Tabi canım garanti 2010 mayısında bitti,hiç açmadım bilgisayarın biyerini elimde kalmasın sonra
bişi olmaz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Sermet Apin
bişi olmaz hocam
İnşallah bakalım...
fanı nasıl temizleriz ? nereleri sökmek gerekli ? servisten geldikten sonra acayip sesli çalışıyor
bende daha açmadım belki haftasonu açar temizlerim.Deneme yanılma yoluyla açıcaz bakalım
eğer kafama yatarsa bu akşam açmaya çalışırım ben işler yolunda giderse resim bile çekerim
söktüm taktım temizledim ya basitmiş ama hala garip ses gitmedi
sadece fanı mı temizlediniz.ben kaçırmışım.bu sıralar başım kalabalık biraz haftasonunda doğru resimli anlatım yapardım zevkle.
Arkadaşlar fanın ses yapmasını engellemek için çok çok az gres yağı ile yağlayın.
yağ sıkmak sorun olmasın sonra
sadece fanı kaldırdım o ızgara kısmını temizledim biraz sonra kapattım başka bir şey yapmadım fanı da o kasadan sökmek gerekiyor muydu ?
fanı kasadan söküp temizlersen iyi olur
vaybe bir zamanlar 1 hafta ne uğraşmıştım bu laptopla sağolsun @Sermet Apin ile halletmiştik,konuyu görünce yazayım dedim.
quote:
fanı kasadan söküp temizlersen iyi olur
bazı kablolar olduğu için pek yemiyor tamamen sökmek
zaten soketle bağlı yönünü unutma yeter.kablolara zarar gelmiyor.sakın fanı komple parçalara ayırmaya çalışma sadece 3 vidayı sök çıkar eski bir diş fırçasıyla falan güzelce temizde o kadar
Bende haftasonu temizlicem ama fanı kasadan ayırmaya yemez maçam bişiy olursa yenişsini alacak mangır da yok
hic bisi olmaz.fani sadece metal muhafazadan cikartmaniz yeterli.fanin kendisini parcalamaya kalkmayin
quote:
hic bisi olmaz.fani sadece metal muhafazadan cikartmaniz yeterli.fanin kendisini parcalamaya kalkmayin
işte o metal yerden çıkarmayı göze alamadım zaten belkide ondan o garip ses hala devam ediyor .