Şimdi Ara

ASUS M530W Haftaya Satışta (Wi-Fi, 3G, EDGE, WM6)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • M530W Smartphone (3G, Wi-Fi, EDGE, WM6, Q klavye)
    Mail ve mesaj yazmak için ideal görünüyor.

499USD + KDV olacakmış.

Specifications

System
    UMTS 2100 (3GPP Band I), GSM 900/1800/1900; GPRS Class 10

Dimensions
    117 x 65 x 13.8 mm, 135g

Battery
    1200 mAh Lithium-Ion

Talk Time
    4 -5 Hours (GSM) , 2-3 Hours (WCDMA)

Standby Time
    150~200 Hours

Operating System
    Microsoft Windows Mobile 6 Standard

CPU
    Marvell PXA270 (416 MHz)

Color
    Black / White

Main Display
    2.4" TFT, 65K colors, 320 x 240 resolution

WAP
    HTTP / WAP 2.0

Bluetooth
    Bluetooth V2.0

JAVA
    J2ME (CLDC 1.1 + MIDP2.0)

Camera
    2 Mega Pixel, supports Auto-Macro function / VGA camera for Telephony

Music
    MP3, WMA, AAC, Midi, and WMV,

Video
    MPEG4 / H.263 Playback and Recording, Audio/Video Streaming Video

Memory
    Built-in 256 MB Flash + 64 MB SDRAM

Utilities
    To-do-list, Organizer, World Clock, Calculator, File Manager, MSN

Business Features
    ClearVue Document Viewer, Bluetooth Presenter,

• Resimdeki 3G gorusme M530W'nin resimlerinden. Hakkaten iyi gorunuyor. Birde 3G TR'ye gelse.

• Yalnız ppc değil smartphone bu
  • Evet smartphone. Başlıkta da smartphone oldugunu belirtmiştim.
  • merhaba ;

aranızda alıp deneyen oldumu acaba ?
  • MotoQ9h nin wi-fi lisi...Kasaı da aynısı olmuş. SP'ler kabuk değiştirdi iyice. Nerede kaldı SP 5M'ler, MPx220 ler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dış görünüş olarak güzel bir cihaza benziyor .hala alıp kullanan kimse yok mu ?
  • Alıp kullanmadım ancak arkadaşım satın aldı gelir gelmez. Zaten uzun zamandır da bekliyordu.
    Mail yazmak ve cihazı kullanmak çok kolay. Bunda Wi-fi da var. Üstelik fiyatı da bana göre çok iyi.
    ASUS bu işi çok iyi yapıyor...

quote:

Orjinalden alıntı: zaftolga

dış görünüş olarak güzel bir cihaza benziyor .hala alıp kullanan kimse yok mu ?
  • çıkalı uzun zaman oldu bu ürün pek tutulmadı galiba ,hala bu forumda alıp inceleyen olmadı mı ?
  • tek kelimeyle berbat hp 6915 den bile daha berbat bi ekranı var:S ayrıca ppc diil smartphone gördüüm kdryla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Aviator -- 5 Ocak 2008; 17:25:08 >
  • ekranının kötü olduğunu nerden biliyorsunuz aldınız mı ? yada ürünü bir yerde incelediniz mi ? ürün smartphone.

gsmart i 350 ekranı güzelmiş vga özelliği varmış.(forumdan okuduğum kadarıyla)
  • arkadaşım 6915 kullanıyorum ve kare ekran sıkıntısını cok cekiyorum.bu cihaz yatay dikdörtgen ekrana sahip.uygun uygulama bulmak cok zor olucak bu telefona
  • doğrusu bu makinayı almak istiyorum ama rakibi var ve karar veremiyorum..asus m530w mi yoksa htc vox s710 mu karar veremedim ve 1 haftadırda bu yüzden alamadım gitti..msn ve skype öncelikli kullanmak için bir pda alacağım 700-750 civarında bir limit belirledim ama karar verip birşey alamıyorum..fikri olan varsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: slydawhiskey

doğrusu bu makinayı almak istiyorum ama rakibi var ve karar veremiyorum..asus m530w mi yoksa htc vox s710 mu karar veremedim ve 1 haftadırda bu yüzden alamadım gitti..msn ve skype öncelikli kullanmak için bir pda alacağım 700-750 civarında bir limit belirledim ama karar verip birşey alamıyorum..fikri olan varsa sevinirim.

sayın arkadaşım, htc s710 vox modelinde 3G kameralı görüşme özelliği bulunmamaktadır. ayrıca 256 mb rom ve standart 2.5 mm kulaklık girişi asus m530w'i vox karşısında avantajlı duruma getiriyor. sosyal mekanlardaki karizma da cabası.. ama skypenin asus m530w da çalıştığını teyid etmek lazım

daha fazla teknik bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_16899319/mpage_1/key_aries//tm.htm#16899319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikelaj -- 9 Ocak 2008; 0:10:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nikelaj

quote:

Orjinalden alıntı: slydawhiskey

doğrusu bu makinayı almak istiyorum ama rakibi var ve karar veremiyorum..asus m530w mi yoksa htc vox s710 mu karar veremedim ve 1 haftadırda bu yüzden alamadım gitti..msn ve skype öncelikli kullanmak için bir pda alacağım 700-750 civarında bir limit belirledim ama karar verip birşey alamıyorum..fikri olan varsa sevinirim.

sayın arkadaşım, htc s710 vox modelinde 3G kameralı görüşme özelliği bulunmamaktadır. ayrıca 256 mb rom ve standart 2.5 mm kulaklık girişi asus m530w'i vox karşısında avantajlı duruma getiriyor. sosyal mekanlardaki karizma da cabası.. ama skypenin asus m530w da çalıştığını teyid etmek lazım

daha fazla teknik bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_16899319/mpage_1/key_aries//tm.htm#16899319

skype çalışmasa bile (ki çalışmaması mümkün değil, motoQ'da çalışıyor) fring çalışır, yazılımsal açıdan 320x240 sorun yaratmaz (ama 240x240 yaratır). bir de GPS olsa idi tam iş telefonu olurdu. boyutları çok büyük değilse alınabilir aslında.

• M530W'de SKYPE sitesinden smart phone versiyonu yuklemeniz yeterli. Gayet güzel çalışıyor. Ekran goruntuleri aşağıdadır.

• Yarın ayrıntılı bir inceleme yapabilirim. ortalama 1 haftadır İzmir Vatanda satıyoruz ürünü...
  • nikelaj'ın yorumundan sonra kararımı nerdeyse verdim asus m530w için ama atilla seninde düşüncelerini öğrenmek isterim.çok sağolun arkadaşlar.
  • dokunmatık ekran yok galıba dogrumu bılıyorum ben aldım kutusunda dokunmatık ekran var dıyo kullanma kılavuzunda yazmıyo var dıye actım baktım ekrana elımler vuruyom bıse olmuyo telefon ıle ılgılı hıc bır bılgım yok bunu nerde ucurum hangı bılgılerı nerden temın edecem oyun program fılm vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selman_sonmez_61 -- 12 Ocak 2008; 18:43:25 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.