Arkadaşlar Forumda uzun uzun araştırmama rağmen yaşadığım yeni ve delirtecek sorunumu çözümü hakkında bir bilgiye rastlamadım.Bu nedenle bende sorunumu anlatayım belki bi çözüm yolu bilen vardır dedim.Şimdi ankartımı ramleri işlemciyi hdd yeni aldık(paraya kıydık sanki daha iyisi olacaktı!)Anakart asus gene-z intel 2500k işlemci ile birlikte.Nese eski pcden kalan 2 adet 8800gt ekran kartımı sli olrak kurulumunu yaptım ve makina cillop gibi çalıştı bütün oyunları rahatlıkla oynuyordum.2 gün evvel kartlardan birinin fanı sizlere ömür!Bende güç bela yeni bi fan alıp değiştirdim ve pc ye taktım.Bilgisayarı açtığımda cpu-z programıyla baktığımda ekran kartımın yalnızca 1 çalışıyordu.Bi sorun olduğunu düşünüp bios ayarlarına girdim.Biosda ekran kartı bir tane gözüküyordu.(eyvah gitti dedik ekran kartının bitanesi)Bende deneme yanılma yöntemiyle önce birini takıp çalıştırdım daha sonra diğerini takıp çalıştırdım.Hiç bir sorun yok.Ama 2.slota takılan ekran kartından görüntü de gelmiyor bilgisayarda görmüyor.Ne yapacağımı şaşrıdım.Gözünü seveyim yardımcı olacka biri varsa cevabını bekliyorum.Çileden çıktım artık komple satıcam pc yi bu gidişle. Not:ekran kartını değiştir demeyin ben çok memnunum (nede olsa 17 inçlik 1280x1024 ekranda oynuyorum)