Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 30 Aydır Kullanıyorum Bir Kere Serviste Garantiden HDD değişti Onun Dışında Taş Gibi Maşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

30 Aydır Kullanıyorum Bir Kere Serviste Garantiden HDD değişti Onun Dışında Taş Gibi Maşallah...

bakarsan bağ bakmazsan dağ olur
  • Zaten bu yaz yenileyecegim icin artik iyice saliverdim.ama simdiye kadar temiz kullandim Allah icin
  • asus m51sn lcd tv e nasıl bağlayacağım arkadaşlar lcd de hdmi var
    benım laptopda ne var giriş nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

asus m51sn lcd tv e nasıl bağlayacağım arkadaşlar lcd de hdmi var

DVI-HDMI kablo almanız gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

30 Aydır Kullanıyorum Bir Kere Serviste Garantiden HDD değişti Onun Dışında Taş Gibi Maşallah...

bakarsan bağ bakmazsan dağ olur

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

ses pekı laptop a bağlı höporlorden çıkarmı
  • quote:

quote:

quote:

cikar
  • quote:

quote:

quote:

Alacağınız DVI-HDMI kablo sadece görüntü taşır. Ses laptop hoparlöründen çıkar. Kulaklık girişine harici ses sistemi bağlarsanız o şekilde de ses alabilirsiniz.
  • HDMI-DVI/D KABLO önerebilirmısınız 2-3 metre olması lazım bütçemde 30 tl
  • Arkadaşlar haberiniz olsun:

[Satılık][RESİMLİ] Asus M51SN Laptop [700 Lira] [İST]

http://forum.donanimhaber.com/m_44492477/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44492768
  • vay bee slm arkadaslar benim m 51 sn de hayla yasıyor alalı 30 ayı gecti garanti filan hak getire yani benim bir sorun olcak bu modelde fabrikasyon olarak bu sag mentese kapagının sorunlu olanlarını duymusunuzdur ben bir kere garantiye yolladım yaptırdım sonra tekrar sag mentese kapagı kırıldı nerden bulabilirim bi zaman kadıkoyde yazıcı oglu pasajında üşenmeden bütün dükkanlara sormustum ama bulamamıstım tas gibi masallahı var tek sorun mentese kapagı hım bu arada sarjı 1.5 saat filan gidiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk20

vay bee slm arkadaslar benim m 51 sn de hayla yasıyor alalı 30 ayı gecti garanti filan hak getire yani benim bir sorun olcak bu modelde fabrikasyon olarak bu sag mentese kapagının sorunlu olanlarını duymusunuzdur ben bir kere garantiye yolladım yaptırdım sonra tekrar sag mentese kapagı kırıldı nerden bulabilirim bi zaman kadıkoyde yazıcı oglu pasajında üşenmeden bütün dükkanlara sormustum ama bulamamıstım tas gibi masallahı var tek sorun mentese kapagı hım bu arada sarjı 1.5 saat filan gidiyo

Ne yazıkki çözümü yok menteşesiz kullanmaya devam ediceksin.

Arkadaşlar benim sorum windows 7 x64 yükledim, fakat bazı problemler var genelde asus un sitesinden m51vr nin driverları yükledim. Mikrofonum biraz srunlu çalışıyor, ses sürücüsü ne yüklemem gerekli, birde splendid yükledim fakat değişikliği göremiyorum.

dvı-hdmi kablomuda çalıştıramadım bunun için ne önerirsiniz?

• Bendede 7 64 yüklü ses den fazla anlamıyorum ama türkiye sitesinden m51sn nin bir driverını mı indirmiştim ne birde tus takımlarında fn tus fonksiyonunu calıştıramıyordum bende xp olarak deniyip yuklemiştim calışmıstı yani xp driverlarını denedim sende burdan yola cıkarak kullanamadıgın donanımların drıverları yukle bakalım belki birseyler olur ben sadece söyledim yuklemesi sana kalmış karışmam yani
  • Bende m51vr nin 7 x64 driverlarını yükleyerek çözdüm onları, splendid çalışıyor fakat hangisine geçtğini göremiyorum; tek sorunum bu tuşlarda. Bir de ses kartı uygun sürücü sorunsalım var o kadar...
  • ben ,breleri ekranın sol ust köşesinde görebiliyorum önceden ortada cıkıyodu şimdi köşede daha güzel ben bu pc satmayı düşünmem yenisi lazım oluncaya kadar düşünsenize satıs rekorları kıran caal of duty black ops bile oynuyor hemde nerdeyse butun ayarlar acık bir bicimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: evomania

quote:

Orijinalden alıntı: blackhorse_gt

Herkese merhaba,

ASUS m51sn kullanıcısıyım, bilgisayarımın garanti süresi doldu.

Ekranda mavi bir çizgi çıktı, asus servis ine götürdüm 770 TL masraf çıkardılar, monitör değişecek dendi bende istemedim,

bi kaç yere daha sordum, Cover çizgisi diye bi şeymiş, daha sonra bu çizgiler artıcak falan dediler, çözümü sadece ekranın değişmesi ile gideriliyormuş,

bende bizim semtte olan mahalle arası , notebook tamiri yapan bi yere sordum, "15,4 ekran ne kadar abi" diye telefon da cevap veren bi yer :)

190 TL fiyat verdi, erkanın marka modeli falan yok,

bu veya benzeri bir olay başına gelen arkadaş var mı,

nası bi yol izlenmeli, kadıköy de bi kaç yer varmış bir tanıdığın hp sine 170 TL ye yeni bi ekran takmışlar,

bu konuda görüşlerinizi bekliyorum,

teşekkürler

230 Liraya led ekran degistiriyorum ben samsung laptoplarda.770 cok fazla.guvenilir birine 200 liraya yaptirman mantikli

ekran bu hafta sonu tamamen gitti, ilk açılışta windows logo sunu gösteriyor, sonra donup kalıyor,
    masaüstü monitöre bağlayınca bilgisayarın normal bi şekilde çalışıyor, hatta oyun oynayarak denedim,

yeni ekran alıcam, sorum şu olacak,

bizim ekranlar lcd-flörasan, bu makineye LED ekran takılabilirmi,

bilgisi olan var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evomania

quote:

Herkese merhaba,

ASUS m51sn kullanıcısıyım, bilgisayarımın garanti süresi doldu.

Ekranda mavi bir çizgi çıktı, asus servis ine götürdüm 770 TL masraf çıkardılar, monitör değişecek dendi bende istemedim,

bi kaç yere daha sordum, Cover çizgisi diye bi şeymiş, daha sonra bu çizgiler artıcak falan dediler, çözümü sadece ekranın değişmesi ile gideriliyormuş,

bende bizim semtte olan mahalle arası , notebook tamiri yapan bi yere sordum, "15,4 ekran ne kadar abi" diye telefon da cevap veren bi yer :)

190 TL fiyat verdi, erkanın marka modeli falan yok,

bu veya benzeri bir olay başına gelen arkadaş var mı,

nası bi yol izlenmeli, kadıköy de bi kaç yer varmış bir tanıdığın hp sine 170 TL ye yeni bi ekran takmışlar,

bu konuda görüşlerinizi bekliyorum,

teşekkürler

230 Liraya led ekran degistiriyorum ben samsung laptoplarda.770 cok fazla.guvenilir birine 200 liraya yaptirman mantikli

ekran bu hafta sonu tamamen gitti, ilk açılışta windows logo sunu gösteriyor, sonra donup kalıyor,
    masaüstü monitöre bağlayınca bilgisayarın normal bi şekilde çalışıyor, hatta oyun oynayarak denedim,

yeni ekran alıcam, sorum şu olacak,

bizim ekranlar lcd-flörasan, bu makineye LED ekran takılabilirmi,

bilgisi olan var mı?

up

• touchpad'in sağ tuşu attı kendini takoz gibi sertleşti basmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 457458459460461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.