Şimdi Ara

asus modem!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asus 4 eternet çıkışlı ADSL modem aldım,ayarlarını yaptım ama internete bağlanamıyordum.TTnet'in destek telefonuna aradım bana ip nosu ve DNS sunucusunun girildiği yere(ağ bağlantılarım-özellikler-TCP/IP) sayılar söylediler ve onları girince internetim çalışmaya başladı.Acaba bunun benim güvenliğim açısından bir eksisi var mı? Ya da (bunu söylerseniz daha çok sevinirim) otomatik ip yapmamın bir yolu var mı?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

• asus modemlerde firmware sorunu var gibi sana ayarları veren kişilerden stabil bir firmware vermelerini iste modem kullanma klavuzunda firmware yüklemesi ile ilgili açıklamaları takip et. güvenlik açısından bir sıkıntın yok sadeec dns sunucusu olarak güvenilir bir yer verildiyse. dns sunucu olarak başka bir yer tanımlı ise o zaman sorun olabilir. telekom dns sunucusu ya da modemin ip adresi olması tavsiyedir.
  • Dostum asusun resmi sitesinde türkiye kullanıcıları için update vardı onu yükledim ama sorun hala çözülmüş değil.Yine de yardımın için sağol. Şimdi senin dediğin gibi telekomun destek hattına arayıp onlardan bir firmware isteyecem.
    Acaba yapabileceğim başka bişey varmı?
  • Hiç bir sorun olmaz bence. Sana çalışan bir DNS adresi vermişler. Demekki auto adresleri çalışmıyor şu anda.
  • Arkadaşlar maalesef telekom destek hattı da internet bağlantısı var o yüzden bizimle ilgili bişey yok diyo.Kafayı yiyecem artık lütfen bir çözüm...
  • bendede 4 port asus modem var firmware update edildi ...
    ama eskidende oto-ip ile kullanıyordum bir sorun olmadı....
    yanlız bolca reset istiyor bu modem
  • arkadaşlar peki yüklü olan ağ bileşenleri ile ilgili bi sorun olabilirmi?Bu bileşenlerden herhangibirini kaldırmam gerekiyormu acaba.Baksanıza arkadaşın da aynı modem sorunsuz çalışıyor.Demekki sorun benim ağ ayarlarında sizce de öyle mi?
    Bu arada bende yüklü olan bileşenler:
    -microsoft ağları için istemci
    -cFosSpeed internet protocol for fasterconnections
    -Service Advertising protocol
    -Qos paket zamanlayıcısı
    -Microsoft TCP/IP sürüm 6
    -Ağ izleyicisi sürücüsü
    -NWlink NetBIOS
    -NWlink IPX/SPX/NetBIOS uyumlu aktarma iletişim kuralı
    -Internet iletişim kuralları (TCP/IP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorciwan -- 5 Ocak 2006 7:17:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    ASUS DSL-N16 MODEM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet arkadaşlar sorun tahmin ettiğim gibi yüklü bileşenlerdenmiş.yüklü olan bileşenlerden TCP/IP sürüm 6'yı kaldırdım ve TCP/IP süzme işlemini aktifleştir yaptım.Şimdi otomatik ip ile ve DNS sunucusu kullanmadan bağlanabiliyorum nete.
    Yine de yardımlarınız için teşekkürler.Bu arada son bir sorum olacak kalan bileşenlerden kaldırmam gereken varmı?Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.