Şimdi Ara

ASUS M5A99X EVO R2.0 Kullanan Arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim bilgisayar ile sıkıntım var ve bi türlü üstesinden gelemedim sistemimi aşağıda belirtecem sizlerden konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

Anakart: Asus M5A99X Evo R2.0
    İşlemci : Fx 6300 3.5 Stock fan
    Ram : Corsair Vengeance 4 Gb 1600 mhz
    SSD : Kingston SSD Now V300 2 adet 120 gb (raid 0)
    Ekran kartı: Sapphire 6950 1 Gb
    Kasa & power: Cooler master Haf 912 & Cooler master 750 Watt
    Hdd : Seagate 1 tb

Sorunum ssdler test etmiştim ikiside ayrı ayrı verilen değerlerin üzerinde görünüyor ama raid yaptığım anda pcde performans düşüşü oldu acaba işlemci mi darboğaz yaptı yoksa başka bi sıkıntım mı var istediğiniz testler varsa yapıp resimlerini ekleyebilirim. Tek ssd kullandığımda daha performanslıydı anlık takılmalar donma yoktu açılış hızında en az 4 saniyede olsa kaybım var bunları nelerden dolayı yapar umarım sorunuma çare bulabiliriz şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: meren84

Merhabalar benim bilgisayar ile sıkıntım var ve bi türlü üstesinden gelemedim sistemimi aşağıda belirtecem sizlerden konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

Sorunum ssdler test etmiştim ikiside ayrı ayrı verilen değerlerin üzerinde görünüyor ama raid yaptığım anda pcde performans düşüşü oldu acaba işlemci mi darboğaz yaptı yoksa başka bi sıkıntım mı var istediğiniz testler varsa yapıp resimlerini ekleyebilirim. Tek ssd kullandığımda daha performanslıydı anlık takılmalar donma yoktu açılış hızında en az 4 saniyede olsa kaybım var bunları nelerden dolayı yapar umarım sorunuma çare bulabiliriz şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

raid i doğru yaptığınızdan emin misiniz ben hdd leri raid kullanıyorum ssd nin yanında gayet hızlı çalışıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: meren84

Merhabalar benim bilgisayar ile sıkıntım var ve bi türlü üstesinden gelemedim sistemimi aşağıda belirtecem sizlerden konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum...

asus global sayfasına gir

oradan .Asus M5A99X Evo R2 bul

sonra orada raid yapmak için hdd hangi sata portlarına takılacağını söyler

google Asus M5A99X Evo R2.0 raid nasıl yapılır kurulum yaz

• Arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgilendirme için.. Ancak hafta sonu yapabilirim denemeleri şu anda indirme yapıyor yedekleme yapmam gerektiği için hafta sonuna bırakıyorum. Kendi sayfasını inceleyecem bizzat ayrıca eksiğim olan işlemci soğutucu almam gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.