Şimdi Ara

ASUS N10E MODEM HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 ay evvel Asus N10E marka ve model modem aldım. Modem masaüstü pc ye kablo ile bağlı. Ben laptop ile wireless ten bağlanıyorum evde.
    Fakat bazen 10 daika da bir kopmalar oluyor. Ve bu durum sürekli yaşanıyor. Asus'u arıyorum müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün değil. Forumlardan araştırıyorum hiç bir çözümü yok.
    Bir kaç sitede evde telsiz telefon vs varsa sinyali kesitiğini belirtmişler. telsizide kapatıyorum yinede çözüm bulamıyorum. Va rmıdır bir önerisi olan?

• adaptörde aşırı ısınma varmı ? kabloluda da aynı sorunu yapıyormu?

asus destek :http://www.asus.com.tr/About_ASUS/Facilities_Branches/
  • Yok arkadaşım. Adaptörde ısınma yok. Kabloyu takınca sıkıntı olmuyor. Ayrıca ne müşteri hizmetlerine ulaşmak mümkün... Nede gönderdigimiz maillere cevap...
    Kısacası verdigimiz para boşa gitti.
  • Arkadaşım Asus ile ilgi bir modem sorunu ile bende kaşılaştım.Onlara ulaşamazsın boşuna uğraşma.Asus destek sitesine mail at.Sana dönüş yapacaklardır.Karşı ödemeli kargoyu gönderirsin onlar inceler ve gerekirse değiştirme formu yollarlar.Ardından ya aldığın yere geri verisin yada başka bir ürün alırsınız..En azından benim tecrübem böyle oldu.Kolay gelsin.

Gerekenler;

Seri no
    Fatura bilgisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patriot_942 -- 26 Şubat 2013; 0:06:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.