Bildirim
Asus Maximus Formula Ve Q6600 kullanan biri lütfen yardım etsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bios'tan 266 yazan değeri 333'e getir açılmazsa biraz voltaj ver.Açılınca da prime 95 ile test et 1-2 saat.Kitlenme ve reset olmazsa bu şekilde kullan.Olursa voltajı biraz daha arttır.
Umarım ramlerinle sorun yaşamazsın o anakartta. -
teşekkürederim deneyeceğim.Ama neden ramler için ööle dedin.Bugüne kadar sorunsuz çalışıyorlar bende. -
o anakart o ramlerle memtest hatası vermiyosa iyi.Umarım böyle sorunsuz kullanmaya devam edersin. -
quote:
Orjinalden alıntı: oem
o anakart o ramlerle memtest hatası vermiyosa iyi.Umarım böyle sorunsuz kullanmaya devam edersin.
korkuttun beni bu akşam memtest çalıştıracağım... -
Diğer bi konuda yazmışlardı 4 ram slotu doluyken hata alıyorum diye,http://forum.donanimhaber.com/m_19472815/mpage_14/key_/tm.htm
bu sayfada var.Belki yeni bioslarla düzletilmiştir sorun.Umarım yoktur bi problemi. -
yaw ali yakışırmı sana 3000 ghz ayıp değilmi çıkar şöyle 4000 offf sonra birde çay demle sen ona bak o sana baksın
quote:
Orjinalden alıntı: alitopal
quote:
Orjinalden alıntı: oem
o anakart o ramlerle memtest hatası vermiyosa iyi.Umarım böyle sorunsuz kullanmaya devam edersin.
korkuttun beni bu akşam memtest çalıştıracağım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X