Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rufuk

çevirici var ancak vindovs atgıtı tanımıyor..

evet bazen böyle problemler olabiliyor o yüzden sadece birini kullanabilirsiniz artık hangisini tercih edersen klavye yada mause...bence usb bir mause edinin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykurt86

quote:

Orijinalden alıntı: rufuk

çevirici var ancak vindovs atgıtı tanımıyor..

evet bazen böyle problemler olabiliyor o yüzden sadece birini kullanabilirsiniz artık hangisini tercih edersen klavye yada mause...bence usb bir mause edinin...

Anakartın içinde harici olarak bağlanabilecek bir port varmıdır acaba?
  • öyle bir port yok maalesef...
  • arkadaşlar bu anakarta eski bios nasıl yüklenir 604 yüklemek isitoyorum 2015 le pc iyice sapıtdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

arkadaşlar bu anakarta eski bios nasıl yüklenir 604 yüklemek isitoyorum 2015 le pc iyice sapıtdı

Afudos BIOS u denyin ama işletim sisteminizin 32 bit olamsı gerekiyor 64 bit desteklemiyor.asus tan indirebilirsiniz...
  • Buarada arkdaşlar işlemciyi 3.8 de stabil yapmayı başardım...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak27

arkadaşlar bu anakarta eski bios nasıl yüklenir 604 yüklemek isitoyorum 2015 le pc iyice sapıtdı

Afudos BIOS u denyin ama işletim sisteminizin 32 bit olamsı gerekiyor 64 bit desteklemiyor.asus tan indirebilirsiniz...

onuda denedim programöa çift tıkladığımda gidip geliyor başka bi şey olmuyor.başka bi yöntem varmı acaba
  • Benim anakart geçende bozuldu çizgiye yolladım aynı hafta geri geldi tamir edilmiş olarak. Bu sefer de onboard vga bozuldu. yolladım sonucunu bekliyorum. görüntü büyük büyük çizgiler heryer birbirine girmiş halde idi. hiçbir şey belli olmuyordu.
  • ARKADAŞLAR BU ANAKARTI ALIP ONA GÖRE SISTEM TOPLAYACAĞIM AMAM RAM DA KARARSIZ KALDIM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM...: SİSTEMİM:

İşlemci: AMD Phenom II X4 955 3.2GHz (soket 938) AM3 Black Edition Kutulu İşlemci HDZ955FBGIBOX
    Anakart: Asus M4A785TD-V Evo AMD 785G 5200 Ht 4xDDR3 1800(OC) Soket AM3 Anakart
    Ekran Kartı: Sapphire Ati HD5850 1GB GDDR5 (directx 11) 40nm Pci-e 2.1 x16 Ekran Kartı (21162-00-50R)
    Hdmı Kablo: Inca hdmi to hdmi 1.8MT Altın Uçlu Kablo (Blister+Askılı) IHH-01 1
    Kasa: Aerocool Vx-e Pro 600W Türbin Fanlı Super Mid-Tower Kasa (AE-VXE-PRO600)
    HDD: Samsung 500GB 7200RPM 32MB SATA2 Sabit Disk
    Dvd-Rw: LG GH22NS30/40/50 22X Sata Kutulu Dvd Yazıcı Siyah
    Ram??:

RAMLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM...

1- Ocz Platinum Edition 4GB 1333MHz DDR3 CL7 Low Voltage Dual Bellek Kiti(2x2GB) - OCZ3P1333LV4GK

2- Ocz Gold Edition 4GB (2x2GB) 1333MHz DDR3 Ram OCZ3G1333LV4GK

3- Kingston 4GB (2x2GB) 1333MHz DDR3 Hyperx Ram CL7

Hangisi Acaba?? ve CL 7 il CL 9 Arasında ne gibi farklar var Oyunlarda Fark eden bir özellik varmı...

yani fazla bir özellik farkı yoksa aradaki 40 tl fark verilirmi cl 7 için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomat61 -- 1 Eylül 2010; 11:54:40 >

• kesinlikle cl7 olanını almalısın 40tl fark hayli hayli verilir hatta alabiliyorsan 1600mhz lik cl7 al o.c yapacaksan eğer çok işe yarar...oyunlarda pek fark etmez ancak uygulamalarda pc açılışında falan filan fark eder oc yapacaksan ki ilerde illaki yaparsın 1600cl7 gskill alabilirsin biraz tuzludur ama rahat edersin ramleri araştırmadan alma anakartın uymluluk listesine ve kullanıcı yorumlarını incele...
  • bu anakart için (uyuymlu liste dışında) en ıyı 1600 mhz ram hangısı acaba...

OCZ Gold edition 4 gb 1600 mhz ddr2 cl8 low voltage dual bellek kiti (2x2gb)

Kingston 4GB (2GBx2) 1600MHz DDR3 Hyperx Ram CL9 MU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegunesim

arkadas bende bu anakarttan var
    4gb drr3 1600 kıngston
    1 tb wd cavier black
    amd 6 cekırdek işlemcı
    ama soyle bır sıkıntım var işletim sistemı kurmak ıstedıgımde tam 3 saat gıbı bır surede %80 lere ancagelebılıyor
    ve sistem kurulunca hata verılıyor acılmıyor
    baska bır hdd ıle kuruncada bu seferde sıstem de acayıp bır yavaslık ve ılgınc sorunlar var mesela flas bellekten bır dosya alacaksınız
    ılk kopyala dedıgınız de 4-5 saat dıyor kucucuk dosya ıcın ıptal edıp tekrar yapınca normal sevıyede hemen 3 -4 dakıka ıcınde kopyalıyor
    bu arada sıstemı 400 w ıle beslıyoruz bır bana yardımcı olsun en ıyısı olsun dedık en dandık makına kadar kullanamıyorum sıstemı
    bu arada hdd yı garantıye gonderdım fakat herhangı bır sorun bulunamadı dıye gerı geldı lutfen
    yardımlarınızı acılen beklıyorum onerı

sisteminiz çok güzel böyle bir sorunu ilk defa duyuyorum başka bir windows cd si ile deneyin herşey ile alakalı olabilir ramlerden olcağını sanmam olmazsa başka bir psu ile deneyin 500w filan... o sistemin haricinde ekran kartı filan kullanıyorsanız yetmeyebilir 400w yada kullanmıyorsanız elinizdeki psu gerçek 400w olmayabilir...bunun dışında bios güncellemsi yapın işlemcide sorun olcağını sanmam hdd sata bağlantısının yerini değiştirin ramlerin yerini değiştirin mesela mavi portlara takın ya işte dediğim herşeyi yapmaya çalışın yine olmazsa sorun anakrttada olabilir herşeyi denediğinizde olmuyorsa eğer pc yi kendiniz değilse başka biryerde toplattıysanız toplattığınız yere götürün en son çare...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykurt86 -- 4 Eylül 2010; 20:02:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

bu anakart için (uyuymlu liste dışında) en ıyı 1600 mhz ram hangısı acaba...

OCZ Gold edition 4 gb 1600 mhz ddr2 cl8 low voltage dual bellek kiti (2x2gb)

Kingston 4GB (2GBx2) 1600MHz DDR3 Hyperx Ram CL9 MU...

iki ram arasında kaldıysanız tabki kingston ddr3 1600mhz olan hem dedğiniz ocz ram e göre daha hızlı hemde aynı anakartta topladığımız başka bir pc için Kingston 4GB (2GBx2) 1600MHz DDR3 Hyperx Ram CL9 u tercih etmiştik ve sorunsuz çalışıyorlar bundan sonra ddr2 ye para verilmez...
  • s.a cümleten arkadaşlar ben *15 Temmuz 2010 - BIOS* Version nasıl yükleyebilirim acaba 6 cekirdek amd işlemci var bios yüklemem lazım yardımcı olurmusunuz floopy yüklemem lazım ?
    ayrıca bu anakart uyumlu kingston ram hangisi bir cok kişi asus ram listesinde olması ragmen sorun cıkartmış ramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkishwarrior -- 5 Eylül 2010; 16:21:55 >
  • Arkadaşlar merhaba;

M4A89 anakartım var.Acaba şu çekirdek açma işlemi nasıl yapılıyor anlatabilecek olan varmı sizlere zahmet.Nette açıklayıcı düzgün birşey bulamadım malesef.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmare

Arkadaşlar merhaba;

M4A89 anakartım var.Acaba şu çekirdek açma işlemi nasıl yapılıyor anlatabilecek olan varmı sizlere zahmet.Nette açıklayıcı düzgün birşey bulamadım malesef.

Teşekkürler.

biosta
    advanced
    cpu configaration menüsü altında
    Advanced clock calibration all core seçili
    Unleashed mode enabled seçili
    Active cpu core auto seçili olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmare

Arkadaşlar merhaba;

Teşekkürler.

asusun sitesindenhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us işletim sistemine göre bios versiyonu (son versiyon 2105) indirip anakrt cdsinden asus update programı ile yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 9 Eylül 2010; 16:48:20 >

• arkadaşlar bu kartı onboard ekran kartıyla kullanıyorum, windows 7'de pencereler açılırken, kapanırken bide pencereleri sürüklerken küçük takılmalar oluıyor, bu normal bi durummu, catalyst'in yeni sürümünü indirip kurdum 10.8'i yine aynı sorun dewam etti, ayrıca gpu' clock'u biostan 750mhz'e kadar yükselttim sorun aynı, aynı problemi yaşıyanlar warmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium8787

arkadaşlar bu kartı onboard ekran kartıyla kullanıyorum, windows 7'de pencereler açılırken, kapanırken bide pencereleri sürüklerken küçük takılmalar oluıyor, bu normal bi durummu, catalyst'in yeni sürümünü indirip kurdum 10.8'i yine aynı sorun dewam etti, ayrıca gpu' clock'u biostan 750mhz'e kadar yükselttim sorun aynı, aynı problemi yaşıyanlar warmı

senin yerinde olsam o sistemi onboard ekran kartıyla ziyan etmezdim gerçekten güzel sistemin var...istiyorsan bios güncellemsi yap ama değişen birşey olacağını sanmıyorum.win7 yi tekrardan kur temiz bir şekilde belki sorun çözülür... bişrşey soracam ses kartından memnunmusun bende buaralar senin kullandığından almayı düşünüyorumda...CREATIVE X-FI TITANIUM PCIE ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sanitarium8787

arkadaşlar bu kartı onboard ekran kartıyla kullanıyorum, windows 7'de pencereler açılırken, kapanırken bide pencereleri sürüklerken küçük takılmalar oluıyor, bu normal bi durummu, catalyst'in yeni sürümünü indirip kurdum 10.8'i yine aynı sorun dewam etti, ayrıca gpu' clock'u biostan 750mhz'e kadar yükselttim sorun aynı, aynı problemi yaşıyanlar warmı

senin yerinde olsam o sistemi onboard ekran kartıyla ziyan etmezdim gerçekten güzel sistemin var...istiyorsan bios güncellemsi yap ama değişen birşey olacağını sanmıyorum.win7 yi tekrardan kur temiz bir şekilde belki sorun çözülür... bişrşey soracam ses kartından memnunmusun bende buaralar senin kullandığından almayı düşünüyorumda...CREATIVE X-FI TITANIUM PCIE ?

bende ses kartını yeni aldım 3 aydır kullanmaktayım, önceden audigy value kullanıyodum, parasının hakkını fazlasıyla weren bi kart, hiç düşünmeden alabilirsin, aklında bulunsun kendi cd'sini kurma creative'in sitesinden güncel driver'ları indir,

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.