Bildirim
Asus N10jh
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
n280 işlemci var. Ram o kadar da önemli değil . 2 GB yapılabilir. Ekran kartı da 9300 GS nin overclocklu hali olan G105 M bulunuyor .Ayrıca çift ekran kartı var . Biri dahili olan gma 950 , diğeri de G105. Pilin uzun ömürlü olması için internette gezerken vs . yani ekran kartı istemeyen uygulamalarda gma 950 kullanılarak daha az güç harcanmış oluyor.N10jc'den daha güçlü bir model. Ancak Türkiye'de bulmanız gerçekten zor. -
Newegg'de satılmakta.
Model
Brand ASUS
Series N10 Series
Model N10JH-A1
General
Operating System Windows Vista Business+XP Pro downgrade CD
CPU Type Intel Atom N280(1.66GHz)
Screen 10.2" WSVGA
Memory Size 2GB
Hard Disk 250GB
Graphics Card NVIDIA GeForce G105M + Intel GMA 950
Card slot 1 x Express Card
Dimensions 10.87" x 7.68" x 1.46"
Weight 3.52 lbs.
Other Features Fingerprint reader
30days Zero Bright Dot LCD
CPU
CPU Type Intel Atom
CPU Speed N280(1.66GHz)
CPU FSB 667MHz
CPU L2 Cache 512KB
Chipset
Chipset Intel 945GSE
Display
Screen Size 10.2"
Wide Screen Support Yes
LCD Features LED backlight
Display Type Wide SVGA
Resolution 1024 x 600
Operating Systems
Operating System Windows Vista Business+XP Pro downgrade CD
Graphics
GPU/VPU NVIDIA GeForce G105M + Intel GMA 950
Video Memory NVIDIA GeForce G105M , with 512MB VRAM + Intel GMA950 (Switchable VGA)
Hard Drive
HDD 250GB
HDD RPM 5400rpm
Memory
Memory Slots 1 x SO-DIMM
Memory 2GB
Max Memory Supported 2GB
Communications
WLAN 802.11b/g/n Wireless LAN
Bluetooth Yes
Ports
Card Slot 1 x Express Card
USB 3
Video Port 1 x VGA, 1 x HDMI
Audio Ports 1 x Microphone-in jack
1 x Headphone-out jack (S/PDIF)
Audio
Audio Integrated Sound card
Speaker Internal Speakers
Input Device
Touchpad Yes
Keyboard Standard
Supplemental Drive
Card Reader 8-in-1 card reader: SD, MMC, MS, MS-Pro, mini SD w/ adapter, MS-Duo, MS-Pro Duo via adapter
Webcam 1.3MP
Power
Battery 6-cell lithium ion
Physical spec
Dimensions 10.87" x 7.68" x 1.46"
Weight 3.52 lbs.
Manufacturer Warranty
Accidental Damage Warranty 1 year ASUS Accidental Damage Warranty - Drops, Fire, Spill, Surge for purchase after 9/10/07
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220571
699 dolar. İşin komik tarafı diğer modelle aynı fiyattan satılıyor özellikleri daha iyi olmasına rağmen. Hiçbir yorum da girilmemiş altına. En iyi kullanıcı yorumları Newegg'de benim gözümde. Keşke biraz bahsetselermiş bundan da :)
Amerika'da çalışan bir arkadaşım var. Onun aracılığıyla getirmeyi düşündüm. Çok güzel bir alet lakin oradaki fiyat bile biraz tuzlu gibi.
-
newegg turkıyeye gonderı yapıyor mu? -
Bu notebooku sakın amerikadan alma. Burada fiyatı daha ucuz hem klavye hem işletim sistemi Türkçe.
eksadan duyduğuma göre n10jb geliyormuş. 512 ekran kartı ve n280 hemde aynı fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 2 Eylül 2009; 14:25:42 > -
notebookgentr bunu Türkiye'de satan yerlerin isimlerini verebilir misin? Eğer bahsettiğin gibiyse çok iyi olur. -
evet satan ya da satacak olan yerlerı soyleyebılırsen cok iyi olur.1 aydır arıyorum nerdeyse yarın 200km yapıp gıdıp sorucam vatana getırebılıyor musunuz dıye.bır de ne zaman gelıcekmıs o konuda bılgın var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: notebookgentr
Bu notebooku sakın amerikadan alma. Burada fiyatı daha ucuz hem klavye hem işletim sistemi Türkçe.
eksadan duyduğuma göre n10jb geliyormuş. 512 ekran kartı ve n280 hemde aynı fiyat
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X