Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah hocam tavsiyelerin için sağol şu stok fanı bir denicem umarım sorun çözülür
  • inşallah sonucu yazarsan faydalı olur bide aslında boyle 5 6 kişi daha toplansak bu anakrtı göndersek deyiştirirlermi acaba:)
  • denemeye deyer aslında ama firma bazında çok uğraştırılar gibime geliyor yinede bu sorunları yaşıyan arkadaşlar bu sayfada birleşip birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum
  • Anakartın ethernet kartı ile alakalı sorun yaşayan varmı acaba? dünden beri internet yok bilgisayarımda :S turuncu ışık yanmıyor internet kablosu taktığımda yeşil ışıkta yanmıyor aygıt yöneticisinde ethernet kartı ile ilgili bi sorun gözükmemektedir. Ek bi ethernet kartı almanın vaktimi geldi acaba? 2 yıl oldu sanırım ve 7/24 bilgisayar açıktı diyebilirim. win7 64 bit ile sorunsuz çalışıcak ethernet kartı için öneriniz nedir? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black-man

Anakartın ethernet kartı ile alakalı sorun yaşayan varmı acaba? dünden beri internet yok bilgisayarımda :S turuncu ışık yanmıyor internet kablosu taktığımda yeşil ışıkta yanmıyor aygıt yöneticisinde ethernet kartı ile ilgili bi sorun gözükmemektedir. Ek bi ethernet kartı almanın vaktimi geldi acaba? 2 yıl oldu sanırım ve 7/24 bilgisayar açıktı diyebilirim. win7 64 bit ile sorunsuz çalışıcak ethernet kartı için öneriniz nedir? Teşekkürler.

evet en son servise gönderdiğime etherneti çalışmıyordu 1 ay önce yolladım 1 hafta sonra tamir edip gönderildi 2 gün önce yine bozuldu hayatımda bu kadar sorunlu kart görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ak27

quote:

Anakartın ethernet kartı ile alakalı sorun yaşayan varmı acaba? dünden beri internet yok bilgisayarımda :S turuncu ışık yanmıyor internet kablosu taktığımda yeşil ışıkta yanmıyor aygıt yöneticisinde ethernet kartı ile ilgili bi sorun gözükmemektedir. Ek bi ethernet kartı almanın vaktimi geldi acaba? 2 yıl oldu sanırım ve 7/24 bilgisayar açıktı diyebilirim. win7 64 bit ile sorunsuz çalışıcak ethernet kartı için öneriniz nedir? Teşekkürler.

evet en son servise gönderdiğime etherneti çalışmıyordu 1 ay önce yolladım 1 hafta sonra tamir edip gönderildi 2 gün önce yine bozuldu hayatımda bu kadar sorunlu kart görmedim

2 sene iyi dayanmış desenize bana :D forumda ethernet kartı arıyordum usb portlu buldum bi tanehttp://forum.donanimhaber.com/m_47349801/tm.htm sizce uygunmudur yoksa pci olanlarındamı almalıyım siz internet bağlantı sorununuzu nasıl çözdünüz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak27

quote:

2 sene iyi dayanmış desenize bana :D forumda ethernet kartı arıyordum usb portlu buldum bi tanehttp://forum.donanimhaber.com/m_47349801/tm.htm sizce uygunmudur yoksa pci olanlarındamı almalıyım siz internet bağlantı sorununuzu nasıl çözdünüz?

fark etmez hertürlü işinizi görür yani kaliteli ethernet alıp fiber bağlantı sağlıyacak haliyok bağlantınız neyse onu bağlar:)

• Bugünden itibaren bende aranızdayım Evocu Arkadaşlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aremis86

Bugünden itibaren bende aranızdayım Evocu Arkadaşlar :D

pişman olucaksınnn
  • Dün Akşam Sistemi Çalıştırdım. Phenom II 965 125W B.E - Asus M4A785td-v Evo - HIS Ati HD 5670 - Patriot G2 Series 4CG 1333Mhz RAM; Gayet Memnunum. Bende forumda yazılanları okuyunca ilk once baya bir düşünce oluştu kafamda :d Fakat dün akşam sistemi kurunca ne bir bağlantı problemi ne bir ram problemi yaşadım. Memnunum kısaca. Problem y aşayan arkadaşlar mutlaka bir zorlama yapmıştır karttaki problem çıkarmakta. Ayrıca İşlemci Stok fan ile soğutma sağlıyorum boşta iken 33 Yükte iken 44 MAX 46 Dereceyi Geçmemekte ısınma problemi yok İşlemcide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aremis86 -- 17 Ağustos 2012; 8:55:59 >
  • ilk günden ne sorun yaşayacaksın ki inşallahta yaşamazsın bu kart 3 defa servise gitdi geldi yine arızalandı garanti bitdi kart çöpte şuan
  • Dediğinizde Haklı Olabilirsiniz. 2 Günlük ;Sistem ama inş bir problem olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aremis86

Dün Akşam Sistemi Çalıştırdım. Phenom II 965 125W B.E - Asus M4A785td-v Evo - HIS Ati HD 5670 - Patriot G2 Series 4CG 1333Mhz RAM; Gayet Memnunum. Bende forumda yazılanları okuyunca ilk once baya bir düşünce oluştu kafamda :d Fakat dün akşam sistemi kurunca ne bir bağlantı problemi ne bir ram problemi yaşadım. Memnunum kısaca. Problem y aşayan arkadaşlar mutlaka bir zorlama yapmıştır karttaki problem çıkarmakta. Ayrıca İşlemci Stok fan ile soğutma sağlıyorum boşta iken 33 Yükte iken 44 MAX 46 Dereceyi Geçmemekte ısınma problemi yok İşlemcide.

prime 95 ile stres testini dene bide hata neyin verecekmi vermezse bi sıkıntı çıkarmaz belli bir süre valla benim anakartı alalı 30 ay oldu toplasak 2-3 ay belki kapalı durmuştur ve sadece ethernet kartı gidip gelmeye başaldı geçen ay başka bi sıkıntı yaşatmadı bana :D

• 2011 Temmuz'dan beri kullanıyorum günün 16 saati açık bilgisayarım ram'lerim team elite dual 2x2 1333mhz (uyumluluk listesine bakmadan almıştım tamamen tesadüf) işlemcim phenom ii x6 1090t 2 çekirdeğini kapattım rip yapıyorum tüm çekirdekler az bir voltajla turbosuz 3.6 ghz hiç bir sıkıntı yok çok şükür
  • Arkdaşlar selam. Anakartıma 16GB (4x4GB) Ares Blue Low Profile DDR3 1600MHz CL9 Quad Kit Ram siparişi verdim.
    Uyumluluk ile alakalı yorumlarınızı alabilir miyim ?
  • arkadaşlar işlemcim phenom x2 3.0 ghz ben %15 overclock yaptım şuan öyle kullanıyorum malum havalar soğudu ve mevsimi geldi.
    şimdi sorum geçen kış yine overclock yapmıştım 1333 olan ramlerimi 1900 lerde falan kullanmıştım lakin şimdi yapamıyorum nasıl yapabilirim acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum 1800 de kullansam yeterli. teşekkür ederim herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami5357 -- 11 Kasım 2012; 4:53:02 >
  • Selamlar. Bu anakartı kullanıp spontane restart ve mavi ekran hataları alan arkadaşlar eğer kule tipi soğutucu kullanıyorlarsa söküp birde stok soğutucu ile denesinler. Bir hafta öncesine kadar kullandığım ocz vendetta 2 soğutucu yerine stok soğutucuyu kullanıyorum. Ses dışında problemim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog_

Selamlar. Bu anakartı kullanıp spontane restart ve mavi ekran hataları alan arkadaşlar eğer kule tipi soğutucu kullanıyorlarsa söküp birde stok soğutucu ile denesinler. Bir hafta öncesine kadar kullandığım ocz vendetta 2 soğutucu yerine stok soğutucuyu kullanıyorum. Ses dışında problemim yok

zaten önceki yazdıklarımızda vardı sunbeam cc ile sorun yaşıyorduk stok fanla sorun olmuyordu tesbit olarak bu soğutucuların işlemci üzerindeki aşırı baskısı olarak tahmin ediyordum öylede oldu ama bu anakart 3 defa garantiye gitdi her defasında aynı sorun yaşatdı garanti de bitdi kart çöpte
  • Arkadaşlar selam, bugün bilgisayarıma Windows 8 yükledim, ancak anakartımın CD'si Windows 8 ile uyumlu değil. Asus'un internet sitesinden indireyim dedim yine yok. Bu sorunla karşılaşan oldu mu ve nasıl bir çözüm buldular merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kingston 4GB 1333 KVR133D3N9/4G bu anakart ile uyumlu mudur?

2liğin yanına aldım, hangi kombinasyonda denediysem bios post beep bile gelmiyor. 4lüğü tek başına takıyorum yine tık yok, var mıdır bir bilgisi olan?

Denedigim cozumler:

- Slot kombinasyonlari (4luk tek basina ve ikisi beraberken)
    - Manual memory clock (hepsini denedim, yine tek basina ve ikisi beraber iken)

Ram modulu mu bozuk acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseh -- 14 Nisan 2013; 17:57:24 >
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.