Bildirim
ASUS M5A97 kuzey köprüsü ısınma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kuzey koprusu cok isinir evet ama bilgisayar kapanmaz fps dusmesine falan sebep olur sorun psu da gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım sağolasın -
Bilesenlerinin hepsink yaz bakalim bir nedir durum gorelim
asusun her zamanki hali. -
işlemci 8350 amd
ekran kartı 950 gtx
psu 700 watt thermale take
sağlam oyunlara girince mesela witcher 3 kapanıyor yada skyrim de enb kapalıyken sorun yok ama açınca kapanıyor ama warframe street fighter 4 de sorun yok -
Yetmesi gerek ama litepower olanıysa çok sağlam bir ürün değil bir iki tane bozmuslugum var emin olmak için stress testine sokabilirsin sistemini işlemci sıcaklıgı gibi seylere bakman iyi olur -
SB950 nin ısınması gayet normal.Zaten çok ısınan bir çip kendileri.
Ekstra olarak köprü soğutucuları alıp takabilirsiniz.Ben zamanında öyle yapmıştım.
http://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/thermaltake-700w-commander-vn470b1w2e-middle-tower-atx-kasa-siyah-P89093422?cid=604001&gclid=Cj0KEQjwxLC9BRDb1dP8o7Op68IBEiQAwWggQCdNsjMbb7Fb01ZkCqdQlwmgZWCJ7Z9Aq-kKB5yqRZgaAtiB8P8HAQ&gclsrc=aw.ds bu kasa başkasının dada aynı sorun olmuş psu değişitirince düzeldi dedi yine de emin olayım dedim
-
sanırım o hep öyleydi ben dikkat etmedim sorun olunca direk o sandım -
Kasa hosta poweri iyi degil diye biliyorum emin olmak icin farkli bir powerla denemek lazim %90power gibi gorunuyor ama emin olmak lazim kapandigi esnada powera dokunup isinip isinmadigina bakabilirsin isiniyorsa degistir direk
o hiç aklıma gelmedi sağol -
Rica ederim bilgilendirirsin bizleri
denedim şimdi 5 saniyeden kapandığından ısınmayı hissedemedim -
imzamdaki sistemi kullanıyorm hocam, bu anakart bile 55 e çıkıyor köprülere bakmadım bile ısınması normal 125w tdpli işlemciler kullanıyoruz sonuçta. ama poweri kontrol edin kapanması normal değil -
elimdeki diğerini takacam artık %90 emin oldum psu olduğuna sağol
değiştim sorun halloldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 13 Ağustos 2016; 0:10:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X