Şimdi Ara

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
7
Favori
41.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: musto44

Merhaba arkadaşlar. Ben de biraz önce Superonline nın verdiği cihazlardan bir tane sipariş verdim.1 aylıkmış 300 liraya aldım. Garanti için taahhütname kesin isteniyor denmişsiniz. Modem için ayrı bir taahhütname var mı? Ya da başka bir şey. Yoksa internet için olan mı yetiyor.

Tablet için bir taahhütname var..En azından bendeki öyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kılıf seçenekleriniz için adres burası :)
    ASUS PAD-14 PERSONA COVER PB//7/10

http://www.fulltedarik.net/index.php?do=catalog/product&pid=75274

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

• Arkadaşlar kılıf seçenekleriniz için adres burası :)
    ASUS PAD-14 PERSONA COVER PB//7/10

http://www.fulltedarik.net/index.php?do=catalog/product&pid=75274

• Ben de geçen hafta superonline'dan aldım. Tarife gayet uygun geldi. Daha önce 50 AKK 20 mbit internet kullanıyordum. Cumartesi günü Superonline web sitesinden tarife değişikliğini yaptım pazartesi günü tableti elime ulaştırdılar. Tablet hakkındaki düşüncelerimi az çok paylaşayım.

Bazı arkadaşlar şarj ile ilgili sorun yaşamışlar ama ben şanslıyım herhalde, tablette herhangi bir teknik sorun çıkmadı.
    Yazıldığı gibi tableti hiç açmadan 7 saat kadar şarj ettim, ilk kullanımda biraz zorlamaya çalıştım, ekran ışığıda sonuna kadar açıkken şarj 5 saat 45 dakika kadar gitti. Daha iyi olmasını beklerdim ama fena sayılmaz. Normal kullanımda daha uzun süre gider diye düşünüyorum.
    Wi-Fi üzerinden speedtest uygulaması ile 17-18 mbit hızı görebildim. Fakat sanırım 30 mbit hıza kadar çıkabiliyor, wi-fi hızını kafamı kurcaladı.
    Ekran ayna gibi. Çok fazla rahatsızlık vermese bile ortalama bir ışıkta ön kamerayı kullanmadan ekran açıkken saçınızı başınızı toparlayabilirsiniz. Fakat dokunmatik panelde sorun yok, algılaması filan gayet iyi.
    İnternette gezinirken rahatsız edici bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama mesela Asus'un web sitesinde o hareketli başlıkları kaydırırken çok hafif bir takılma oluyor, yani akıcılığı biraz kaybediyor ama sayfa içinde gezinirken sorun olmuyor. Web siteleri üzerinde -örneğin Youtube'da- video açıkken sayfa üzerinde gezinirken sorun çıkmıyor.
    Oyun deneyimi ile ilgili pek birşey söyleyemem, ama GTA Vice City ile birkaç basit oyunu kurdum. Sanandreas'ı zaten desteklemiyor. Şunu söyleyebilirim ki arkada müzik açıkken Vice City oyununda kasma meydana gelmedi, oynaması rahattı. Fakat açık olan tarayıcı pencerelerinin kapandığını farkettim. Yani oyunu bekletip tarayıcıyı açtığım zaman sayfalar yeniden yükleniyordu. Sanırım ram yetersiz gelmişti.
    Arka kameranın çok iyi olduğu söylenemez. Ortalama bir performansı var. İdare eder. Ön kamerayı açtığımda ise normal tutuşta burnumdan altı görünmüyor :) Yani biraz aşağıya doğru tutmam gerekiyor ki yüzüm tam görünsün, belki ön kamera biraz daha aşağı doğru yapılabilirdi ama diğer tabletlerde durum nasıl bilemem. Gerçi tableti ters tuttuğunuz zaman nispeten daha iyi oluyor ama yan tutuşta hiçbir şekilde rahat edemedim.
    Bana kalırsa en büyük eksik 3g desteği olmaması. Fakat OGT ile 3g modem takılabildiğini duydum.

Şimdi 2 sorum olacak.
    Usb üzerinden 3g modem takıp test eden var mı? Kullanımı filan rahatsa kendi telefonla birlikte ortak tarifeye sahip modemler filan varmış. Yani aynı paket hem telefondan hem de modemden kullanılabilen tarifeler filan. Eğer uygunsa öyle birşey düşünebilirim.

Diğer sorum sd kart ile ilgili. Asus'un web sitesinde 64 Gb desteklediği yazıyor fakat orada tabletin 8 değil 16 gb olduğu da yazıyor. O yüzden emin olamadım. Acaba 64 gb hafıza kartını destekler mi yoksa 32 gb mi kullanabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadüfi -- 25 Mayıs 2014; 15:32:02 >

• Selamun aleykum burakiik senin birinci sorun benim bildiğim kadarı ile otg kablosu ile vınnm oluyor benim elimde vın var ama otg kablosu yok :)
    ikinci sorun ise asus dahili hafızaları 8 ve 16 gb dir bendeki 16 gblik versiyon artı olarak 32 gb harici sd kartda takılı ve hiç bir sorun yok 64gb sd kart elimde olmadığı için bu konuda sana bilgi veremeyeceğim inşallah sana yardımcı olmuşumdur hayırlı olsun
  • Benimde tabletim geldi. Hemen aliexpress ten kılıf siparişimi de verdim. Oda gelirse tamamdır.
  • beyazejder B kullanıcısına yanıt
    beyazejder cevap için sağol, ben de ogt kablosu almayı düşünüyorum, 3g modem için olmasa bile flash bellek filan takmak için iyi olur en azından.

64 gb lık hafıza kartı deneyen varsa uyumlu olup olmadığını yazarsa sevinirim. ona göre ya 32 gb ya da 64 gb hafıza kartı almayı düşünüyorum.
  • Bu modeli en uygun kaç liraya buluruz 16gb olan lazim

• A101'e 5 mayısta hafıza kartı,usb bellek,ekran temizleyici geliyor fiyatları gayet iyi ben alacağım
    Konu linki buhttp://forum.donanimhaber.com/m_92356498/f_//tm.htm#92356498

• quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

A101'e 5 mayısta hafıza kartı,usb bellek,ekran temizleyici geliyor fiyatları gayet iyi ben alacağım

USB bellek hoşmuş. İki yönlü :) 16 GB lık micro sd iyi gibi. Alsak mı?

• quote:

quote:

A101'e 5 mayısta hafıza kartı,usb bellek,ekran temizleyici geliyor fiyatları gayet iyi ben alacağım

USB bellek hoşmuş. İki yönlü :) 16 GB lık micro sd iyi gibi. Alsak mı?

Micro SD fiyatı uygun ,bellek de iyi gibi ben alacağım

• arkadaşlar, dahili hafızayı rahatlatmak için uygulamaları hafıza kartına nasıl taşıyabiliriz.?

telefon motorola atrix, uygulamalar kısmına girince veya bir uygulama yüklediğimde clean master hafıza kartına taşımak istermisiniz diye otomatik olarak soruyor.

ama tablette bu seçeneği göremedim. yapılıbiliyor mu? nasıl yapabiliriz. navigasyon yükleyeceğim yükleyemiyorum. yer olmadığı için
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

arkadaşlar, dahili hafızayı rahatlatmak için uygulamaları hafıza kartına nasıl taşıyabiliriz.?

telefon motorola atrix, uygulamalar kısmına girince veya bir uygulama yüklediğimde clean master hafıza kartına taşımak istermisiniz diye otomatik olarak soruyor.

ama tablette bu seçeneği göremedim. yapılıbiliyor mu? nasıl yapabiliriz. navigasyon yükleyeceğim yükleyemiyorum. yer olmadığı için

Link2Sd uygulamasını indirebilirsin ama bütün uygulamaları sd karta atabileceğini zannetmiyorum. Onun için root etmen gerek.
  • link2sd yi denedim olmadı. tabletin içerisindeki uygulamalar kısmını açıyor. sd karta taşı dediğim zaman.

root denemedim garantiyi bozmak istemiyorum.
    rootsuz olmaz mı var mı çözüm önerisi olan bunu yapabilen?
  • Eeee kullannalar memnunlar mı bu aletten sımdı? :D Alalaım mı tavsıye edermısınız?

İpad mını ıle kıyaslayan oldu mu hıc? Androıdın stabılıtesı telefonda olmasa da tablette korkutuyor :)
  • Arkadaşlar ben 2. el olarak aldım. Garanti ile ilgili bir sorum olacak. Superonline dan alındığı için satan arkadaş 3 sayfalık bir taahhütname göndermiş. Asus memo pad falan yazıyor fakat ıslak bir imza tarih veya ürünün seri numarası falan hiç bir yerinde yok. Acaba ust kısımda bir barkot numarası var, orası mı önemli. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

• quote:

Arkadaşlar ben 2. el olarak aldım. Garanti ile ilgili bir sorum olacak. Superonline dan alındığı için satan arkadaş 3 sayfalık bir taahhütname göndermiş. Asus memo pad falan yazıyor fakat ıslak bir imza tarih veya ürünün seri numarası falan hiç bir yerinde yok. Acaba ust kısımda bir barkot numarası var, orası mı önemli. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ayarlar-Hakkında-Durum'a girin orada seri numarası yazıyor ,garanti de bu numara lazım olabilir
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ben 2. el olarak aldım. Garanti ile ilgili bir sorum olacak. Superonline dan alındığı için satan arkadaş 3 sayfalık bir taahhütname göndermiş. Asus memo pad falan yazıyor fakat ıslak bir imza tarih veya ürünün seri numarası falan hiç bir yerinde yok. Acaba ust kısımda bir barkot numarası var, orası mı önemli. Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Ayarlar-Hakkında-Durum'a girin orada seri numarası yazıyor ,garanti de bu numara lazım olabilir

Hocam benim sormak istediğim tablet ini Superonline dan alanların taahhütname leri sadece 3 sayfalik fotokopi mi? Yoksa bu fotokopi elle yazılan veriler içeriyor mu? Tarih, cihazin seri numarası, islak imza gibi şeyler...

• quote:

quote:

quote:

Hocam benim sormak istediğim tablet ini Superonline dan alanların taahhütname leri sadece 3 sayfalik fotokopi mi? Yoksa bu fotokopi elle yazılan veriler içeriyor mu? Tarih, cihazin seri numarası, islak imza gibi şeyler...

Benimkinde tarih ve yapmacik bir imza var...

• bende geçen cuma itibariyle superonline kampanyası sayesinde aldım 8gb lik sürümünü. tabletten çok ama çok memnunum evde bir tane de vodafone smart tab 10 var ilk çıkanlardan bu onu 2ye 3e 4e 5e katlar :D yalnız buna root nasıl atılıyor bilen atan duyan var mı? google ve asus biraz gereksiz doldurmuş tableti onları silmek istiyorum ama rom atmayacam çünkü tabletin yazılımı çok hoşuma gitti ayrıca şarj süresi çok ama çok iyi o yüzden cyanogenmod vs. hiç yeni heyecanlar aramaya niyetinde değilim :D root ve unroot nasıl yapılıyor onu bulursam işim kolaylaşır..

ayrıca 4.3 ve 4.4 güncellemeleri alacak mı alacaksa ne zaman alacak yabancı veya yerli kaynaklarda hiç bunun haberini alan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.