Şimdi Ara

ASUS MG279Q ve AMD FreeSync hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Birkaç ay içerisinde bir sistem toplamayı düşünüyorum. Henüz araştırma aşamasındayım. Toplanacak sistemde monitörün öneminin büyük olduğunu düşünüyorum. Bu hususta Asus Mg279q modeli dikkatimi çekti. Hem WQHD oluşu hem IPS oluşu hem de 144 Hz olması ürünü dikkate değer kılıyor. Ayrıca bir de AMD FreeSync meselesi var tabii.

Benim sizlere sorum bu monitörü tavsiye eder misiniz? FreeSync hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Bu monitörle birlikte Nvidia kart alırsam çok şey kaybeder miyim?

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woldermourt -- 27 Eylül 2015; 12:24:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Geleceğe yatırım olması için freesync li bir monitör alman çok mantıklı olur.Monitör ise gayet iyi technopatta da incelemesi vardı sanırım.
    Monitör amerikada pg278q ya göre oldukça ucuz türkiye fiyatını bilmediğim için ona bakıp karar vermek gerekiyor.
    Nvidia kart alırsan freesync kullanamazsın ama ileri de nvidia nın freesync e destek verip vermiyeceği de belli olmaz çünkü feeesync herkese açık bir teknoloji ve mantıken displayport 1.2a ve üzeri her cihaz çalışabilir.Nvidia da displayport 1.2 üzeri ekran kartı şu an yok fakat ileri de mutlaka gelecektir ama bu sefer bir kılıfını bulup özellikle kapattırırsa orasını bilmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mbald M kullanıcısına yanıt
    Ürünün Türkiyedeki fiyati 2500 tl civarında dolanıyor fakat henüz stokta olan bir yer göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitor konusunda biraz cahilim
    Yurtdisindan ekran kartı alacağım ve bu monitor ile kullanmak istiyorum
    hangi ozelligini kullanamam
    veya iyi bir tercih mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Wolf -- 11 Ekim 2015; 19:22:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.