Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (460. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, fabrika ayarlarına geri getirmek istiyorum makineyi... recovery olayını bizim m51sn'lerde nasıl yapıyoruz acaba?
  • Arkadaslar yardim edebilecek bir arkadas yokmu???
  • f9 la yapılıyordu ya da f10 la bilgisayar açılırken f9 a basarsan recovery menüsü gelir diye tahmin etmekteyim
  • teşekkür
  • iyi günler arkadaşlar
    benim asus m51sn250dv modelli laptop arkasında ki adaptör girişi ısınmadan dolayı erimeye başladı , bataryanında ucu aynı şekilde siyah siyah olmuş , ben farketmemiştim bu durumu farkettiğimde gittim bir tane liteon model adaptör aldım bir ay sonra onunda ucu yanmaya başlamış ve ısınıyor laptopun garantisi bitti bunu serviste ne kadara yaparlar? dışarıda bir serviste ne kadara yaparlar ? sürekli prizde kullanıyorum daha öncede girişte temassızlık vardı servis düzeltip yollamıştı.bu sorun nedir acaba nasıl düzeltilecek? bilgisi olan bana açıklayabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    yanmaya başlayan yerler
     ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI

• daha detaylı ve birkaç açıdan fotğraf çker misin kesin bişey söyleyemiyorum şu anda
  • ısınan yerler burası, nerenin fotoğrafını istiyorsun.
  • evomania sence bu kaç liraya yaptırılır ?bu giriş te mi sorun var yoksa bataryada mı yoksa adaptörlerin ucunda mı ne dersin ?
    ekran menteşeside kırıldı şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 4 Aralık 2010; 13:39:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: genccimbomlu
    evomania sence bu kaç liraya yaptırılır ?bu giriş te mi sorun var yoksa bataryada mı yoksa adaptörlerin ucunda mı ne dersin ?
    ekran menteşeside kırıldı şimdi

abi servise yolladigin zaman 70 lira ariza tespiti 70 lirada power socket degisimi toplam 140 liraya patlayacak sana.menteseyi artk bosver garanti bitti o is bitti.power socketi disarda 30-40 liraya yaparlar tahminimce kacak var soketinde.ayrica mentese yapilali 3 ayi gecti mi ? ona gore bisi solicem.garantide yapilan kisimlar garanti bitsede yapildigi tarihten itibaren 3 ya da 6 ay daha garantilidir.ayrica garantin cihazinin serviste kaldigi sure kadar uzar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 4 Aralık 2010; 13:58:06 >

• dostum sağol ilgileniyorsun menteşe kapağı dediğim o siyah kapaklar değil içinden metal bişey kırıldı tek taraflı kırıldı bende anlamadım nasıl oldu ya . o kapaklarıda değiştireli çok oldu yani 6 ayı geçmiştir değişeli garantiside temmuzda falan bitti . benim için önemli olan power socketi dediğin yer sorunlu yer ya orası . bilg. müh. dayım var ona yolladım artık o ilgilenecek bakalım ne olacak .
    kırıldıktan sonra ki durum

• muhendise gerek yok tekniker de yapar bunu.ayrica bilgisayar muhendisleri yazilim uzerine egitim alir donanim uzerine degildir genelde.siyah eritme slikonla o kirik yeri yapistirmayi denemek lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 6 Aralık 2010; 14:39:39 >
  • o ilgilenecek yani o yapmayacak .
    çok dandik yapmışlar ya menteşeleri bıktım artık sorun yaşamaktan .
  • hala cok memnunum cihazimdan tek uzuldugum ekran kartinin degismiyor olmasi oldu.bole sorunlar da isin tuzu biberi
  • ekrankartı su an bile her oyunu yeterli seviyede acıyor yani bana fazlasıyla yetiyo yeni cıkan oyunlarıda hep oynarım nerdeyse bir örnek vericek olursak black ops u akıcı bir sekilde oynuyorum
  • oyun degil 1080p benim derdim
  • 1080p de takılıyor mu ki? ben rahat bir şekilde mkv filmleri izleyebiliyorum. geçen cod black ops. oynayabiliyorum ayrıca. bende memnunum. kralsın asus
  • maalesef her player da takiliyor. ben de hot pursuit oynuorm rahat rahat ama olmuyor iste. neyse zaten hd player ve 22 inc monitor de karar kildim artik
  • ''Katy_Perry_ft._Snoop_Dogg_-_California_Gurls_HD_1080p_ByTurkishBad'' klibini takılmadan izliyorum aynı şey değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj

''Katy_Perry_ft._Snoop_Dogg_-_California_Gurls_HD_1080p_ByTurkishBad'' klibini takılmadan izliyorum aynı şey değil mi?

bende 256 mb ekran kartlı model var ondan olabilir sanırım
  • 
Sayfa: önceki 458459460461462
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.