Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phenomll

Beyler OC yapmadan kullaniyorum imzamdaki sistemi bi türlü yapamadim carpani 17.5 yapiyorum pc acilmio 17 yapiyorum 230 da mhz veriyorum ekran bile gelmiyor 220 mhz 17x yapincada stabil değil neden böyle ?

17x230=3,91 ghz voltaj istiyor olabilir

17x220=3,74 ise stabil olmaması tuhaf ram mhz si kaç oluyor böylelikle bide ona bak
  • ben de athlon x4 620
    asus anakart v evo
    volar 2+2gb ddr3 1333
    9600gt var.
    Sistem açılınca vga driveri hata veriyor. Onboardta da yapıyo format da attım .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

quote:

Orijinalden alıntı: phenomll

Beyler OC yapmadan kullaniyorum imzamdaki sistemi bi türlü yapamadim carpani 17.5 yapiyorum pc acilmio 17 yapiyorum 230 da mhz veriyorum ekran bile gelmiyor 220 mhz 17x yapincada stabil değil neden böyle ?

17x230=3,91 ghz voltaj istiyor olabilir

17x220=3,74 ise stabil olmaması tuhaf ram mhz si kaç oluyor böylelikle bide ona bak

680
  • 680*2=1360 ramlerin zaten 1333 sorun olmaması lazım
  • quote:

680*2=1360 ramlerin zaten 1333 sorun olmaması lazım

ben bu ramleri 1600de caliştiramasmiyim
  • çalışır ama stabil olmaması veya pc nin açmaması tuhaf aşırı bi oc de yapmıyorsun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhalil
    ..
    bi de size şunu sorayım:

PC'min tüm elektirk bağlantısı anahtarlı 5'li priz üzerinde toplanmış durumda(yazıcı, hoparlör, monitör ve PSU bağlantısı) akşamları prizin anahtarını kapatıp tüm sistemin elektriğini kesiyorum garanti olsun diye.. iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum acaba?? herhangi bir sakıncası olur mu bu durumun?

yanıt verebilecek biri yok mu arkadaşlar?
  • quote:

quote:

..
    bi de size şunu sorayım:

PC'min tüm elektirk bağlantısı anahtarlı 5'li priz üzerinde toplanmış durumda(yazıcı, hoparlör, monitör ve PSU bağlantısı) akşamları prizin anahtarını kapatıp tüm sistemin elektriğini kesiyorum garanti olsun diye.. iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum acaba?? herhangi bir sakıncası olur mu bu durumun?

yanıt verebilecek biri yok mu arkadaşlar?

bilgisayarı kapattığın sürece bir sorun olmaz, fişini çekersende olmaz neden olsun, kalitesiz priz filan varsa olabilir sorun

ben hiç fişinide çekmedim şu ana kadar gerek yok bence

• teşekkür ederim.
  • Herkese selamlar . Ben de M4A785TD-V Evo kullanmaktayım . RAM'lerimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan önemli bir kaç sorum var .

Öncelikle anakart OC'siz 1333MHZ'ye kadar destekliyor , Ben aşağıda linkte paylaştığım CL9 1600MHZ RAM'leri aldığımda 1600MHZ'de kullanmak için OC yapmam gerekecek değil mi ? Anlamadığım ve sormak istediğim şey şu , RAM'i değil de anakartı mı OC ediyoruz etmezsek 1333MHZ de mi çalışıyor ? Kısaca bu süreci (BIOS ayarlarını) anlatırsanız ben de bugün yarın sipariş vermek istiyorum hazır Vatan bilgisayarda indirim varken ..

RAM'in linki de bu ;http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-12800cl9d-4gbrl-4gb-%282*2gb%29-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-1.5v-dusuk-voltaj-dual-ram/productdetails.aspx?I_ID=43458

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hayırlı akşamlar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Deumos

Herkese selamlar . Ben de M4A785TD-V Evo kullanmaktayım . RAM'lerimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat aklıma takılan önemli bir kaç sorum var .

Öncelikle anakart OC'siz 1333MHZ'ye kadar destekliyor , Ben aşağıda linkte paylaştığım CL9 1600MHZ RAM'leri aldığımda 1600MHZ'de kullanmak için OC yapmam gerekecek değil mi ? Anlamadığım ve sormak istediğim şey şu , RAM'i değil de anakartı mı OC ediyoruz etmezsek 1333MHZ de mi çalışıyor ? Kısaca bu süreci (BIOS ayarlarını) anlatırsanız ben de bugün yarın sipariş vermek istiyorum hazır Vatan bilgisayarda indirim varken ..

RAM'in linki de bu ;http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-12800cl9d-4gbrl-4gb-%282*2gb%29-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-1.5v-dusuk-voltaj-dual-ram/productdetails.aspx?I_ID=43458

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim , hayırlı akşamlar ..

hayır oc deyil anakrt ram i 1333 olarak acıcak sen sadece biosa girip ramin deyeri olan 800 mhz ye cekiceksin 800*2 =1600 anakart 1600 üstü için oc yaparsın

• Nereden ve nasıl yapıldığını anlatan bir açıklama var mı acaba yanlış bir şey yapmak istemiyorum . Ya da sırası ile söylerseniz o da yeterli olur . İstediğim RAM'leri bu anakartta kulanan arkadaşa sordum herhangi bir sorun yaşamamış uyum konusunda , sizce de o RAM'ler iyi bir karar mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diplomat61

deneme şansım
    quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

quote:

dostum sağol ama işlemci + anakartı yolladım garantıye bakalım ne yapacaklar...

bıos ekranı bıle gelmıyorken bıos guncellemesını nasıl yapabılırım...

ve anakart resetleme nasıl oluyor.. pili cıkarttım 1 gun bekedım ama yıne olmamıstı...

rami ve hdd yi baska pc ye takıp denedınmı hıc? calısıyorlarmı dıye.

yok ... ama bu ıkısıde bozuk olsa bıle en aından bıos ekranı gelırdı dımı... 13 gündür garantıde ses yok daha.....

HDD DEYİLDE RAM SORUNLUYSA BİOS EKRANA GELMEZ ANAKART RESETLEME İSE ANAKART PİLİNİN YANIDNA BİR JAMPER VAR YERİNİ DEYİŞTİRİP PC Yİ AÇIYORSUN SONRA TEKRAR ESKİ YERİN ETAKIP AÇIYORSUN ÇÜNKÜ AYNI ŞEY BENİMDE BAŞIMA GELDİ ÇİZGİYİ ARADIM BU NU YAPMAMI SÖYLEDİLER BENDE YAPTIM SORUN HALLOLDU..

dostum anakart ve işlemci garantıden dondu
    (ama ne garantı uzerıne ne değiştiirldiği ne onarıldığı nede başka bişey yazıyor aynı şeklide yolladılar gerı sadece işlemciye sağlam yazmışlar anakarta ise OK. 39 yazıyor)

akşam buyuk bı heyecanla taktım parcaları ama sonuc yıne aynı... butun fanlar dönuyor, ledler yanıyor dvdrw a elektık gelıyor fakat pc acılmıyor.......... resete basılı tuttuğumda işlemci fanı delirmmiş gibi donuyor ama açlımıyor bırakınaca vs vs.... İŞLEMCİ NORMALDE ISINMASI LAZIM AMA ISINMIYOR HİÇ Mİ GUC ALAMIYOR ACABA... PSU BOZUK OLSA FANLAR VS CALISIRMI...... BU ANAKARTIN GUC GIRISILERINI RESIMLI OLARAK EKLEYEBILIRMISINZ ........

• ekran kartını cıkarıp, onboardla acmayı denedinmi hic?
    sanırım anakartın onboard kartı acık..
  • denedım olmadı....
  • quote:

quote:

quote:

deneme şansım
    quote:

Orijinalden alıntı: redline_59

quote:

dostum sağol ama işlemci + anakartı yolladım garantıye bakalım ne yapacaklar...

bıos ekranı bıle gelmıyorken bıos guncellemesını nasıl yapabılırım...

ve anakart resetleme nasıl oluyor.. pili cıkarttım 1 gun bekedım ama yıne olmamıstı...

rami ve hdd yi baska pc ye takıp denedınmı hıc? calısıyorlarmı dıye.

yok ... ama bu ıkısıde bozuk olsa bıle en aından bıos ekranı gelırdı dımı... 13 gündür garantıde ses yok daha.....

HDD DEYİLDE RAM SORUNLUYSA BİOS EKRANA GELMEZ ANAKART RESETLEME İSE ANAKART PİLİNİN YANIDNA BİR JAMPER VAR YERİNİ DEYİŞTİRİP PC Yİ AÇIYORSUN SONRA TEKRAR ESKİ YERİN ETAKIP AÇIYORSUN ÇÜNKÜ AYNI ŞEY BENİMDE BAŞIMA GELDİ ÇİZGİYİ ARADIM BU NU YAPMAMI SÖYLEDİLER BENDE YAPTIM SORUN HALLOLDU..

dostum anakart ve işlemci garantıden dondu
    (ama ne garantı uzerıne ne değiştiirldiği ne onarıldığı nede başka bişey yazıyor aynı şeklide yolladılar gerı sadece işlemciye sağlam yazmışlar anakarta ise OK. 39 yazıyor)

akşam buyuk bı heyecanla taktım parcaları ama sonuc yıne aynı... butun fanlar dönuyor, ledler yanıyor dvdrw a elektık gelıyor fakat pc acılmıyor.......... resete basılı tuttuğumda işlemci fanı delirmmiş gibi donuyor ama açlımıyor bırakınaca vs vs.... İŞLEMCİ NORMALDE ISINMASI LAZIM AMA ISINMIYOR HİÇ Mİ GUC ALAMIYOR ACABA... PSU BOZUK OLSA FANLAR VS CALISIRMI...... BU ANAKARTIN GUC GIRISILERINI RESIMLI OLARAK EKLEYEBILIRMISINZ ........

.................Yardımlarınız Bekliyorum Özellikle aynı sıtemı yada benzer sıstemı kullanardan anakartlaruıınn resımlerını eklemelrını rıca edıyorum...:((((

• dostum sen resim eklesende bir baksak
  • quote:

denedım olmadı....

poweri deyiştinmi power bağlantıolarını kontrol et ve sadece anakrt işlemci ram takılı olucak şekilde ve sadece monütör kablosu takılı şekilde aç bilgisayarı ve başka hiç bişey takma klavye maus gibi ilk öçnce görüntü almayı dene
  • denedım herseyı.... ılk basta calısan pc sonraları calışmamaya başladı ...aslında bende powerda sorun yok butun fanlar ledler yanıyor dvdrw hdd lere guc gelıyor.... nerde sorun bırturlu bulamadım..... kaç defa denedıysem olmadı osn umut olarak bugun powerı bilgisayarcıya goturecem... sonucu sonra yazarım...
  • quote:

denedım herseyı.... ılk basta calısan pc sonraları calışmamaya başladı ...aslında bende powerda sorun yok butun fanlar ledler yanıyor dvdrw hdd lere guc gelıyor.... nerde sorun bırturlu bulamadım..... kaç defa denedıysem olmadı osn umut olarak bugun powerı bilgisayarcıya goturecem... sonucu sonra yazarım...

bence poweri en başta denemen lazım dı umarımki powerdendir onuın işi kolay

sonu yazarsan iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.