Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genccimbomlu

o da güzel ya iş görür daha

İşimi görüyor şuan,sıra gelmedi bi türlü laptoopa bir sürü başka masraflar çıktı
  • aman başka masraflar çıkmasın
  • quote:

aman başka masraflar çıkmasın

Valla inşallah çıkmaz belim büküldü bu ara
  • Asus m51sn model netbook um var

şuanda windows 7 yüklü
    buna Mac OS X Lion Türkçe kurmak istiyorum ama bilgim yok yani kurabiliyormuyuz ? driver sorunu veya nasıl kuruacağız yoksa illa mac bir bilgisayarımız mı olmalı
    beni aydınlatırsanız sevinirim

birde 2 gb ram vardı artık yetmıyor bunu 4 gb yapacağım

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-pc25300_2gb_nb-2gb-ddr2-667mhz-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=34777
    bundan alıp 2 tane takacağım
    bir sorun olur mu ?
    illa 4 gb olunca 64 bit mı kullanmam lazım bu driver sorunu yarattıyor mu bilgi verırsenız sevınırm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 25 Temmuz 2011; 17:13:04 >

• benim sana tavsiyem pardus falan kurman yönünde yada git bi mac al . bu kadar sıkıntıya girmeye gerek yok bence .
  • ben 1 yili geciktir 3 gb ram oldugu halde 64 bit kullaniyorum. driver sikintiniz olursa soylersiniz cozeriz ya
  • sen yine nick mi değiştirdin
  • quote:

sen yine nick mi değiştirdin

CallOfDuty5 aldım normal olarak dvd den kurdum crack ledim.
    Oyunu aç dediğimde aşağıda 1.resimdeki hatayı veriyor hata raporunu ''Gönderme'' dediğimde ise 2.resimdeki uyarı geliyor ve oyun açılmıyor neden kaynaklanıyor olabilir acaba 3defa kaldırıp kurdum oyunu ama sonuç değişmedi.

• quote:

sen yine nick mi değiştirdin

çaktırma hocam
  • SSD hardisk alsak takabilirmıyız m51sn e
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

SSD hardisk alsak takabilirmıyız m51sn e

cok gereksiz olur masraf olarak ama takabilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

hocam işte bios dan bir ayar yaptım hatırlamıyorum sata mı kapattım bilmıyorum hardisk yavaşladı da
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

quote:

hocam işte bios dan bir ayar yaptım hatırlamıyorum sata mı kapattım bilmıyorum hardisk yavaşladı da

sanmiorm normal bi yavaslamadir o. 6-7 ay bekleyip yeni bilgisayar almaniz daha mantikli olabilir.
  • arkadaşlar m51sn arkdaşımda var.arkadaşım bana laptop crysis 2 ve shift 2 yi açar mı dedi bnde de o oyunlar yok deneyemedik.sizlerden deneyen varsa sonucu yazarmısnnız ??

edit:crysis 2 1024x768 gamer ayarlarda sorunsuz oynadık shif2 yi denemedik ama black ops son çözünürlük high da gölge efektleri falan acık (biraz overclok var ama)
    çok güzel oynadık bilginize bu laptopda bide hdmı olsaydı süper olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maraz14 -- 1 Eylül 2011; 20:22:16 >
  • hiç deneyen yok mu arkadşlar
  • Merhaba arkadaşlar uzun süredir konuyu takip etmiyorum bilgisayarımı alırken forumu takip ediyordum ama uzun süredir uzağım bilgisi olan arkadaşlara bir kaç soru soracağım umarım yardımcı olursunuz. Anlaşılacağı üzere bilgisayarım M51-SN modelidir.
    1. 2008 yılının 3. ayında aldım bilgisayarı o günden beri aktif olarak kullanıyorum. Ama son bir yıldır bataryası sorun çıkarıyor ilk zamanlar batarya 2 saat zor gidiyordu zamanla performansı düştü şimdi ise 15dk zor gidiyor. sizlerde de bu sorun varmı bu genel bir durum mu yoksa benim batarya arızalımıydı da böyle oldu.

2. Bilgisayarda daha önce Win7 32bit ultimate kullanıyordum daha sonra Adobe programları 32 bit de çalışmayında Win7 64bit Ultimate kurdum halen bu işletim sistemini kullanmaktayım. 32 bit kullanırken fan biraz daha yavaş çalışırken 64bit te biraz daha hızlı çalışıyor. Fan tozlanmış diyebilirsiniz ama ben bilgisayarı düzenli olarak açıp temizliyorum hatta termal macununu bile değiştirdim geçen hemde en kaitelisiyle. yani fanla lakalı olamaz. Bunun mantıklı bi açıklaması var mı? Ram 2 gb işlemci 2.5 core duo

3. benim bilgisayarın kapagı aldıktan bir yıl sonra boşlık yaptı langır lingir sanlanmaya başladı. menteşesi bana göre biraz sertti bilgisayarı açıp dagıttım menteşe felan hepsini dagıttım. menteşelere bağlı olan iki cubuk var 20 cm boyunda onlar dipten eğilip bükülme sonucu kırılmıştı onları kaynak yaptık aynı sorun birdaha olmasın diye menteşeleri uzun bi uğraş vererek biraz yumuşattım. şimdi kapak eskiye nazaran daha yumuşak kapagı bırakınca düşmeyecek kadar da sert. Bu menteşe sorununu sizde yaşadınız mı? yaşadıysanız çözüm olarak ne yaptınız. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara destek verebilirim.
    4. benim bilgisayar şu anda çok yavaş çalışıyor vbelirgin bir yavaşlık var bunun nedeni Ram in yetersiz olmasımı yoksa sizde de bilgisayar zaman geçtikce yavaşlıyo mu?

5. bügün çanıma tak etti ve bilgisayarın bataryasını açtım benim batarya 4800 mAh internette 336000 mAh lik batarya buldum ve fiyatı 250 tl eger doğru ise bu bataryayla teorikte 14 saat bilgisayar kullanılabilir bu konuda ne düşünüyorsunuz bilgisayarına böyle bir batarya alan var mı?

6. Bataryanın içindeki pilleri değiştisem ilk günkü gibi olur mu? Bataryanın resimlerini merak eden olursa yükleyebilirim. Yorumlarınız bekliyorum...

• Sorularınızın cevapları
    1-)Bende de 21.6.2008 tarihinde almıştım o günden beri pili pek kullanmama rağmen benim de max 30 dakka gidiyor artık yani normal
    2-)Fan dönme hızının alakası yoktur 32bit-64bitte kendi gözlememim böyle bir problem yok.(Vistadan win7'ye geçince fan bariz yavaşlamıştı.)
    3-)Menteşe sorunu bende de zamanla yumuşadı ama herhangi bir kırık filan olacağını sanmıyor.
    4-)Rami artırsanız iyi olur bende de 3GB var zamanla yavaşlaması gayet doğal program yükledikçe filan gayet doğal yani
    5-)Sakın kanmayın 4800'lük pili 33600mAH(Siz sanırım bir sıfır fazla atmışsınız)çıkarmak kolay değil neden derseniz pil yuvasına sığmayacaktır.
    6-)Büyük ihtimal çalışmıyacaktır içinde bir mikrokontrolcü varmış o sıkıntı yapıyormuş nette araştırırsanız daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar bide bu m51sndeki 9500m gs ekran kartına overclock için max değerler nedir acaba ? Bide dirt 2,Shift 2 filan deneyen varsa fps degerlerini yazabilir mi ??
  • herhalde deneyen biri yok baya zaman olmuş sen soralı .
  • shift 2 var bende ama benim donanım sizinkilerden daha zayıf t8100 işlemci ati 256mb 3450 ekran kartı. kaldırmayacağını bildiğimden kurmaya tenezzül bile etmedim :)
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.