Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

ne

ne ne
  • quote:

quote:

quote:

ne

ne ne

neyse boşver konuyu dağıtmayalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne

ne ne

neyse boşver konuyu dağıtmayalım

Olur

• abi dağıtın nolucak ya.zaten şu kadar sayfada arayan aradığını bulur.hoş m51 kullanan kalmamıştır bile belki hiç.ben bile fakirliğimden kullanıyorum şu anda.para olsa anında masaüstü toplayıp yanına da bi tane netbook çakarım.ya da dell alırım core i7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

abi dağıtın nolucak ya.zaten şu kadar sayfada arayan aradığını bulur.hoş m51 kullanan kalmamıştır bile belki hiç.ben bile fakirliğimden kullanıyorum şu anda.para olsa anında masaüstü toplayıp yanına da bi tane netbook çakarım.ya da dell alırım core i7

bizim makinalar sağlam hocam kullanıyoruz valla 2008den beri
  • benimkide saglam ama 256 mb ekran kartiyla ne yapilir ya :@
  • arada sorun çıkarsada severim m51i emektar bu makine ya nerdeyse 3 yıl olacak hala taş gibi maşşallah .

sende şu ekran kartını bi değiştirebilseydin sana da yetecekti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 18 Şubat 2011; 21:50:28 >
  • bendeki 512 sizdeki nasıl 256 oluyor aynı makina değilmi?
  • sendeki m51 sn bendeki m51se
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sermet Apin

sendeki m51 sn bendeki m51se

Hmm anladım
  • mac osx86 kurduğumuz zaman wifi driverinın çalışan bir sürümü çıktı mı haberiniz varmı ?
    bu ara yine mac kurmaya heveslendim kendi kendime
  • başıma gelen ilginc bi olayı sizlere sormak istiyorum arkadaslar....

makinami dun gece normal kapattim sabah acmaya calistim fakat isiklari 2 sny yandi sonra cihaz kendini kapatti... tekrar denedim aynisi oldu nette aradim 45 sny basili tutun acma dugmesine sonra bataryayi takin felan yazmislar ama ne denedi isem olmadi.. daha once basina gelmis bi arkadas bana yardim edebilirmi

saygılar
  • cihaz adaptörden güç alıyor mu bi bakın isterseniz.
    bataryayı çıkartıp açmayı deneyin
    şarj yuvasının içine bakın kırılmış mı diye(ben kırmıştım yanlışlıkla :) )
    bataryasını falan çıkartın cihazı boşta bırakın 1-2 saat sonra tekrar açmayı deneyin.
    yine açılmazsa bilin ki basit bir soru değil.
    anlayan bir teknik servise yollayın cihazı
  • adaptörden güç alıyor çunku bataryayı sokunce fis ile acmaya calisiorum isiklar yaniyo yine kapaniyor... bataryayi soktum bekledim 2 saat kadar yine denedim olmadi.. fakar birsey farkettim bataryayi takarken bi noktada sarj isigi turuncu olan yaniyo sonra sönüyor... anlamadim valla... aksilik garantisi bitti

saygılar
  • şu an anlattığınızla beraber aynı sorunu geçen sene bir arkadaşım yaşadı.ama garantiye falan yollamadı sonra kendiliğinden açıldı ben de çözemedim neden olduğunu.bekleyin bakalım 1 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

başıma gelen ilginc bi olayı sizlere sormak istiyorum arkadaslar....

makinami dun gece normal kapattim sabah acmaya calistim fakat isiklari 2 sny yandi sonra cihaz kendini kapatti... tekrar denedim aynisi oldu nette aradim 45 sny basili tutun acma dugmesine sonra bataryayi takin felan yazmislar ama ne denedi isem olmadi.. daha once basina gelmis bi arkadas bana yardim edebilirmi

saygılar

geçmiş olsun
  • şarj takılı mı kalsın yoksa sökeyim mi...sabaha kadar bekleyim sonra serwisi bi arıcam çünkü kıbrısdayım suan gonderemem garantiye...

saygılar
  • geçmiş olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

şarj takılı mı kalsın yoksa sökeyim mi...sabaha kadar bekleyim sonra serwisi bi arıcam çünkü kıbrısdayım suan gonderemem garantiye...

saygılar

kıbrısın neresindesiniz?
  • Lefkoşa hocam
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.