Şimdi Ara

ASUS M4A785TD-V EVO 785 G kullananlar buraya !.. (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
6
Favori
116.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ®Pączek

Arkadaşlar selam, bugün bilgisayarıma Windows 8 yükledim, ancak anakartımın CD'si Windows 8 ile uyumlu değil. Asus'un internet sitesinden indireyim dedim yine yok. Bu sorunla karşılaşan oldu mu ve nasıl bir çözüm buldular merak ediyorum.

Hocam ben gerçi ürünü iade için geri gönderdim. Ama evde win 8 kurup denemiştim. DriverPackSolution programını indirirsen driver sorunu yaşayacağını sanmam. Ben onunla driverları tanıttım. Torrent olarak v13 ü bulabilirsin.
  • Arkadaşlar,asus m4a785td-v evo ankartım var.Yeni işlemci aldım amd fx.Fakat desteği yokmuş ben var sanıyordum.Acaba anakartı güncellesem işlemciyi çalıştırır mı?
  • bu anakartın biosundaki hangi ayar voltajı 1.45 yapınca oluyor birden fazla voltaj kısmı var 13*262 yapacam voltajı veremiyorum
  • işlemci fanı değiştirmek için bütün anakartı çıkarttım şimdide kablo bağlantılarını yapamıyorum led-reset-power girişleri bağlantıları...
  • bu kartta kingston kvr1333d3n9/2g calisabilirken kingston kvr1333d3s8n9/2g nasil calisamiyor aklim almiyor kafayi yemek uzereyim artik.
  • ben de windows 8 driverleri arıyorum hocam ama bulamadım hiçbir şekilde bulabilen arkadaşlar var mı windows 8
  • Arkadaslar yaklasik 4 senedir bu anakarti kullaniyorum ama bugun bir hdmi kablo ile bilgisayari tv ye bagladim monitör olarak görüntü yu tv ye bi turlu aktaramadim kablo versiyonu 1.4 nedenini soyleyebilirseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de uzun zamandır bu anakartı kullanıyorum pek bir sorun yaşamadım.Ayrıca x2 425 işlemciyi x4 olarak uzun süredir 3.2 ghzde rahat şekilde kullanıyorum(3.6 da da çalışabiliyor-xigmatek soğutucu ile). Bu anakarta ram alırken daha önce uyumlu ram listesi yayınlamıştı bu sayfalarda ona dikkat edin.
  • bu anakart sata 2 veya sata 3 ü destekler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

bu anakart sata 2 veya sata 3 ü destekler mi?

Destekliyor
  • bu anakart x4 620 işlemci için hangi ekran kartı uygun olur cf imkanı değerlendirilmeli mi?
  • gtx 660 ekran kartı bu karta uyumlumudur ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcan3883

gtx 660 ekran kartı bu karta uyumlumudur ???

Elbette uygun.
  • Kartı hala aktif olarak kullanan var mı acaba?
    Benim kart geçen hafta iflas etti sanırım power tuşuna bastığımda bip sesi yok bios ekranı gelmiyor windows ekranı da gelmiyor maalesef
    Bios reset için pili söküp bekledim, jumperden denedim yine olmadı pc tamircisine bıraktım oda muhtemelen anakart gitmiş diyecek
    Anakartı kurtarabilir miyim acaba? Ya da yerine önerebileceğiniz anakart varmıdır?
    AMD athlon x2 idi sanırım işlemci (4 çekirdek açmayı denedim açılmamıştı), ramler team extreme dark serisiydi galiba 4*2gb lıktı, ekran kartı sapphire ati radeon 5750 vapor-x
  • 18.03.2020 bu anakartı halen kullanmaktayım.2*2 ram vardı yetmedi.bir tane 4gb daha aldım ve devam.Ama alet çok geç acılıyor ssd ve x4 işlemci takıp yoluma devam edecegim.10 yıl oldu ve hala kullanıyorum ve memnunum.Şu aralar sata 3 destekliyor diye ssd arıyorum malum korona belası yüzünden ssd ler uçtu gitti.kingstone uv 500 ile devam ediceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekniktime

18.03.2020 bu anakartı halen kullanmaktayım.2*2 ram vardı yetmedi.bir tane 4gb daha aldım ve devam.Ama alet çok geç acılıyor ssd ve x4 işlemci takıp yoluma devam edecegim.10 yıl oldu ve hala kullanıyorum ve memnunum.Şu aralar sata 3 destekliyor diye ssd arıyorum malum korona belası yüzünden ssd ler uçtu gitti.kingstone uv 500 ile devam ediceğim.
    Hocam bu kart Amd ryzen 5 2600 x işlemci desteği var mı

• 938 pin leri destekler sadece...

• Samsung evo 860 aldim ve anakart uzerindeki sata portlari sata 2 imis ve bende usb 3.0 aygiti vardi pci expiress slotuna takilan onda ki sata 3 portuna taktim ve win.10 yapistirdim artik bilgisayari uyku moduna bile almiyorum kapat zaten 30 saniyede aciliiyor 45sn kullanima hazir.
    Bi muddet daha bu bilgisayarla yola devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekniktime

Samsung evo 860 aldim ve anakart uzerindeki sata portlari sata 2 imis ve bende usb 3.0 aygiti vardi pci expiress slotuna takilan onda ki sata 3 portuna taktim ve win.10 yapistirdim artik bilgisayari uyku moduna bile almiyorum kapat zaten 30 saniyede aciliiyor 45sn kullanima hazir.
    Bi muddet daha bu bilgisayarla yola devam.
    Sata 3 desteklemiyor mu? Yani ssd alsam performans vermez mi?

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Anakart üzerindeki portlar sata 2 ama bu aleti pcie exprese takınca sata 3 oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.