arkadaşlar anakartın bios guncellemelerini yapaym dedim yanlız bi turlu yapamadm programın indirdim yanlız olmuyr acaba nasıl yapmam lazım yardımcı olursanz sevinirim tşk ederim
Asus` un cdsinde programlar vardı asus update gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam. Siteden son sürüm biosu indirim rom dosyası olarak o programla açıp 2-3 dk yüklemesini bekliyorsunuz.
Bios güncellerken herşeyi kapatın sadece o program açık kalsın. Bios güncelleme riskli olabiliyor çünkü
asus update prgramı mevcut zaten bende yanlız prgramn bu işlemi otomatik yapması gerekmiyormu internet uzerinden dosyayı bulup indimesi gerekmiyormu
Farklı seçenekler vardı programın alt başlıklarında olan olan bir biosu farklı kaydetme yenisini netten çekme gibi. Update bios from internet gibi bir seçenek varsa oradan asusun sitesine bağlanıp indirmesi gerekir. Sağlam olsun istiyorsanız kendiniz elle siteden indirin biosu
yaklaşık 1 sattir deniyorum olmuyor bişey bulmuyor yani kendi sitesindende indirdim onlardada hata veriyor
hocam siz steden indirin masaüstüne bi yere rom dosyasını çıkarın sonra programı açın oradan Update the BIOS from file seçin dosyanın yerini gösterin oradan sonra yapması lazım ama dediğim gibi diğer tüm programları kapatın antivirüs falan ne varsa pc kendisi reset atana kadar dokunmayın hiçbirşeye de
http://forum.h a r d w a r e n a.com/index.php?topic=4279.0
nihat abi benim remler mavi ekran hatası veriyor diye servise göndermiştim bu gun yenileri geldi remleri taktm yanlz sanki bi proglem var gibi 7.5 gb veriyi 20 dakikada kpyaladı bu çk deglmi abi
Ramle alakası yok onun kardeşim, işlemci ve harddiske bağlı bu birazda, cpu-z 'den kontrol et frekansını
Yukarıda verdiğim linkte Asus bios update programının tanıtımı ve kullanımı var, eski bir döküman olduğundan harfler de bozukluk var, ama anlaşılıyor yinede.
Buarada neden güncelleme yapıyorsun biosu ?
abi işlemci için yapmam gerekmiyrmu t 1055 için yksa gerek ykmu
İşlemciyi gördüyse takıp kullandıysan gerek yok boşuna yapma yani...
windows işlemciyi göruyor abi bide frakansı kntrl et demişsin işlemcinin mi
Cpu-Z ile hem işlemciyi hemde ramlerin frekansını kontrol et.
Söz ettiğin kopyalama yavaşlığı ram ile alakalı değil.
nihat abi kopyalamyı taşınabilir hard diskten yapmıştım snradan aklıma geldi yanılmıyorsam ondan olucak işlemcide şu anda bi proglem yok zaten ne yaptıysam bios guncellemesi yapamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme