Şimdi Ara

ASUS M530W Haftaya Satışta (Wi-Fi, 3G, EDGE, WM6) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Documents To Go for Windows Mobile 3.0010 yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • Telefonum geldi. Beklediğimden çok şık bi telefon. Resim kalitesi de gündüz oldukça iyi. Gece çok iyi değil. Wi fi ile internete bağlandım msn ve internet explorer gayet başarılı. birtamyus arkadaşla frig programı ile bedava sesli görüşme de yaptık. estore den kargo dahil 572ytl ye 12 taksit aldım. Verdiğim paraya fazlası ile değdi.
  • Merhabalar.
    estore dan 546 ytl.ye 2+3 taksit(wadaaaa ) bugün itibariyle siparişimi verdim. 3g, wireless, ebook cihazın beni en çok çeken özellikleri.
    Aslında niyetim Toshiba G900 almaktı ancak 850 ytl civarı olan fiyatı en büyük engel. 800 X 480 olan ekran çözünürlüğünün birçok programa uyumsuz olması ve bazı sorunları sebebiyle G900 den vazgeçip asusta karar kıldım. Tabii en büyük etken fiyat...

http://asus-m530w.handster.com/
    Yukarıdaki linkte asusm530w (ve de tüm smartphone lar) için ücretli, ücretsiz ve demo bir çok program mevcut. Bunlar içinde sözlüklerden tutun da rss (birkaç ücretsiz de var aralarında), pocket tv, ringtones, remote control, voice dialer vs. doluuu...

keşkem ücretlileri crack-kürek felan yane...

• alan arkadaşlar memnun mu?herhangi bir eksisi var mı cihazın biraz bilgi lütfen
  • cihazı dün vata bilgisayardan 665 ytlye aldım. henüz çözmeye çalışıyorum. windows live messengeri bir türlü çalıştıramadım. aynı cihazdan alan arkadaş varsa görüşelim. bu arada kamera çok kaliteli
  • işletim sistemini ingilizceye çevirirsen live messenger çalışıyo... ama yine de ben fring i tavsiye ederim wireless üzerinden ücretsiz konuşma yaparsın...
  • windows live oturum açılamıyor. ancak explorer çalışıyor. hatam nerde anlamadım.
  • estore sürekli fiyat değiştiriyor.Gündüz saat 15:00 civarında fiyatı 409 USD+kdv gibi birşeydi,şimdi bakıyorum 499,15 $ + KDV olmuş fiyat.Pazar günü siparişini verecektim ama bu saçma sapan fiyat politikası yüzünden vazgeçtim.Dolar artmadığına göre tüketicileri aptal yerine koymaktan başka birşey değil zira bir mala bir anda bu kadar zam gelmez gelemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remote -- 29 Şubat 2008; 23:05:44 >
  • Tam zamanında almışım demekki. estore de uyanmış diğer sitelerdeki fiyata çekmiş. Bu arada telefondan çok memnunum. Fotoğraf kalitesi gayet iyi. Bazı pda larda yaşanan görüşme sorunu yok. Çalışma hızı da iyi. Wi fi ile çeşitli mekanlarda internete girdim. msn ve browser gayet başarılı. İçine yüklediğim oyun ve programlarda gayet sorunsuz çalışıyor.
  • sonunda cihazı çözdüm. öncelikle şunu belirteyim ki telefon olarak kullanacaksanız işiniz biraz zor, makine ince ama geniş. yanlız görüşme esnasında ses kalitesi gayet iyi. explorer, messenger ve skype gayet başarılı. ayrıca şık bir cihaz. fotoğraf kalitesi de gayet iyi. parası da iyi. ee daha ne olsıun ki
  • e-store ile ilgili bir sorun daha!!!
    Cuma günü saat 4.20 gibi tam siparişi verecektim ki fiyat birden 661 YTL ye çıktı. (Yaw sepetede attığım halde ödeme işleminde hemde)
    Sonra E-STORE u aradım ne oluyor diye. Ürün müdürü LOKMAN bey ile konuştum. Durumu anlattım "Yok olmaz veremeyiz zaten yanlış fiyata satmışız" dedi! ughh
    Neyse bende alamadım tabii nasip değilmiş.
    Biraz daha bekleyelim bakalım... Belki birileri daha salaklık yapar
  • arkadaşlar bu makinada maillerimizi okumak için outlook kullanabi,liyormuyuz? ben hiç bir yerde outlook ile ilgili bir bilgi bulamadım.
  • merhabalar arkadaslar i-go yükleyen varmı. telefonun özelikleri gayet iyi veri alımı süper. mreak ettıgım i-go tesekkurler
  • alet cidden güzel ama bana bir smartphoneye göre biraz pahali geldi bu cihaz
  • Diğer smart phone'lardan daha yi ozellikleri var ve daha ucuz aslında. İşlemci 400Mhz, 3G var, wireless var.

Samsung i600 800ytl, ne wireless var ne 3G. İşletim sistemi de Windows Mobile 5.0. İşlemcisi 200MHz.

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i600-fiyati,008053.html

ASUS M530W Haftaya Satışta (Wi-Fi, 3G, EDGE, WM6)

• ekram kasanın yarısı kadar bile değil
  • Çözünürlüğü önemli olan kasa boyutuna göre hesaplarsak çoğu telefonu katlar çünkü baya iyi boyutuna göre çözünürlüğü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.