Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
184.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Don't worry. The stock ROM is terrible, buggy, and bloated. I hate it with a passion.

Why do I say don't worry? Battery drain won't be an issue soon, because this ROM won't be plaguing our devices for much longer... Something HUGE is coming.

I'm not allowed to go into specifics. What I will say is that an innovation is on the way. It's still being tested, but after it's proven a safe modification and it's made more permanent it will mark a new era for our tablet.

Soon...

rom değil galiba kernel veya tweaks/mod tarzı bir şey gelecekmiş,batarya problemi çözülecek tableti canlandıracak bir şey olacakmış bekliyoruz :)
  • emre1551 E kullanıcısına yanıt
    İnşallah bekliyoruz.Acele etmesinlerde düzğün bir şey olsun bari.
  • Arkadaşlar merhaba, uzun suredir tableti kullanıyorum gayet memnunum. Son güncelleme ile tablet adeta ucmaya başladı tum uygulamalarda çok hızlı ama başka bir sorun çıktı bu sefer. Tablet çok sık bir şekilde takılıp kendini kapatıp açıyor. 2-3 saatte bir kapatıp açıyor herhangi bir kasma takilma vs yapmadan bir anda kitlenip kalıyor.

Bu şekilde bir sorun yaşayan var mi? Orijinal ROM kullanıyorum herhangi bir root yapmadım.

Bu arada SD kart kullanmiyorum. Hafızası yeterli geliyordu ama android 5.0 icin yetmiyor mu acaba bu yüzden olabilir mi? Yorumlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tableti usb hdmi çevirici ile tv'ye bağlayıp filmleri tvde izleyebilir miyiz?
    Bu konuda kesin bilgisi olan var mı? ve hangi çevirici kabloyu almalıyım, bazıları desteklemiyor diyenler var.
  • Sanırım asusun yazılım çıkarmaya niyeti yok,rezil halde kullanıyoruz...Aldığıma pişman etti resmen...Alacak varsa sakin almayin!!!

Servise vereceğim artık mecburen,saçma sapan yazilimsal sorun yuzunden icini acacaklar... kendi kendine kapanması,sist hata vermesini düzeltmek o kadar kolay ki ah bir niyet olsa....Lanet olsun asus.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sist arayüzü hatası ne kadar lanet bir şey. Haber yok mu Asus'tan?

• quote:

Orijinalden alıntı: PixonMedya

Arkadaşlar merhaba, uzun suredir tableti kullanıyorum gayet memnunum. Son güncelleme ile tablet adeta ucmaya başladı tum uygulamalarda çok hızlı ama başka bir sorun çıktı bu sefer. Tablet çok sık bir şekilde takılıp kendini kapatıp açıyor. 2-3 saatte bir kapatıp açıyor herhangi bir kasma takilma vs yapmadan bir anda kitlenip kalıyor.

Bu şekilde bir sorun yaşayan var mi? Orijinal ROM kullanıyorum herhangi bir root yapmadım.

Bu arada SD kart kullanmiyorum. Hafızası yeterli geliyordu ama android 5.0 icin yetmiyor mu acaba bu yüzden olabilir mi? Yorumlarinizi bekliyorum.

çözümü yok, servise göndereceksiniz.

• Asus sana yaziklar olsun arayuz hatasi bir yerlerine girsin sakın kimse almasin asus

• Yedaself kullanıcısına yanıt
    Tabletin dilini ingilizce yaparak sorunu halledebilirsiniz

• Tableti annem kullanıyor o yüzden o çözüm işimize yaramıyor.

• Bende ingilizce yapmak sorunu çözmüyor yine hata veriyor,yine kafasina gore günde 9999 kere reset atıyor.....Keske ingilizce olunca düzelse hep ing kullanirim,köklü bir çözüm şart!

• Hard reset ile fabrika ayarlarına geri dönüş arasında ne fark var? Bir de fabrika ayarlarına döndürülen cihazda bilgiler geri yüklenebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeğenim tablete şifre koymuş ve koyduğu şifreyi unutmuş hard reset yapmaya çalıştım recovery ekranına geliyor güncelleme başladı diyor ama bi süre sonra hata veriyor. Tablete lollipop son sürüm yüklü nasıl çözebilirim bu sorunu

• Güncelleme hakkında gelişme var mı?
    Sırf bu yüzden satamıyorum

• Daha önce reset ve donma sorunlarından servise gondermistim. Sonrası teknik servis tarafından aranıp ekranın çatlak olduğu bilgisiyle şaşırıp soluğu yurtiçi kargo da almistim. Maalesef şube sorumlusu Pişkin bir şekilde urunun taşıma sırasında kendileri tarafından zarar gormus olabileceği fakat benim bir sözleşme imzaladigimi bu yüzden birşey talep edemeyecegimi açıkça söyledi. Tabi bende yazıklar olsun deyip çıktım. O dönem 240 TL ücret talep etmişti servis. Fakat kullanıma zarar olmadığını bu şekilde kullanabilecegimi söyleyince tarafima onarilmadan gönderilmesini talep ettim 1 yıldır bu şekilde kullanıyoruz. Fakat son güncellemelerden sonra iyice sapitti. Esas sormak istediğim şey bu haliyle servise gondersem nasıl bir yol izlenir. Yanı cihazın donma ve reset sorunlarına çözüm bulurlar mi yoksa ekrandan dolayı hiç mi mudahela etmezler. Saygılar.

• sopercell in güncellemelerinden sonra, ne boom beach ne de clash of clans cihazınızla uyumlu değildir deyip güncelleme yapmıyor, ...... koyim böyle tabletin.
  • ulubatlısinan U kullanıcısına yanıt
    Ben coc oynuyorum. Herhangi bi sorun yok. Bu arada yazılım kitkat. Belki oyunu kaldırıp google play verilerini de silip denerseniz düzelebilir.

• Arkadaşlar bu ürün bizim tabletle çalışır mı?

Mhl kablo neye göre çalışıyor bilmiyorum. Sanırım markadan markaya farklılık gösteriyor

• tolga1461 kullanıcısına yanıt
    Tabletin MHL desteği yok bildiğim kadarıyla, ben yine de htc telefonumun mhl kablosuyla denemiştim çalışmadı.
    Sadece miracast le ekranı paylaşabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.