Şimdi Ara

asus m4a89gtd pro usb3 anakart mavi ekran ve resetleme sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus m4a89gtd pro anakartımı bir hafta önce topladığım sistemle aldım, ilk başta bu anakartta resetleme ve mavi ekran sorunları yaşadım sebebini deneme yanılma yöntemleriyle buldum, topladığım sistemimde kingston hyperx 1600mhz (4x4) 16gb ramler kullanmıştım, ilk başta mavi ekran ve resetlemenin ramlerin arızalı olmasından dolayı olabilecegını dusunmustuk fakat ramlerın gecıkme surelerı vs dıger ayarlarının anakart tarafından ıyı yapılamadıgını gordum. anakart normal ayarlarıyla 1333mhz'de calısırken sıstemde donma mavı ekran sıkıntısı yasamıyorum fakat bios tan 1600 e cıkartıgımda sorunlar devam edıyor, belkı duzelır dıye ramın gecıkme surelerınıde manual olarak gırdım 9-9-9-27 .

size sormak istediğim ram ayarları ıcın bu gecıkme suresı 9-9-9-27 degerını gırmek ,1600 mhz frekansı degıstırmek ve voltajını sabit olarak 1.65 ayarlamak yeterlımıdır? Doğru ayarları yapabılırsem sorunu cozcem sanırım cunku bu ayarların harıcınde dram configritionda bircok ayarlarla karsılastım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amelyus -- 11 Eylül 2011; 17:29:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.