Şimdi Ara

Asus M5A99FX R2 mi MSI 970 GAMING mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıkta belirtmiş olduğum iki karttan hangisini tavsiye edersiniz beyler. İşlemci olarak 8350 kullanmayı düşünüyorum. Fanboy olan arkadaşlardan ziyade bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşların görüşleri daha önemli şimdiden tşk ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 8350'ye 99FX yakışır. 970 Gaming daha çok 6300-8300 için.
  • Asus M5A99FX pro R2.0 kullandım, gayet güzel ve kaliteli bir anakart tavsiye ederim. İleride overclock içinde çok iyi bir seçim olur.
  • Peki hocam 970 gaming daha yeni bir seri olması ekstra bir avantaj sağlamaz mı? Görsel olarak daha güzel ama performans diyince orda kalıyorum. Msi sitesinde desteklediği işlemciler arasında 8350 var ama ne kadar performans verir oda ayrı Bi soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Davetci -- 30 Ocak 2016; 18:29:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davetci

Peki hocam 970 gaming daha yeni bir seri olması ekstra bir avantaj sağlamaz mı? Görsel olarak daha güzel ama performans diyince orda kalıyorum. Msi sitesinde desteklediği işlemciler arasında 8350 var ama ne kadar performans verir oda ayrı Bi soru işareti.

Ben bizzat 970 Gaming kullanıcısıyım.

8300'ı 8 çekirdek birden 4.2Ghz'de 1.36V'da stabil kullanıyorum.

Sıcaklık 50 dereceyi geçmiyor.

Ama 8300 95W - 8350 ise 125W. Doğal olarak beslemesi daha zor ve VRM'ler daha çok ısınacak.

M5A99'da VRM ve Kuzey Köprüsü ekstra bakır boru ile eşit ısı dağılımı sağladığı için daha sağlıklı olacaktır.
  • M5A99FX daha iyi bir kart yeni olması daha iyi yapmaz bir kartı 970 gaming modelinin ses çipi dışında extra bir avantajı yok killer internet var ama ne kadar fark yaratıyor tartışılır. Seçim sıfırmı yoksa ikinci elmi olacak?
  • İşin Aslı Şuan İkisi de Elimde Mevcut. Msi 970 Gaming Sıfır M5A99FX İse İkinci El ve Ben Bunlardan Birini Bir Yakınıma Verecem Ama Hangisini Kendime Saklayım Hangisini Ona Vereyim Orada Takıldım. Yakınım MSI 970 Gamingi İstiyor Sıfır Olduğu için Bende Sıfır Olduğu İçin İçim Cız Ediyor (: Verirken. Bu Yüzden Sizlere Danışmak İstedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS M5A97 ve M5A97 R2.0 ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen 970 gaming modelini ver gitsin 990FX yongası daha iyidir her zaman
  • Aynı anakart bende mevcut.970 falan boş hikaye siz en üst seviyede takılmaya devam edin
  • Evet gece 970 Gamingi yeni sahibine verdim şimdi kaldık M5A99FX ile baş başa. Peki beyler bu anakarta yine elimde bulunan GSKIL 2x8 16 Gb CL9 1600 Mhz Rami takarsam mı daha iyi performans alırım yoksa Kingston HyperX 2x8 16 Gb CL11 1866 Mhz Rami takarsam mı daha iyi performans alırım.

Bu arada beyler bu karar verme aşamasında yardımcı olduğunuz için teşekkürler...

• 1600 cl9 1866cl 11 den iyidir

• Ben de 970 Gaming kullanıcısıyım ama Asus un 99fx kartı sizde kalsın diyecektim. Ben de bundan birkaç ay önce aldım anakartı ama bütçem Msı a yetti, bir de Asus un 97a sı vardı ama onu tercih etmedim, neyse daha iyi olan kart sizde kalmış hayırlı olsun :) Bellek bazına gelince cl9 timing i düşük olduğu için bir avantajdır ama 1600 ile 1866 mhz ne kadar fark ettirecektir bilemiyorum açıkçası. Şu an Gskill 1600 mhz cl9 kullanıyorum, mesela 1866 cl11 taksam bariz bir fark hisseder miyim emin değilim şahsen, yoksa onların da mı ikisi de elinizde var
  • sinanozk kullanıcısına yanıt
    Sağolsun forumdaşlar bu hususta yardımcı oldular ve sizlerin sayesinde doğru olanı tercih ettim. Ram olayına gelince (: evet onlarında ikisi elimde mevcut.

• O zaman marka olarak hangisi uyumlu, Asus un sitesinde vardır anakart modelinize göre ram uyumlulukları ona göre tercih edersiniz. Ha şöyle ki, ikisi de sorunsuz çalışacak diyelim, ikisinin arasında çok büyük fark olacağını sanmıyorum performans olarak. 'Şunu kullansaydım daha iyi olurdu' diyebileceğiniz bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
  • asusun servisi kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.