Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar anakartımızın sadece sideport (128mb ddr3 1333) belleği ile 1280x1024 olarak gta vice city çok rahat oynanabiliyor bilginize. nfsu 2 yide deneyeceğim.

yeni oyunlarla işim olmaz diyenler için onboard vga sı süper bu anakartın. bu anakartı aldıktan sonra ucuz pci exp. kartlara para vermeyin hd4200 fazlasıyla yeter...
  • arkadaşlar yazı ekindeki sistemler uyumlu olurmu acaba? herhangi bir problem yaratırmı bana?

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !..

• benim sorunum hala devam ediyor ve ramler dual çalışmıyor çalıştığı zmanada 720 be 4 cü çekirdek açılmıyor.Galiba işlemciile alakalı. denediğim ramler 2x2 kıngston 1333/2x2 kıngston 2000/patriot 2x2 1600 mhz lik kitler 3 kitdede çekirdek açılınca dual çalıştıramadım

burda işlemci x4 720 3,45 ghz de

bu arada yukarda resimdeki ram ler satılıktır.isteyene isteği kitleri verebilirim. 3 kitde ortalama 4 aylık vatan faturalı garantilidir .profilimde gerekli bilgiler mevcutdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak27 -- 8 Ağustos 2010; 16:12:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nevalay

arkadaşlar yazı ekindeki sistemler uyumlu olurmu acaba? herhangi bir problem yaratırmı bana?

hi level ramler problem yaratıyor ramleri değiştir.

• Arkadaşlar PC Probe İle fanları Kontrol Edemiyorum 3500 devirler Dönüyor SpeedFanda Denedim Olmadi Başka bi Alternatif varmi acaba
  • arkadaslar ramlarıde degıstırdım reset devam edıyor..bı forumda gordum..speedstep varmıs bıosta onu nerden kapatabılırım..speedstepı kaldırmıs elemanın bırı duzelmıs reset atma sorunu..bıosta powerda sppedstep dıye bıyer varmıs benım bıosta ben onu goremedım..zaten powerda pekte bısey yok..nerde bu speedsteep..
  • biosta speedstep diye bişey hatırlamıyorum.hatırladığım kadarıyla intel işlemcilere ait bi teknoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 11 Ağustos 2010; 2:25:59 >
  • Arkadaşlar son güncellemeden sonra 7-7-7-21 CR1 şeklinde kullanıyorum.
    Updateden beri mavi ekran gibi problem olmadı.
    Command Rate seçeneği hale bios da yok.

Bu arada DC mode : Unganged yazıyor. Bu nedir ?

• spped stepı bende goremedım..ıntele aıt oolabılır tessekurederım..
  • Beyler elinde crossfirex uyumlu ati kartlar olan varsa acaba bu anakartla crossfire deneyebilirmi?? bazı sitelerde crossfire desteklediği yazıyor çok kafam karıştı eğer desteklemiyorsa gtx460 alcam destekliyorsa başka planlarım var
  • cf var ama 8x hıznda yani 16x değil.forumda araştırırsan aradaki performans farkını görebilrsin.ama kayda değer bi fark yoktu hatırladığım kadarıyla en azından benim için
  • epicus sen denedinmi bunu denediysen hangi kartlarla denedin??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodonozko -- 13 Ağustos 2010; 20:26:11 >
  • denemedim.deneme ihtimalim de yok gibi çünkü ben her zaman tek karttan yanayım ms sorunu(görünen fps değerinin gerçeği yansıtmaması)nedeniyle
  • nasıl yani crossfire olduğu zaman fps benchmark testleri yanlışmı gösteriyor:S
  • aynen öyle diyebiliriz bu konu ekran kartı bölümde çok tartışıldı ayrıca bir sürü de testi var.kartlar arası haberleşmeden doğan sorun nedeniyle anlık fps düşmelerine neden oluyor bu nedenle de frapsta görünen değer gerçeği pek yansıtmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 14 Ağustos 2010; 21:01:57 >
  • Arkadaşlar selamlar bende bu anakartı kullanıyorum ve işlemci phenom x2 545 kullanıyorum bu işlemciye çekirdek açtırıp 4 çekirdek yapılabiliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

Arkadaşlar selamlar bende bu anakartı kullanıyorum ve işlemci phenom x2 545 kullanıyorum bu işlemciye çekirdek açtırıp 4 çekirdek yapılabiliyormu?

yapılıyor(açılması şans tabiki).biostan acc yi aç.onun altında unleshead enabled olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 16 Ağustos 2010; 13:25:43 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_42174261/tm.htm

bu konuda yardımcı olabilecek arkadşlardan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar sistemim imzamda yazılı...Ben ne yaptıysam bir türlü işlemciye o.c yapamadım 3.4 te bile bir süre sonra reset atıyor sizce ne yapmalıyım ram leri o.c yapacakken 667 ye düşürüyorum işlemciyi ise 227*15 olarak çalıştırmayı deniyorum yani 3405 e denk geliyor voltaj versemde vermesemde oyunlarda birsüre reset atıyor ama o.c yapmazken canavar gibi çalşıyor bu anakartın ve işlemcinin o.c konusunda iyi olduğunu biliyorum neler yapmam gerkiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim özellikle aynı işlemciyi kullananlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler...

Birde cpu/nb frequency ve loadline calibration nedir? bunlarıda o.c yaparken ayarlamalımıyım?...
  • işlemci sıcaklıkların nedir?bi de ramler de sorun olabilir mavi slotlara takmayı dene şu sıcaklarda 2.7ghz den 3.4ghz oc de kullanıyorum boşta 45 derece
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.