Şimdi Ara

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
7
Favori
41.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj göstergesini stock romda yüzdeli gösterme ayarı var mıdır yoksa uygulama mı indirmem gerekli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malesef uygulama lazım.ben öyle yaptım.
  • Uygulamaları root etmeden sd karta taşıma yöntemini bilen var mı
  • Ben link2sd kullanıyorum. Ve gayet memnunum. Pro sürümünü 3 tl ye playstore dan aldım. Tavsiye ederim.

Düzeltme: root yaptım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 8 Haziran 2014; 0:42:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

Ben link2sd kullanıyorum. Ve gayet memnunum. Pro sürümünü 3 tl ye playstore dan aldım. Tavsiye ederim.

Butun uygulamalarda ise yariyormu, normal telefonlar gibi?
    Ayrıca o kadar saçmaki SD kartı hariciden baglanmis USB gibi görüyor birseyde indiren dahiliye atiyor..

• Root atınca garanti dışına çıkıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

quote:

Orijinalden alıntı: baboli97

Ben link2sd kullanıyorum. Ve gayet memnunum. Pro sürümünü 3 tl ye playstore dan aldım. Tavsiye ederim.

Butun uygulamalarda ise yariyormu, normal telefonlar gibi?
    Ayrıca o kadar saçmaki SD kartı hariciden baglanmis USB gibi görüyor birseyde indiren dahiliye atiyor..

Ben sadece tablete sonradan yüklediğim uygulama ve oyunları sd karta yükledim. Androidin kendi dosyalarına dokunmadım.

Root yapmak içinde kingoroot programını kullandım. İsterseniz root û geri alabiliyorsunuz. Ama ben bu halinden memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboli97 -- 8 Haziran 2014; 18:44:02 >

• Arkadaşlar merhaba ben bu tableti superonline dan alan birinden aldım üstte yaşanan şarj sorunu bende de var tablet kapalı olarak sabaha kadar durdu (yaklaşık 7 saat ) %50 ye ancak gelmiş tablet nisan ayında alınmış superonline dan acaba şimdi göndersen değişim yaparlarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Arkadaşlar merhaba ben bu tableti superonline dan alan birinden aldım üstte yaşanan şarj sorunu bende de var tablet kapalı olarak sabaha kadar durdu (yaklaşık 7 saat ) %50 ye ancak gelmiş tablet nisan ayında alınmış superonline dan acaba şimdi göndersen değişim yaparlarmı?

Bu şarj konusu ile aynı sorunu bende başka bir tablette yaşamıştım. 3 defa gitti geldi garantiye, bir şey yok diye geri gönderip durdular, batarya değişti yine aynı sorun, sonunda dedim dalga mı geçiyorsunuz, işim gücüm yok ayda 1 size tableti mi gönderecem :) sonunda değiştirdiler tableti rahata kavuştum, inşallah böyle bir problem değildir. Bence tableti bir sıfırlamayı deneyin, ondan sonra tekrar bakın devam ediyorsa bir problem olabilir. Garantiye gelince tabletin ne zaman alındığının önemi yoktur, istediğiniz zaman gönderebilirsiniz. Elinizde taahhütname var mı bilmiyorum ama olsa iyi olur. Gerçi seri numarasında kontrol edildiğini söylüyorlar olmasa bile ama yine de garantiye almak lazım. Değişim sorunuza ise anlattğım olaydan anlamışsınızdır. Asus'un servisi nasıldır çok bilmem ama, wireless adaptör almıştım, bozuldu, tamiri mümkün olmadığı için değişim yaptılar direk ama 30 tl lik alet tabi tabletle bir tutmazlar :) Genelde garantiler zorunda kalmadıkça değişim yapmazlar. Problemi çözmeye çalışırlar, beceremezlerse o zmn değişime giderler.

• Merhaba bende bu tabletten aldim. Daha dogrusu superonlineden alandan aldim.genel olarak memnunum ama asusun yukledigi gereksiz programlari kaldirmak istiyorum. Root yapmak gerektigini biliyorum ama garanti icin unroot yapilabilsin istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sercrazy

quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Arkadaşlar merhaba ben bu tableti superonline dan alan birinden aldım üstte yaşanan şarj sorunu bende de var tablet kapalı olarak sabaha kadar durdu (yaklaşık 7 saat ) %50 ye ancak gelmiş tablet nisan ayında alınmış superonline dan acaba şimdi göndersen değişim yaparlarmı?

Bu şarj konusu ile aynı sorunu bende başka bir tablette yaşamıştım. 3 defa gitti geldi garantiye, bir şey yok diye geri gönderip durdular, batarya değişti yine aynı sorun, sonunda dedim dalga mı geçiyorsunuz, işim gücüm yok ayda 1 size tableti mi gönderecem :) sonunda değiştirdiler tableti rahata kavuştum, inşallah böyle bir problem değildir. Bence tableti bir sıfırlamayı deneyin, ondan sonra tekrar bakın devam ediyorsa bir problem olabilir. Garantiye gelince tabletin ne zaman alındığının önemi yoktur, istediğiniz zaman gönderebilirsiniz. Elinizde taahhütname var mı bilmiyorum ama olsa iyi olur. Gerçi seri numarasında kontrol edildiğini söylüyorlar olmasa bile ama yine de garantiye almak lazım. Değişim sorunuza ise anlattğım olaydan anlamışsınızdır. Asus'un servisi nasıldır çok bilmem ama, wireless adaptör almıştım, bozuldu, tamiri mümkün olmadığı için değişim yaptılar direk ama 30 tl lik alet tabi tabletle bir tutmazlar :) Genelde garantiler zorunda kalmadıkça değişim yapmazlar. Problemi çözmeye çalışırlar, beceremezlerse o zmn değişime giderler.

Servise gönderme konusunda benimde çekingelerim var gereksiz ufak tefek sorunlar için kesinlikle servise verme taraftarı değilim.

Bu arada tableti dün kapalı olarak 10 saat şarj da beklettim %99 oldu açıkken birkaç saatte şarj oluyor. Kapalı iken çok yavaş şarj olması normal gibi ilerde problem çıkartmaz ise servise hiç vermeye gerek yok.

Tableti kullanan arkadaşlar bunu bir denermisiniz kapalı iken kaç saatte doluyor.

Teşekkürler..

• aliexpress ten bu kılıftan sipariş verdim ekran koruyucu hediye 13$
     ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu] ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

• Orijinalden alıntı: serdaryildirim

aliexpress ten bu kılıftan sipariş verdim ekran koruyucu hediye 13$

+1 aynısının mavi olanını aldım bende

Siz tableti kapalı şarj ettinizmi ne kadar sürede doluyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcakmak -- 12 Haziran 2014; 9:12:49 >
  • pil %50 iken kapatıp şarja koydum. 2 saat sonra açtım %99 olmuş.
  • Bu ara bende tablet bakıyorum onerirmisiniz bunu?

Arabaya baglayip klip müzik navigasyon icin kullanicam evdede monitorun yaninda clash Of clans acik kalacak :) baskada isime yaramaz heralde clash Of clans oynayan varmi acaba kasma donma vs.. birsey varmidir.

Ayrica bunda hdmi yok sanirim peki otg dsstegiyle falan monitöre baglama sansimiz yokmu pek anlamam tabletlerden :) alintilayarak cevaplariniz sevinirim
    8 inç 400 600 tl arasi baska tablet oneriniz varsa degerlendirebilirim

• Lutfen acil yardim edin cumartrsi insallah alicam tabletide onerirmisiniz game test lerini izledim asphaltta kasiyo ya memopad8 alicagim yada tab 3 8.0 acil yardim 2 si arasinda kaldim memopad 8 in oyun performansi nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: dendirit

Lutfen acil yardim edin cumartrsi insallah alicam tabletide onerirmisiniz game test lerini izledim asphaltta kasiyo ya memopad8 alicagim yada tab 3 8.0 acil yardim 2 si arasinda kaldim memopad 8 in oyun performansi nasil

Asphalt 7 kurdum oynadım çok akıcı değil
  •  ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

ASUS Memo Pad ME180A- 8 inç 16 GB [ Ana Konu]

Kılıfım gelgi. 15 Günde geldi. çok güzel. Tavsiye ederim. İndirimdeydi, ekran koruyucu ile 11.5$ a aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musto44 -- 13 Haziran 2014; 15:50:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus tab 3 8.0@'ı döver

• quote:

Orijinalden alıntı: musto44

Kılıfım gelgi. 15 Günde geldi. çok güzel. Tavsiye ederim. İndirimdeydi, ekran koruyucu ile 11.5$ a aldım

hayırlı olsun kardeşim nasıl kalitesi hemen kopacak bişey değildir umarım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.