Şimdi Ara

ASUS mu SAMSUNG mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArkadaSlar ikinci el bi laptop alicam. iki tane cihaz buldum ikisi arasinda kararsiz kaldim. Siz hangisini tavsiye edersiniz.
    Kullanim amacim web tasarim grafik ve oyun agrlikli.

ASUS X550C bunun fiyati 1250 TL
    islemci Intel Core i5 (3.Nesil) bunda turbo boost var yanilmiyosam.
    RAM 6 GB
    Ekran Karti 2 GB
    Kapasite 750 GB HDD
    Garanti Var(18 ay daha)

Digeride

SAMSUNG NP350V5C-S09TR bunun fiyaty 950 TL
    islemci Intel Core i5 (3.Nesil)
    RAM 4 GB
    Ekran Karti 4 GB ( 4 demis ama emin degilim modeli arastirmadim henüz)
    Kapasite 500 GB HDD
    Garanti Yok

Aradaki 300TL fiyat farknida göze alirsak az bi rakam degil. Açikcasi 1250 olani için kendimi baya kasmam gerekecek. hangisini tavsiye edersiniz
    Directx 11 destekli olamasi hayat kurtarir tabiki.
     ASUS mu SAMSUNG mu ASUS mu SAMSUNG mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord_Abruptum -- 4 Mart 2014; 12:35:12 >

• özellikle notebook çok fazla şansa baglı bir teknoloji ürünüdür. yani aynı üründen alan arkadasınızınki canavarken sizinki sorunlu cıkabilir. yani garantisinin olması bence önemli.

asus da daha üstün bir cihaz gibi duruyor ama resim çok kötü. asus un özelliklerini okuyamıyorum. gt720m varsa bence asus almalısın.

ben o asus un i7u 2gb 720m 8gbram olan versiyonunu kullanıyorum. suan için hersey güzel gidiyor. benim oyum asustan yana.
  • OverPower kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ASUS'un farklı bir modelini aldım S56CM modeli nasıl sizce.

İşlemci Tipi Core i5
    İşlemci 3317U
    İşlemci Markası Intel
    Bellek Özellikleri
    Sistem Belleği 4 Gb (8 GB yapmayı düşünüyorum)

Disk Özellikleri
    Sabit Disk 750 Gb + 32 GB SSD
    Ekran Kartı Özellikleri
    Ekran Kartı nVIDIA
    Ekran Kartı Hafızası 2 Gb 128 Bit (Geforce GT 635M) modeli

Fiyat olarak 1100 TL verdim. Turbo bost ile 2,7Ghz demiş ama yanılmıyosam sanki oyun esnasında 2,90 gibi bişey gördüm. Turbo boste konusunda çok acemi ve yeniyim nasıl açılır nasıl kapanır fazla bilgim yok, ama sanırım kendisi otomatik gerek duydugunda açıp kapatıyor. Bunların dışında bana biraz yavaş gibi geldi bu, masa üstüm vardı AMD FX8150 Buldozer işlemci 4GB DDR3 ram power color 6570 1 GB 128 bit ekran kartı ile tüm işlemler benim düşünce hızımla aynı gidiyodu. laptop biraz beni hayal kırıklığına uğrattı sanki... yoksa bana mı öyle geliyo... Cevaplarınız için teşekkürler.

U tipi işlemci beni soğutuyor malesef.Asus olsun toshiba olsun 2bin liranın üstünde almak lazım düzgün bir işlemciye sahip olanı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.Nesil işlemcili olarak bu modeli de inceleyebilirsiniz.

http://www.notebookadresi.com/asus_notebook/asus_x550lc-xo045d_notebook
  • Lord_Abruptum kullanıcısına yanıt
    2.9 gibi geldi derken neden bahsettiğini anlamadım . sezgilerin yoluyla mı aladın :) turbo boost işlemcini kasıcak durumlarda kendiliginden devreye girerek pil de veya prizdeyse biraz daha fazla enerji harcatır ve performansı artırır . genelde oyunlarda vs girer. kesinlikle masaüstüler daha iydir. hepsi icin değil tabi i5 bilgisayarımı 3 yıl once dizdim . suanki i7 notebook umla aynı performansı veriyor. boyut farkı :P :D. fiyat performans olarak iyi almıssın ekran kartında güzel . hayırlı olsun
    :) ilk öncelikle Teşekkür ederim ... 2.9 gibi gelmedi 2.9 gördüm. görev yöneticisi performans işlemci kısmından gördüm. acaba yanıldım mı diye düşündüm :/
  • Teşekkür ederim ama malesef o kadar kıdemli değil benim aldığım

Asus İ5 U serisi 3üncü nesil işlemci
    4 gb ddr3 1600 mhz ram
    Nvidia GT 635M 2 Gb 128 bit Ekran kartı
    750Gb IDE +32Gb SSD hdd

:/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.