Şimdi Ara

asus m50sa hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...asus m50sa nın türkiye ye gelip gelmeyeceği konusunda bilgisi olan var mı?

İşlemci Intel Core™ 2 Duo T7100~T7700 İşlemci
    Intel Penryn T8100/T8300/T9300/T9500 İşlemci
    Çipset Mobile Intel® PM965
    Ağ Bağlantısı Intel® PRO/Wireless 4965ABGN Ağ bağlantısı
    Intel® PRO/Wireless 3945ABG Ağ bağlantısı (opsiyonel)
    Ekran Kartı nVIDIA GeForce 9500M GS 512MB VRAM (M50SV)
    ATI Mobile Radeon HD3650 1G VRAM (M50SA)
    ATI Mobile Radeon HD3470 256MB VRAM (M50SR)
    Ekran 15.4″ WSXGA+/ WXGA+/ WXGA, Color Shine
    Bellek DDR2 667MHz, 4096MB’a kadar*, Turbo Memory 1G
    *İşletim sistemine göre değişebilir.
    Sabit Disk 9.5”/12.5” SATA 200G/250G/300G/320G/500G
    Boyutları 37.5 x 26.9 x 3.22~4.40 cm

asus m50sa hakkında

• inşallah seneye gelir..Öğretmen olunca alırım o zaman (okul biterse tabii )
  • ATI nVidia'ya acaip çelme taktı...
  • şu anda geldi boğaziçinde 2199$ + kdv...
  • Arkadaşlar bu M50SA'nın ekran çözünürlüğü nedir? Yabancı forumlarda WSXGA (1680x1050) olduğu yazıyo, ancak Türkçe forumlarda WXGA olduğu belirtiliyor... Kafam karıştı. Boğaziçi Bilgisayarın sitesinde WXGA olduğu yazıyor. Aradım net cevap veremediler. Daha yüksek olabilir ancak emin olmadığımız için WXGA yazdık diyo bi ürün sorumlusu... :)
    Bu bilgisayara sahip olan varsa doğru bi bilgi verebilir mi?
  • M50Sa (ati based) wsxga, M50Sb (nvidida based) wxga.
  • Teşekkürler RealShark... Bu bilgisayara sahip misin yoksa, nasıl? sahipsen görüşlerini alabilir miyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N61ja için SSD
    11 yıl önce açıldı
    Asus,Msi,Lenovo Hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayır sahip değilim ama özellikleri bakımından takip ettiğim bir ürün. Bilhassa ati temelli olan. T9300 işlemci, 320gb disk, 1gb ati HD3650 ekran kartı, 4gb bellek, class N wireless ve 2x bluray-dvd combo sürücü iştah kabartıyor.
  • arkadaşlar..bu bilgisayarı izmirde bulabileceğim bi yer var mı?? lütfen biri cevap versin..hiç kullanan yok mu daha?
  • tam bir multimedya canavari isteyenler bence m70sa yi beklesin. 17 inch wuxga 1920*1200 ekran, tv tuner, 4.1 altec lansing ses sistemi, 1 TB harddisk, 4gb ram , blu-ray.

http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=M70SA-C1&Category_Code=
  • iyi güzel bekle diyorsunda bunlar dünya para o senin dediğin cihaz kim bilir ne kadar olur:) ve şu anki m50 ler gerçekten çok güzel herşeye karşılık veririler bütün ihtiyaçlara zaten daha iyisini isteyenler 4 çekirdekli server filan alsınlar :)
  • Zaten almak isteyen amerikadan alsin imkani varsa ben m50sv aldim 1300 dolara burda 3000 ytl yi geciyor. Imkani olanlar asla turkiyeden almasin. Hic akil kari deil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: icemanigation

Arkadaşlar bu M50SA'nın ekran çözünürlüğü nedir? Yabancı forumlarda WSXGA (1680x1050) olduğu yazıyo, ancak Türkçe forumlarda WXGA olduğu belirtiliyor... Kafam karıştı. Boğaziçi Bilgisayarın sitesinde WXGA olduğu yazıyor. Aradım net cevap veremediler. Daha yüksek olabilir ancak emin olmadığımız için WXGA yazdık diyo bi ürün sorumlusu... :)
    Bu bilgisayara sahip olan varsa doğru bi bilgi verebilir mi?

Ekran özelliği aynen şöyle:
    LCD : 15.4 WSXGA+ 1680x1050 çözünürlüğünde parlak ekran, Asus Splendid Video Intelligent Technology özelliği de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 13 Temmuz 2008; 8:21:25 >
  • Asus M50SAhttp://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=118244http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=118244 'de 2900 ytl civarı kdv dahil satılıyor, aklıma takılan "HD3650 Ekran kartı 1GB ram" performansı nasıl olucak, nvidia ekran kartı olanmı yoksa ati ekran kartımı karar veremedim.

• geldi ya
  • ARKADASLAR ONCELIKLE SOLE SOLEYIM EKRAN KARTININ 9500 GS OLDUGUNA BAKMAYIN KULLANILAN BELLEKLER DDR2 VE BAND GENISLIGI 12.5GB/SN YANI BIR 8600GT NIN ELINE SU DOKEMEZ SOLE SOLEYIM 8400GT EKRAN KARTININ BAND GENISLIGI VE KULLANMIS OLDUGU RAMLARA SAHIP BIR EKRAN KARTI SADECE ISIMDE YENI NESIL 9000 SERISI EKRAN KARTI GECIYO BU KONUDA DIKKATLI OLALIM ALDANMAYALIM....
  • Ben ingiLteredeN getittircem notebook'u ama m50sa'yı buLamadık m50sv var :S
  • Bendeki DELL 1505 surekli problem cikardigi icin degistirmeyi dusunuyordum, sainirim 1680x1050 cozunurluk, fena olmayan bir ekran karti, guzel islemci ve genis harddisk sayesinde m50sa alacagim, bu siralar hicbir yerde stoklarda gozukmuyor, insallah en kisa zamanda gelirde alirim keratayi, sonra kismetse bir Crysis oynamayi deneyecegim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.