Şimdi Ara

Asus M4A89GTD PRO/USB3 890GX-SB850 SATA 3.0 hakkında Teknik sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar kafama takılan 1 2 soru varda yardımcı olursanız sevinirim imzamdaki sitemde normalde WD 3.5" 640GB Caviar Green SATA 2.0 64MB Cache Harddisk kullanıyordum daha sonra wd nin sata 3.0 ını denemek için şu modeli aldım WD 3.5" 1Tb Caviar Black SATA 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk fakat sata 3.0 da hiç bi fark hissedemedim window 7 den aldıgı puan bile 5.9 degişmedi sata 3.0 girişi Asus M4A89GTD pro usb 3.0 da farklı bi yerdemi ben sata 2.0 dan mı bağladım diye kafam karıştı bilen bi arkadaş varsa yorumunu bekliyorum 2. sorum ise bilgisayarı kapatırken cpu fanı bazen %100 hızına ulaşıp kapanıyor kapat diyorum windows kapnıyor yazısı çıkınca kapanmasına 1 2 saniye kala VUUUvvvv diye 1 2 saniye %100 hızında dönüyor ve kapanıyor bunun sebebi ne olabilir acaba ve son sorum işlemci derecelerim genelde boşta 40-45 derece ve çok aşırı zorlamalarda 55 dereceyi hiç geçmedi sizce normalmidir ? yardımlarınız için teşekkürler

• 1. Veri aralığı ne kadar genişlesede 7200 rpm hdd aynı sonucu verecektir. Sata3 ün gerçek gücünü görmek için hiç olmazsa iyi bir SSD HDD takmak lazım.Bence veriler normal.Hdd test programı ile bakarsan önbellekli aktarmanın yüksek hıza çıktığını görebilirsin.Onunda performansa biryerden sonra fazla bir artısı olmaz. Sonuçta en fazla 105-110 mb/sn olan veri aktarımı için sata 2.0 bile 300 mb/sn lik bant genişliği sunuyor.
    2. İşlemci sıcaklıkları normal. Son anda bios kapandığı için hızlanıyor olabilir,şimdiye kadar hiçbir anakartta butür bir olaya rastlamadım.Anakartı bence aldığınız yerde test ettirin,aynı model başka bir anakart denettirin,onda bu tür bir sorun yoksa yenisini vermeleri gerekir.
  • Mekanik HDD'ler Win 7 tarafından standart 5.9 puan alır. SSD bir disk almak zorundasınız veya aynı HDD'yi RAİD 0 düzeni kurmak zorundasınız, mevcut HDD'niz oldukça kalitelidir, HD Tune benchmark testi ile de test edebilirsiniz...
  • tesekkürler arkadaşım raid 0 düzeni olurmu benim hdd ler 1 e 1 aynı model degilde hızı ne kadar artar sizce ?
  • tesekkürler arkadaşım raid 0 düzeni olurmu benim hdd ler 1 e 1 aynı model degilde hızı ne kadar artar sizce ?
  • arkadaşlar Asus M4A89GTD PRO/USB3 890GX-SB850 SATA 3.0 anakart üzerine takılan amd x6 1055 t 2.8 işlemcinin çekirdek açmaya ihtiyacı varmı çekirdek açma aktif iken veya kapalıyken hertürlü 6 çekirdek gözüküyor x6 lar için geçerli degil sanırım bu çekirdek açma mevzusu bilen birileri varsa aydınlatabilirmi bizleri ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.