Şimdi Ara

ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
8.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speedyDNA

benim kartta geldi
    pinlerde veya yonga seti soğutucusunda çizik vs yok

ama anakart ambalajlı değildi? kutuda da koruma bandı yoktu?

Anakartlar böyle geliyor. İçindeki statik poşet bantı açılmamış ise tamamdır.
  • Emmmreee kullanıcısına yanıt
    Videoyu dikkatlice izleyin.

Videoyu durdurarak adım adım anlatılanları yapın.

İkinci bir pc ve USB bellek gerekiyor.

Bende bir sıkıntı olmadı çok kolay bir şekilde bios güncellendi.

• speedyDNA kullanıcısına yanıt
    o sıkıntı değil 2 adet gördüm hero dan öyle bir ambalaj yok zaten
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

statik poşet bandı derken anakartın altında anakart boyutunda bir poşet vardı sadece altına koyulmuş, kutuyu cırt cırt larından açtıktan sonra gerisi zaten üst üste
    sıfır denecek bir durum göremedim ama hayırlısı:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyDNA

quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

statik poşet bandı derken anakartın altında anakart boyutunda bir poşet vardı sadece altına koyulmuş, kutuyu cırt cırt larından açtıktan sonra gerisi zaten üst üste
    sıfır denecek bir durum göremedim ama hayırlısı:)

garanti sorgulatın bakalım durum ne
  • ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir)ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir)ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir)ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir)ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir)ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir)

Baktım kimse aşamalı olarak kutu açılımını atmıyor bari ben atayım dedim hiçbirşeyde sorun gözükmüyor şu rgb led yanan logonun üstünde jelatin vardı onuda fotoğrafları çektikten sonra çıkardım daha takıp çalıştırmadım ama şimdi farkediyorum anakartın arka yüzünde nedense bildiğiniz etiket çıkarıldıktan sonra bi yapışkanlık kalır ya onun gibi bir yapışkanlık var boğaziçinden garanti sorguladım 20.04.2017 tarihinde çıkış yapmış 9 yıl sonra ilk defa sıfır anakartım oluyor hep 2. el kullanmaktan gına gelmişti ama 2. el de bukadar uğraşmadım la ben

• Arkadaşlar biz bu anakarta 7. nesil işlmecileri takamıyoruz değil mi.

Anakartın 7.nesil işlemci desteği yok diye biliyorum.

Düzeltme: Şimdi baktım 7. Nesil işlemcilerden şuana kadar çıkanlara desteği var.
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/MAXIMUS-VIII-HERO/HelpDesk_CPU/
    https://www.asus.com/tr/Motherboards/MAXIMUS-VIII-HERO/HelpDesk_CPU/

7. Nesil İ7 İşlemciler:
    http://ark.intel.com/TR/products/family/95544/7th-Generation-Intel-Core-i7-Processors#@Desktop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 28 Nisan 2017; 11:18:53 >

• Garanti başlangıca 28.04.16 diyor pentadan sorguladim neden böyle çıkıyor ? Gidip iade mı etsem fatura tarihi farklı sonuçta bende siz dediniz diye baktım haberim bile yoktu üstadlar

• _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    benim fatura 24.04.2017 garanti ise 20.04.2017 bence sağlamsa iade etme 3-5 gün erken çıkmış ürünler neden sorun olsun ki sonuçta sağlam ve sadece 4 gün erken başlamış garanti bence çok dert edilecek birşey değil bi 10 gün daha erken başlatıp daha ucuza verseler kabul edebilirdim
  • M4M00D kullanıcısına yanıt
    1 yıl usta 3 veya 5 gün değil :)

• _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    çok özür dilerim ben 2017 olarak gördüm koşarak gitmen gerekir hocam 1 yıl nedir ya alıp bayi bayi gezdirip sanamı vermişler napmışlar
    Bugün telefon ile arayacağım . Sorayım bakalım neymiş ne değilmiş .Sonuç ta sıfır ürün kullanıldığına dair iz yok.Fatura tarihi önemli derlerse açıp kullanacağım . Ben şubeden almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: _Warknife_

Bugün telefon ile arayacağım . Sorayım bakalım neymiş ne değilmiş .Sonuç ta sıfır ürün kullanıldığına dair iz yok.Fatura tarihi önemli derlerse açıp kullanacağım . Ben şubeden almıştım

Benim bildiğim fatura tarihi önemli. Yoksa raflardaki ürünlerin garantileri gün geçtikçe azalıyor :)
  • vatan bilgisayar yine iade edilen urunu satıyor..

x58 cipsette basıma gelmisti rezil etmıstım topkapı calısanlarını

mudurleri caglar isimli biriydi..
  • Ebu Computer kullanıcısına yanıt
    Merhaba

3401 güncellemesini mi yaptınız. eğer onu yaptıysanız düzgün, stabil şekilde çalışıyormu. 7700k ile kullanacağımda bende. ona göre en son güncelleme olan 3401 i yapmak istiyorum.
    http://www.penta.com.tr/destek/garanti-takibi/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

şu ekrandan kutuda ki seri numarasını girdiğimde kayıt bulunamadı diyor. acaba yanlış mı yapıyorum.
  • http://www.bogazici.com.tr/Musteri-Hizmetleri/Garanti-Takibi

buradan garantiyi kontrol ettirince ürün göründü.

Model No MAXIMUS VIII HERO
    Marka ASUS
    Kod
    Adı ASUS MAXIMUS VIII HERO // LGA 1151 Z170
    Boğaziçi Çıkış Tarihi 20/04/2017

bu şekilde atıyor.
  • recep61 kullanıcısına yanıt
    benim üründe boğaziçinden ve sizinki gibi 20.04.2017 buradaki olay fatura tarihimi önemli yoksa garanti tarihimi önemli onu öğrenmek lazım ama benim için 3-5 gün okadar da önemli değil.
    3 5 gun benim icinde onemli degil. Bir sorun yok bizimlilerin garantisinde.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.