Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (465. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

tek fan var cihazda hocam..siz sadece fanı sökmüşsünüz.fanın vidalarının takılı olduğu gri metal blok var ya onun da vidalarını sökün komple alı oradan ızgaranın ağzında toz bulutuyla karşılaşırsınız

orayıda sökmüştüm. hatta bugun tekrar söktüm tertemizdi fan ve ızgarası. ama bir şey dikkatimi çekti dediğin gri metal bloğun altı çizilmiş bayağa derecede( fotoğrafınıda çektim ama foruma nasıl yüklendiğini bilmiyorum:) ) acaba serviste mi çizdiler bu metal bloğu.
    ısınmanın sebebi bu olamaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: chawol

quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

tek fan var cihazda hocam..siz sadece fanı sökmüşsünüz.fanın vidalarının takılı olduğu gri metal blok var ya onun da vidalarını sökün komple alı oradan ızgaranın ağzında toz bulutuyla karşılaşırsınız

orayıda sökmüştüm. hatta bugun tekrar söktüm tertemizdi fan ve ızgarası. ama bir şey dikkatimi çekti dediğin gri metal bloğun altı çizilmiş bayağa derecede( fotoğrafınıda çektim ama foruma nasıl yüklendiğini bilmiyorum:) ) acaba serviste mi çizdiler bu metal bloğu.
    ısınmanın sebebi bu olamaz herhalde

o zaman ısınma konusunda yapacak bişeyiniz yok maalesef.malum eski bilgisayarlar elimizdekiler.ısınmanın sebebi olacağını sanmıyorum

• Laptoopun altına koymaya fanlı küçük aparatlar var usb ile çalışlıyor ekstra soğuma sağlıyor
  • bir bilgisayar isinmaktan dolayi mavi ekran vermiyorsa o fanin yer kaplamasi gurultusu falan gereksiz.birakiniz isinsinlar, isindiklari gibi sogurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

Rica etsem resim eklyebilir misin?
    Bizede yol gösterici olur.
    quote:

Orijinalden alıntı: burcink

arkadaşlar bilgi vermek için yazıyorum.... servisi aradım. Ram'in altında altın sarısı yanyana iki devre var bunlari birbirine baglayarak kısa devre yaptırmamı istedi sonra fişi taktım makina açıldı. sonra da bios update yap dedi şuan bi sorun yok (çok şükür) kullanıyorum...

saygılar

uzun zamandır girmemisdim tekrarlarsa actigimda ceker eklerim hocam...

saygılar
  • benim makina'm gariptir Cd leri okumamak icin ozen gosteriyor fakat ne gariptir dvd yi hemen goruyor... sizce bu bir sorun mu arkadaslar

Saygılar
  • evet sorun yani dvd yazıcın bozulmuş artık, benimde öyle olmuştu cd okuyup dvd okumuyordu, lensi temizlemekle veya yazılımla olacak iş değil .
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/sony-optiarc-ad7580a-slim-dvd-rw-ide-nuad7580a-dvd-yazici_30.012.4140.0009.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 14 Mart 2011; 13:31:18 >
  • kirve saolasin hic ugrasamam onunla :)) ilgine tesekkur ederim yinede.. benimkide tam tersi dvd okuo cd okumuo allah bu sekilde lazim olan hep dvd uzun zamandir cd lazim olmamisti...

Sagyılar
  • rica ederim, eğer değiştirmek istersen diye ilk başta yanlış link verdim sonra düzelttim ide çıkışlı olacak .
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/sony-optiarc-ad7580a-slim-dvd-rw-ide-nuad7580a-dvd-yazici_30.012.4140.0009.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: esesmaniac26

her ne kadar gürültülü 4 kere servise giden deeğişmedik menteşesi cd romu kasası kalmayan t 9400 işlemcili m51i halen seviyorum :) bigün gürültüsünden ortadan 2ye bölücem o ayrı konu :)

bizim m51lere göre sesiz çalışan fan bulabilirmiyiz ? t işlemci fazla enerji tüketiyor ama çokmu hayalperest oldum m51in sessiz çalışması gibi :)

Altına soğutucu koyun fan sesinden kurtulursunuz. Mümkünse soğutucunun fanı büyük olan tiplerden olsun. Ben bu şekilde kullanıyorum boşta sıcaklık 20-25 lerde geziyor ve fan dönmüyor ( Deneme amaçlı alt kapağı söküp test yapmıştım fanın dönmediğini gördüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

rica ederim, eğer değiştirmek istersen diye ilk başta yanlış link verdim sonra düzelttim ide çıkışlı olacak .

Ben hiç bilmiyorum çalışıyormu çalışmıyormu uzun zamandır kullanmıyorum o bölmeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

rica ederim, eğer değiştirmek istersen diye ilk başta yanlış link verdim sonra düzelttim ide çıkışlı olacak .

Ben hiç bilmiyorum çalışıyormu çalışmıyormu uzun zamandır kullanmıyorum o bölmeyi

bana çok lazım oluyor ya bi ara bende kafayı yemiştim yarım yamalak çalışıyor diye sonra gittim değiştirdim rahatladım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

bana çok lazım oluyor ya bi ara bende kafayı yemiştim yarım yamalak çalışıyor diye sonra gittim değiştirdim rahatladım

Akşam bi kontrol edeyim çalışıyormu bakalım

• Resimde yazi pek okunmuyor ama buyuturseniz okuyabilirsiniz arkadaslar

Saygılar
     ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI
  • ezmeyelim lütfen neden 5mp iphone 4 ile çekiosunuz ki.bende de 3gs var yani napalım fakiriz
  • ben hiç sevmedim bu burçink yı benden sölemesi
  • başkan hayırdır bilmeden bişe mi yaptım bişe mi söledim ram'leri değişiyordum elimde telefon vardı onunla çektim.. ezmek ne haddime hocam....

sayıglar
  • quote:

başkan hayırdır bilmeden bişe mi yaptım bişe mi söledim ram'leri değişiyordum elimde telefon vardı onunla çektim.. ezmek ne haddime hocam....

sayıglar

takılıorm hocam ya bakma sen bana.bende 3-5 sayfa önce 3gs le anlattım dvd ve hdd değiştirmeyi
  • tahmin ettim hocam... ya eskiden Adil Hocam'ız vardı (__root__) onun paylaştıgı bi hacintosh vardı elinde o cd olan varmi ki acaba bu sayfayı okuyanlar arasında...

saygılar

• quote:

tahmin ettim hocam... ya eskiden Adil Hocam'ız vardı (__root__) onun paylaştıgı bi hacintosh vardı elinde o cd olan varmi ki acaba bu sayfayı okuyanlar arasında...

saygılar

Teşekkür ederim yaptığınız paylaşım için acaba m51 forumu eski zamanlara döner mi?
  • 
Sayfa: önceki 463464465466467
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.