Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç sorum olacak öncelikle m51sn250 dvnin harddiski nasıl çıkartılıyor kapağı açtım metal bişey var sökülmüyor.birde ekranı kaldırıp indirirken bazen tam ortadan aşağı kadar yeşil bir çizgi belirip kayboluyor.bunun sebebi nedir?ne yapmak gerekir?
  • İnşallah menteşe,şarj girişi erimesi yaşamam
    Bende genelde hep prize takılı kullanıyorum,tam dolu bataryası 1saat gidiyor.
    24Mayıs 2008 almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

arkadaşlar bir kaç sorum olacak öncelikle m51sn250 dvnin harddiski nasıl çıkartılıyor kapağı açtım metal bişey var sökülmüyor.birde ekranı kaldırıp indirirken bazen tam ortadan aşağı kadar yeşil bir çizgi belirip kayboluyor.bunun sebebi nedir?ne yapmak gerekir?

http://forum.donanimhaber.com/m_21145944/mpage_183/key_/tm.htm
    keşke bir önceki sayfaya baksaymışsınız.ortalardan biraz aşağıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: evomania

quote:

arkadaşlar bir kaç sorum olacak öncelikle m51sn250 dvnin harddiski nasıl çıkartılıyor kapağı açtım metal bişey var sökülmüyor.birde ekranı kaldırıp indirirken bazen tam ortadan aşağı kadar yeşil bir çizgi belirip kayboluyor.bunun sebebi nedir?ne yapmak gerekir?

http://forum.donanimhaber.com/m_21145944/mpage_183/key_/tm.htm
    keşke bir önceki sayfaya baksaymışsınız.ortalardan biraz aşağıda

teşekkür ederim gördüm konuların ikiside var bu çizgi olayı canımı sıktı şimdi ekran servisten geldi böyle oldu garantisi bitti şimdi desek 700 kusur fln bazı forumlarda yazmışlar gevşek olduğundan oluyordur diye bastırınca geçiyorsa önemli değil diye benimki öyle cinsten bakalım inş bozulmaz kardeşime verecem bu bilgisayarı

• arkadaşlar ben buna format attım ve driver cdsini kaybettim :D acaba ekran kartının vs. orj sitelerinden download linklerini bulabilir misiniz? teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345altıa

arkadaşlar ben buna format attım ve driver cdsini kaybettim :D acaba ekran kartının vs. orj sitelerinden download linklerini bulabilir misiniz? teşekkür ederim..

hangi işletim sistemini kurdun ekran kartın ne bunları söleseydin keşke yardımcı olurduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345altıa

arkadaşlar ben buna format attım ve driver cdsini kaybettim :D acaba ekran kartının vs. orj sitelerinden download linklerini bulabilir misiniz? teşekkür ederim..

Asus'un kendisi sitesi veya notebookgentr den bulabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 29 Aralık 2010; 9:16:44 >
  • Ooff, birkaç hafta önce hdd bozuldu, yeni hdd aldım. Şimdide ekran elimde kaldı, menteşeler falan zaten çoktan kırılmıştı, bantla yapıştırmıştım, sol taraf komple kasadan kırıldı bu sefer, japonla yapıştırdım ama ekranı kapatınca zorlama yapıyor, tekrar kırılcak çok belli.
    Bu laptop ı alalı nerdeyse 3 sene olucak, türkiyeye ilk geldiği gün gidip toptancıdan almıştım. Merak ediyorum, bu laptop ı yoğun şekilde kullanıp, oraya buraya taşıyıp sorun yaşamayan şans abidesi varmı acaba???
    Önemli bir sorum var, galiba yeni laptop alma zamanım geldi, yeni Asus 'ların kasalarıda bunun gibi dandikmi???
    (Bu arada bilgisayarı aldıktan yaklaşık 1 ay sonra da bozulmuş ve yenisiyle değiştirilmişti. Tahminimce anakart problemiydi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpmeplease

Ooff, birkaç hafta önce hdd bozuldu, yeni hdd aldım. Şimdide ekran elimde kaldı, menteşeler falan zaten çoktan kırılmıştı, bantla yapıştırmıştım, sol taraf komple kasadan kırıldı bu sefer, japonla yapıştırdım ama ekranı kapatınca zorlama yapıyor, tekrar kırılcak çok belli.
    Bu laptop ı alalı nerdeyse 3 sene olucak, türkiyeye ilk geldiği gün gidip toptancıdan almıştım. Merak ediyorum, bu laptop ı yoğun şekilde kullanıp, oraya buraya taşıyıp sorun yaşamayan şans abidesi varmı acaba???
    Önemli bir sorum var, galiba yeni laptop alma zamanım geldi, yeni Asus 'ların kasalarıda bunun gibi dandikmi???
    (Bu arada bilgisayarı aldıktan yaklaşık 1 ay sonra da bozulmuş ve yenisiyle değiştirilmişti. Tahminimce anakart problemiydi.)

2.5 seneyi aşkındır kullanıyorum bir defa garantiden hdd değişti o kadar şimdilik kasada herhangi bir kırık çökük biyer yok.
    Bu arada laptap dağ taş gezdi güneydoğuda üst bölgelerinde kayanın taşın üstünde kaldı hiç bir sıkıntı olmadı nazar değmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: helpmeplease

Ooff, birkaç hafta önce hdd bozuldu, yeni hdd aldım. Şimdide ekran elimde kaldı, menteşeler falan zaten çoktan kırılmıştı, bantla yapıştırmıştım, sol taraf komple kasadan kırıldı bu sefer, japonla yapıştırdım ama ekranı kapatınca zorlama yapıyor, tekrar kırılcak çok belli.

dell core i7 li freedos bir cihaz satıyor.ben onu almayı düşünüyorum 1650 1800 arasında fiyatı.bir bakın isterseniz

• Yeni Yılınız Kutlu Olsun Arkadaşlar Herşey Gönlünüzce Olsun...
  • herkese mutlu yıllar
  • Asus M51SN ler için arızasız bi yıl olsun
  • serviste ekranı bozdular şimdide kabullenmiyolar allah istanbul servisinin binbir belasını versin...
  • benim de bezelin tırnaklarını kırdı o şeref fakirleri
  • m51den sonra n61 aldım ama bu servis yüzünden bazen pişman oluyor gibiyim gül gibi m51in ekranını bozdular 770 tl istediler bide utanmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertnizami -- 9 Ocak 2011; 19:44:38 >
  • quote:

m51den sonra n61 aldım ama bu servis yüzünden bazen pişman oluyor gibiyim gül gibi m51in ekranını bozdular 770 tl istediler bide utanmadan

ya ben tekrar asus dusunmuyorum dell e cok sicak bakiyorum ya da samsung.siz m51 i naptiniz ?
  • Ne oldu ekranı bozulan m51sn?
  • Walla benim m51sn'yi anakartı yanan msi m675 yerine mavibilgisayardan değiştirmiştim.
    iyiki de bunu almışım diyorum. daha tık demedi, altına bir de soğutucu fanlardan koydum yaz kış banamısın demiyor her şeyin altından kalkıyor.
    yılbaşında vatanbilgisayarda %25 indirimde 120 gb corsair force ssd alıp taktım, şimdi daha bir canavarlaştı.
    tıklamamla programın açılması bir oluyor. Herkese bu ssd upgrade'ini tavsiye ederim.
  • Son bir haftadır baya sesli çalışmaya başladı bilgisayarım fan sesi gibi bi ses geliyor sürekli neden acaba?
  • 
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.