 1:03:27 >

• kardes sagol..benım ramlarda uyumluydu alsında 5 aydır sorunsuz kullanıyordum.son 1 ay ıcınde bu sorunları yasmaya basladım..yanı ramlar basta uyumluydu..adata 1333mhz 2x2 dual ramlrım.. bende sımdı kıngston almayı dunsuyorum..ramları degıustırmeyı bı denıcem..kendı ramlaırmın yerlerın degıstırdım aynı sorun devam ettı..tek tek taktım yıne aynı sorun oldu..zaten dual oldugu ıcın ek tek randımanlı calısmaz sanırım..sorun ınsallah rmalardedır..kıngstonun 2x2 dual olan baska bı modelınıde alsam bu anakart auyar sanırım dımı..hyperx modelı falan..cunkı bılgısyaarcı kıngston ram sıparıs edelım dedı 1333 dual kıt olarak..fakat bı model soylemedım kendısıne..kıngostun baska bır modelını almıs olursa sorun yasarmıyım bu anakartta..
  • quote:

kardes sagol..benım ramlarda uyumluydu alsında 5 aydır sorunsuz kullanıyordum.son 1 ay ıcınde bu sorunları yasmaya basladım..yanı ramlar basta uyumluydu..adata 1333mhz 2x2 dual ramlrım.. bende sımdı kıngston almayı dunsuyorum..ramları degıustırmeyı bı denıcem..kendı ramlaırmın yerlerın degıstırdım aynı sorun devam ettı..tek tek taktım yıne aynı sorun oldu..zaten dual oldugu ıcın ek tek randımanlı calısmaz sanırım..sorun ınsallah rmalardedır..kıngstonun 2x2 dual olan baska bı modelınıde alsam bu anakart auyar sanırım dımı..hyperx modelı falan..cunkı bılgısyaarcı kıngston ram sıparıs edelım dedı 1333 dual kıt olarak..fakat bı model soylemedım kendısıne..kıngostun baska bır modelını almıs olursa sorun yasarmıyım bu anakartta..

geçmiş olsun tekrar şimdi sende de 5 ay sonra ortaya çıkınca ben de korkmaya başladım:) valla sen işi garantiye al arkadaşınla konuş bendeki kodunu verdiğim ramleri sipariş et.hyperxler var mıydı listede bilmiyorum onlar varsa onlardan da olabilir.bu anakartın tek kötü yanı sanırım ram seçiyor olması önceki sayfalarda da bu tür sorunlar yaşayan oldu ama ilk kez listede olan ramlerle sorun yaşayan sen oldun sanırım
    bu arada bios update denedin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 31 Temmuz 2010; 22:01:47 >

• beyler yeni bıos çıktı 2013 herkeze hayırlı olsun
  • 2103 o çıkmıştı zaten o kadar yeni değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 1 Ağustos 2010; 23:58:52 >
  • bende ASUS M4A785TD-V EVO'dan almayı düşünüyorum onboard ekran kartı 2GB RAM ile en fazla hangi oyunu sorunsuz oynatabilir ?
    İşlemci Pheno II X4 945

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brodigue -- 2 Ağustos 2010; 12:56:16 >
  • arkdsım ekran kartını sadece full hd flim izlemek icin yeterli diger turlu oyun dusunuosan cok fazla birsey bekleme sonra hayal kırıklıgı yasama helekı yuksek cozunurlukte ....
  • sapphire ati radeon 9600 var eski makinemde ondan dahamı kötü
  • brodigue Bende senin Gibi En azından bi kaç oyunları oynarım dedim diye ekran kartı almadim ama ekran karti cok yetersiz hd filmleri izlersin sadece o kadar. Eski makinamdaki X1650 Pro Taktim eskisinden daha performanslı calısıyor ekran karti :) PC-EX 2.0 dan olsa gerek bence bi ekran karti al üstündeki ekran kartından bişiy bekleme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: brodigue

sapphire ati radeon 9600 var eski makinemde ondan dahamı kötü

şöyle bi mukayese yapayım ordan çıkar.
    4650 ekran kartlı bir samsung r522 laptopla yüksek ayarlarda batman oyununu yağ gibi oynarken aynı çözünürlükte ve mediumda nerdeyse sürünerek oynayabildim:)
    4650 in 3dmark2006 puanı 7000-7200 civarı iken onb 4200 2000 puan civarı sanırım.hd filmlerde sorun yok ama oyunlarda arkadaşların dediği gibi fazla bişey bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

785'lerde 780'lerde olmayan acc desteği de var bence bu da önemli bir özellik....

biostar a785ge - ta 785ge 128mb sideport

ACC var

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-m4a785td-v-evou3s6-m4a785td-v-evou3s6-amd-785g&sb710-ddr3-1800-%28o.c.%29-vga&hdmi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=46736 187 TL VATAN / YKB KKARTINA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 2 Ağustos 2010; 21:00:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Epicus

quote:

Orijinalden alıntı: brodigue

sapphire ati radeon 9600 var eski makinemde ondan dahamı kötü

şöyle bi mukayese yapayım ordan çıkar.
    4650 ekran kartlı bir samsung r522 laptopla yüksek ayarlarda batman oyununu yağ gibi oynarken aynı çözünürlükte ve mediumda nerdeyse sürünerek oynayabildim:)
    4650 in 3dmark2006 puanı 7000-7200 civarı iken onb 4200 2000 puan civarı sanırım.hd filmlerde sorun yok ama oyunlarda arkadaşların dediği gibi fazla bişey bekleme

O zaman şöyle diyelim anakart overlock için ideal ama ekran kartından bişey bekleme, peki bu anakart'ın muadili olan başka bir anakart önerirmisiniz daha uygun fiyatlarda.

• muadili olanlar gigabyten ud3h ud2h ları var(10-15$ daha ucuz olmalı) .yalnız onb ekran kartlarında zaten en iyisi şuan için 4200 dür. doğru dürüst oyun oynamak istiyorsan ekran kartına para vermek zorunda kalacaksın sonuçta.

http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_ma785gtud3h-328-10617.html
    http://www.exa.com.tr/gigabyte/anakartlar/gigabyte_ma785gmtud2h-328-10674.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 3 Ağustos 2010; 11:45:41 >

• şunlara karar kıldım

ASUS M4A785TD-V Evo
    KINGSTON 2 GB DDR3-1333MHz
    AMD Phenom II X4 945
    SAPPHIRE Radeon HD4350HM
  • dostum 4350 ye verceğen paraya yazık.almışken en azından 4650 veya ondan daha iyi olan 4670 ondan da iyi olan 4730 alabilirsin(ddr3 bellekli olanlarını).yani 4350 ye vereceğin 40$a yazık çünkü üzerine bi 30-35$ daha koyup en azından seni idare edebilecek önerdiğim kartlardan al.ama ayda yılda bir oyun oynarım dersen hiç alma onbla devam et derim:) bana kalsa bunuhttp://www.netsiparis.com/detay/12821020080/ASUS-EAH5750-FORMULA-DI-512MB-DDR5-128BIT al derim ama o kadar bütçen yok sanırım
    4350den iyi olan 4550 nin 3dmark 2006 puanı 3500 civarı gerisini sen düşün
    http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/HD_5670_1_GB/27.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 3 Ağustos 2010; 15:34:09 >

• bıos update yapmadım hıc..tehlıkelı oldugunu soyledıler elektırık kesıldıgınde yarım kalırsa falan..bendede guc kaynagı ok.. o yuzden hıc bıos update yapmadım...
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.