Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık eski haline dönmez bence bu konu anca böyle gider ite kaka .

size hacintosh ile ilgili ne lazım ? iAtkos 4i yada iAtkos 5i falan mı?
  • zaten kalan son 3-5 kişiyiz.yaptığımız da yok hdd değiştirme yok fan temizleme.maddi durumlardan dolayı değiştirmedim hala bilgisayarı.yazın falan dell 5010 alacam mesela ben.6-7 ay daha böyle ite kaka gider ondan sonra konudan eser kalmaz.
    bu arada gecenlerde mail gerdi konu aboneliğinden genccimbomlu yazıyor ama dh dan gelmemiş salaklandım bi an ben bu adamı tanıyorum bi yerden diye :D sharebus tan gelmişti mail
  • quote:

iAtkos 5i

evet hocam ya linkleri felan var ama okulda r@pidshare-h0tfayl felan yasakli oldugu icin indiremiyorum o dvd warmi elinizde yada iso dosyasi

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 14 Mart 2011; 22:39:01 >
  • o da benim
    malesef yok bende. torent falan kullanabiliyormusunuz okulda ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 15 Mart 2011; 0:13:25 >
  • Zshare fileapi filedude açık sadece hocam mümkünmüdur acep :)

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 15 Mart 2011; 0:37:37 >
  • olsa vereyim ama bende de yok başka alternatifler bulman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

olsa vereyim ama bende de yok başka alternatifler bulman lazım

linkleri duruo bende de indiremiorum iste sana yollasam bi kontrol edebilmen mumkun mu cunku elimde 4 tane daha mac osx war driverlari duzenli olmuyor bi turlu...

saygılar
  • linkleri mi kontrol etmemi istiyorsun ?
  • benimkinin tek sorunu dvd takınca okumuyor. sanırım dvd sürücüsü bozulu. fiyatları ne civarda?
  • 60 tl civarinda satislari var sony marka bu gidisle bende almayi dusunuyorum.. birde dün COD black ops. kurdum ekran cok kasti nedendir artik bizimkinin ekran karti emekliye mi ayriliyor diye düsündüm

saygılar
  • cüneyt şöyle birşey alacaksın bulursan ide slim olacak
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/sony-optiarc-ad7580a-slim-dvd-rw-ide-nuad7580a-dvd-yazici_30.012.4140.0009.htm

black ops çok kasıyorsa oyun için çıkan yamaları kurmalısın tabi oyunun orj. değilse . eğer steamden falan alıp kurduysan yamaları kendi indirip kuruyor zaten.sorun ekran kartından değil oyundan kaynaklı . bende rahat rahat kasmadan oynuyorum oyunu hiç sorun olmuyor .

• başkan'lar bu aletin cd-rom unu nasıl sökecem herşeyini çıkardım ama çıkmadı bi türlü daha önce değiştireniniz varmı ?

saygılar
  • 1-2 sayfa geriye dogru okuyun basligi rehber cikacak karsiniza dvd writer degistirmek icin
  • başkan saolasin o kadarini yapmistim ama cikmadi zorlamak istemedim iç kısımda iki vida daha var sanki onlar da tutuyor birini söktüm digerini sökemedim...

saygılar
  •  ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI
    uç tarafında bir vida daha var ucunda metalik onu da sökeceksin yoksa çıkmıyor bende de öyle olmuştu bozuk dvdwriter kırıldı çeke çeke.
    buda konu linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_21145944/mpage_151/key_/tm.htm#msglink_42873138

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 22 Mart 2011; 23:14:57 >

• Yararlı bilgiler çok lazım olabilir

• hayrınıza bana bi dwd-rw önerin ya çıldıracam hiç bi cd okumuo artik ne yaptiisam olmuyor....

saygılar
  • farketmez al bi tane.ben kuzenin bilgisayarından çaldım onu kullanıyorum
  • onu bende denedim arkadasin kini söktüm oda okumadi cdleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

farketmez al bi tane.ben kuzenin bilgisayarından çaldım onu kullanıyorum

• 
Sayfa: önceki 464465466467468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.