Şimdi Ara

Asus mu Zotac mı ? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok konu açtım farkındayım ama bu son Çünkü vatan bilgisayar şehrimde olmayan ekran kartlarını getireceğini söyledi banada yeni seçenekler
    doğdu.GTX 1660 alacaktım ama darbağaz riskinden dolayı 1060'a yöneldim.Hangisini önerirsiniz ?

www.vatanbilgisayar.com
    Asus GeForce GTX 1060 6GB GDDR5 Ekran Kartı - DUAL-GTX1060-O6G
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1060-gddr5-6gb-192bit-nvidia-dual-geforce-dx12-ekran-karti.html

www.vatanbilgisayar.com
    Zotac GTX1060 Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx1060-amp!-edition-gddr5x-192bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

Artık ikisinden birini alacam gibi hangisi daha serin calısır ve uzun ömürlü olur ? Fiyat farkı önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 21 Eylül 2019; 15:11:44 >

• 3 yıl önce çıkmış, artık üretilmeyen GTX 1060'ı sıfır fiyatından almak mantıklı değil. Ayrıca Vatan size teşhir veya iade ürünü sıfır diye verebilir.

Açtığınız diğer konuda yazdığım gibi uzun ömürlü, kaliteli, sessiz çalışan yeni bir ekran kartı almak istiyorsanız MSI GTX 1660 Gaming X modelini öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

3 yıl önce çıkmış, artık üretilmeyen GTX 1060'ı sıfır fiyatından almak mantıklı değil. Ayrıca Vatan size teşhir veya iade ürünü sıfır diye verebilir.

Açtığınız diğer konuda yazdığım gibi uzun ömürlü, kaliteli, sessiz çalışan yeni bir ekran kartı almak istiyorsanız MSI GTX 1660 Gaming X modelini öneririm.
    Hadi ya Üstüne 350 lira koyup darboğaz umursamadan alacaz o zaman.GTX 1660 darboğaz olsada , 1060 dan çok performans verir mi
  • Zotac 1660 amp al, dün bir arkadaşa aldık güzel kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zotac mı msi mı ??
    13 yıl önce açıldı
    Lenovo mu Asus mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.