Şimdi Ara

Asus M50VN 253BD ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sitelerde ekran kartı için NV Geforce 9659M GS geçiyor gt olduğunu söyleyen var kullanan arkadaşlar gt mi gs mi olduğunu açıklayabilirler mi acaba fiyat olarakta 2757 ytl nasıl acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: setnet

arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sitelerde ekran kartı için NV Geforce 9659M GS geçiyor gt olduğunu söyleyen var kullanan arkadaşlar gt mi gs mi olduğunu açıklayabilirler mi acaba fiyat olarakta 2757 ytl nasıl acaba

Evet arkadaşlar bu bilgisayarla biz de ilgileniyoruz, ve bir çok arkadaşımızın ilgisini çektiğini de biliyoruz, kullanan arkadaşlar biraz bilgi verebilirlerse biz de bir fikir sahibi olabiliriz, mesela ram DDR2 mi 3'mü, ekran kartı 9650 GS mi GT mi, DDR2 mi 3 mü, artı ve eksi yönleri nelerdir, vista puanları nasıldır, görüşlerinizi bekliyoruz, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erby -- 27 Aralık 2008; 19:18:34 >
  • 9650m gt dir arkadaşlar.
  • Düşünmeden alabilirsin. Ben aynı ürünü kullanıyorum.
    Oyun prformansı çok iyi. Ve ısı problemi yok.
  • 9650gt
  • 9650m gt ve ddr2
  • hocam sakın alma kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ürünün menteşe sorunundan dolayı çok sıkıntı yaşıyorsun lcd tam olarak kapanmamaya başlıyor. Çok berbat bi görüntü oluşuyor. Başka ürünlere bakmanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.