Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad 7 ME176C [Intel Atom Z3745, Android 4.4.2] - ANA KONU (İnceleme Geldi) (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.409
Cevap
50
Favori
184.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebust -- 21 Ocak 2016; 14:02:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sa beyler benim tabletin şarj soketinin içindeki tırnak kırıldı. teknosadan almıştım elaman kullanıcı hatası olduğu için paralı yapılır dedi olsun dedim . asus sevisi küçük parça değiştirmez komple anakart değiştirir 150 tl civarı tutar dedi. böyle birşey mümkün mü saçma geldi bana. araştırayım dönerim dedim. kırılan parçahttps://yandex.com.tr/gorsel/search?text=asus%20me%20176c%20%C5%9Farj%20soketi&img_url=http%3A%2F%2Fwww.laptopadaptoru.net%2Fupload%2Furun%2Fkucuk%2Fdck013_6351434588.jpg&pos=16&rpt=simage&_=1453377582567&family=yes ve istenilen tahmini rakam muazzam ikinci el aynısını bu fiyata bulmak bile mümkünken.... ne diyorsunuz bu duruma

• XDA Developers
    [me176c/x] [K013] Collection of ROMs and Updates
    http://forum.xda-developers.com/memo-pad-7/general/me176c-x-collection-roms-updates-t3012965

Bu konuda ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Sizce Lollipop'u Kitkat'a döndürebilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamun aleyküm,

Arkadaşlar, cihazın şarj aleti bozuldu buna uygun şarj aleti değerleri kaç kaç olmalı, daha önce alan varsa link alabilirmiyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himan -- 22 Ocak 2016; 0:13:46 >
  • ben tableti sıfırladım tabletin ana ekranı açılmıyor google play hizmetleri durdu diyor servise mi göndersem başka yolu yok mu?
  • Yazılımdan haber yokmu gençler

• asi-emree A kullanıcısına yanıt
    sanmiyorum asusun bu saatten sonra yazilim cikaracagini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: himan

Selamun aleyküm,

Arkadaşlar, cihazın şarj aleti bozuldu buna uygun şarj aleti değerleri kaç kaç olmalı, daha önce alan varsa link alabilirmiyim :)

herhangi bir şarj aleti olur

• șu surumde performans sorunu cok buyuk olcude giderilmis gorunuyor. ben lolipopdan sonra tableti kaldirip atmistim aylardir kapaliydi gecenlerde yine elime aldim tablet acilinca guncelleme var dedi yukledim arada cok bariz hiz farki ve duzelme gordum bilginize..

• Merhaba arkadaşlar tabletimle oyun oynarken tablet kendi kendine kapanıyor . Sorun ne olabilir ?
  • 26 mb lık bir güncelleme gelmiş, içeriği hakkında bir bilgim yok
  • Aynen,ufak bir güncelleme geldi. Hotspot filan yazıyordu...

• Biraz önce yükledim, bir kaç gün içinde netleşir, insaallah reset atma ve donma sorununu duzeltmislerdir

• Şarj %15'e düşünce kapanma sorunu çözülmüş çok şükür. Sevindim...

• Yeni güncelleme ile Türkçe dilindeki sist arayüz sorunu giderilmiş ve sanki biraz daha tablet hızlanmıç gibi.(Güç tasarrufu kapalı, nova launcher yüklü)

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Yeni güncelleme ile Türkçe dilindeki sist arayüz sorunu giderilmiş ve sanki biraz daha tablet hızlanmıç gibi.(Güç tasarrufu kapalı, nova launcher yüklü)

Aynen katılıyorum. Küçük ama etkili bi güncelleme olmuş. Tablet daha stabil çalışıyor. Güncelleme konusunda asus gerçekten iyi. Geç oldu ama güzel oldu

• bu tablete android 6 gelmeyecek herhalde değil mi,ben de 8gb olanı var ve yetmiyor hafıza android 6 da harici belleği dahili yapma özelliği varmış...keşke gelse
  • Uygulamalar çalışmayı durduruyor bende. Sizde de var mı böyle bir sorun?

• Ya arkadaşlar ben bu tableti lolipopta rootlamıştım fabrika ayarlarına çevirmeme rağmen güncellemeleri alamıyorum.Acaba unroot olmadı mı hala ?Bu durumda olan var mı?Yada çözüm bulabilen?
  • swat57 kullanıcısına yanıt
    Bende oyunlar kapanıyor durup dururken , hiçbir hata vermeden. Özellikle falloutshelter eğer çok üstüste yaparsa tableti kapatım açıyorum bir süre idare ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.