Şimdi Ara

Asus Maximus X Code RGB Ledleri çalışıyor Start Button'a bastığımda çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem şu şekilde;
    Asus Maximus X Code
    Intel i7 8700K 8.Gen
    Corsair H115i Sıvı Soğutma
    Corsair Vegeance LPX 2400Mhz DDR4 Ram
    Samsung 960 Pro M.2 500 GB
    Corsair RM850 Full Modular PSU
    NZXT H440 Kasa

Tüm parçaları düzgün bir şekilde bağladım PSU'yu açtığımda Anakart'a güç geliyor Anakart üzerindeki tüm RGB Ledler yanıyor fakat Kasa üzerinden power tuşuna bastığımda veya anakart üzerinde ki start button'a bastığımda hiçbir tepki vermiyor ne kasa fanları nede psu fanı dönmeye başlıyor sıfır tepki.

Daha önce böyle bir sorunla karşılamış ve çözmüş arkadaşlar varsa desteğini bekliyorum. Forum içerisinde epey bir arama yaptım benzer sorunlara nasıl çözümler sunulmuş inceledim ama benim sorunumu karşılamıyor hiçbiri. Bu arada anakart, işlem, ram ve m2 ssd yeni alındı taktım ve karşılaştığım sorun bu oldu. Eski anakartımı işlemcimi ramimi taktığımda sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu sebepden sorunun PSU ve Kasa ve Sıvı soğutmadan kaynaklanmıyor. Bu konuda çözüm önerileri bekliyorum arkadaşlar.

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronFist_InFlames -- 18 Ocak 2018; 16:19:54 >

• arkadaki tuştan bios resetlemeyi denediniz mi
  • RASP kullanıcısına yanıt
    Denemedim akşam evde ilk işim denemek olacak öneriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

arkadaki tuştan bios resetlemeyi denediniz mi

Denedim herhangi bir sonuç alamadım. Eski anakartımı geri taktım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Maximus X Code'u da servise verdim sonuçları bekliyorum. Sonuca göre konuya geri dönüş yaparım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.