Şimdi Ara

ASUS M530W Haftaya Satışta (Wi-Fi, 3G, EDGE, WM6) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokunmatik ekran yok. Ürün smart phone.

3G, wireless, bluetooth, 416MHz işlemci var. 1GB bellek kutudan cıkıyor.
  • Mail ve mesajlasmayı cok kullananlar için ideal. 3G ihalesi olursa, video konf yapabileceğiniz nadir smart phone'lardan biri.
  • Alınabilir Bir Ürün Ama Cıkalı Baya Oldu Ama Özellik Olarak SPC İçinde 3G Sahip 2 Üründen Biri Ekran Renk Çözünürlüğü Kötü MotoQ ile Hemen Hemen aynı Artı MotoQ Şuan Teknosa da Navturk Hediyeli Motoq Daha İnce Hatta.
  • MOTO Q ile kıyaslanamaz. Asus M530W işlemcisi 416MHz, 3G var, Wireless var. Bunların hiçbiri Moto Q'da yok. Fiyatı da daha iyi Moto Q'dan.
  • ya dokunmatik olsa ekran iyimis ama deyil sanirsam
  • arkadaşlar ürünün netteki reviewlerinde pil performansının çok kötü olduğunu okudum kullanan birisi bilgi verebilirse çok iyi olur...
  • karar vermemde yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler..aldım,pişman değilim..pil ömrü şimdilik çok fazla kurcaladığımiçin 1-1.5 gün gidiyor ama sanırım nedeni elimden pek düşmemesi olsa gerek.ama arkadaşlar gprs ve mss ayarlarını yapamadım bir türlü..turkcell'i aradım cihaz yeni oldugu için sistem tanımıyor dedi..servisi arayın dedi ama bir türlüde arayamadım..manuel yapmaya çalıştım oda olmadı bu sorunu nasıl ortadan kaldıracağim.alıp gprs,mmsve diğer ayarları varsa yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • slm üründe hoşuna giden ve gitmeyen yönleri belirtirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: birtamyus

slm üründe hoşuna giden ve gitmeyen yönleri belirtirsen sevinirim

dostum telefonu alırken kararsız kalmıştım htc s710 modeli ile burada arkadaşların düşünceleri doğrultusunda kararımı verdim aldım ama alalı çok fazla olmadı o yüzden net bir şey söyleyemem bu iyi yada kötü diye..ama aldığıma dediğim gibi pişman değilim.o yüzden seni yanılmak istemem ama şu bi gerçek ki parmakların hafif büyük ise mesaj yazması sorun olabilir benim gibi :))şarj sorunuda yavaş yavaş düzeliyor gibi..ama dediğim gibi bazı kelimelerin türkçeye çevrilme işi tuhaf olmuş..ışınla diyor..neyi ışınlayacaksak :)
  • o saçmalık malesef tüm windows mobilelarda var çok saçma çeviriyorlar Türkçeye :)

valla ben de s620 , e61i ve m630w arasında kaldım... şöyle birer hafta kullanıp seçebilsek keşki :D

saol yine de alette keşfettiğin şeyler olursa paylaş lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: slydawhiskey

quote:

slm üründe hoşuna giden ve gitmeyen yönleri belirtirsen sevinirim

dostum telefonu alırken kararsız kalmıştım htc s710 modeli ile burada arkadaşların düşünceleri doğrultusunda kararımı verdim aldım ama alalı çok fazla olmadı o yüzden net bir şey söyleyemem bu iyi yada kötü diye..ama aldığıma dediğim gibi pişman değilim.o yüzden seni yanılmak istemem ama şu bi gerçek ki parmakların hafif büyük ise mesaj yazması sorun olabilir benim gibi :))şarj sorunuda yavaş yavaş düzeliyor gibi..ama dediğim gibi bazı kelimelerin türkçeye çevrilme işi tuhaf olmuş..ışınla diyor..neyi ışınlayacaksak :)

hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. gerçekten çok güzel bir cihaz sahibi oldunuz. en kısa zamanda bende bir tane almayı planlıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: The Aviator

arkadaşım 6915 kullanıyorum ve kare ekran sıkıntısını cok cekiyorum.bu cihaz yatay dikdörtgen ekrana sahip.uygun uygulama bulmak cok zor olucak bu telefona

sayın arkadaşım, bu cihaz qvga (320 x 240 piksel) ve bütün popüler uygulamaları çalıştırıyor. zaten uygulamalar öncelikle yatay qvga ekranlar düşünülerek hazırlanıyor artık. bakınız htc s710 klavyesi açılınca yatay, normal kullanımda ise dikey olarak konumlandırıyor ekranı. yani program bulmakta zorlanmazsınız.
  • Arkadaşlar....

Elimde pocket pc'mde kullandığım bir ing-tur sözlük programım var. Açıkçası sadece o yüzden pocket pc'mden vazgeçemiyorum bir türlü...

m530w programı çalıştırır mı bilmiyorum. Eğer çalıştırısa ben de satın alıcam...

m530w sahibi bir arkadaşa yollasam deneyip çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi?

teşekkürler...
  • quote:

Arkadaşlar....

Elimde pocket pc'mde kullandığım bir ing-tur sözlük programım var. Açıkçası sadece o yüzden pocket pc'mden vazgeçemiyorum bir türlü...

m530w programı çalıştırır mı bilmiyorum. Eğer çalıştırısa ben de satın alıcam...

m530w sahibi bir arkadaşa yollasam deneyip çalışıp çalışmadığını söyleyebilir mi?

teşekkürler...

ben yardımcı olur haber veririm dostum..bende hala gprs ile bağlantıyı sağlayamadım onunla uğraşıyorum..tek bu sorun hoşuma gitmedi.
  • M530W hakkında video inceleme aşağıda ki linte;

http://www.youtube.com/watch?v=4FjGk8aQiuA
  • quote:

Arkadaşlar....

teşekkürler...

kullandigin pocket pc'nin marka ve modeli ne? m530w aslinda isletim sistemi dolayisiyla pocket pc degilde smartphone olarak gecmeli, temelde pocket pc ile smartphone nun kullandigi isletim sistemleri farkli bu yuzden pocket pc de calisan bir program smartphone icin uyumlu olmayabilir, muhtemelen senin kullandigin program calismayacaktir. Ancak programin smartphone icin olan versiyonu varmi kontrol edebilirsin

• onun da farkındayım fakat bazıları da çalışıyor ...

örneğin core player...
  • estore deki fiyatı kdv dahil 568 YTL
  • Ben estore den sipariş ettim. Makina gelince yorumlarımı yapacağım.

Telefonu kullananlar bu telefonla ilgili programları nerden bulacağımı buraya veya özel mesaj ile yazarlarsa çok memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 15 Şubat 2008; 17:40:46 >
  • ne tür programlar lazım belki ben yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.