Şimdi Ara

ASUS N17U mu yoksa AIRTIES 5760?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ev içinde kullandığım Mevcut TD-W8901 G modem sorun çıkartmaya başladı. İnternette sık sık kopmalar oluyordu TTNET i aradığımda ise kendi sistemlerinde bir bağlantı görünmediğini belirttiler bunun üzerine hem bina hem daire içerisine yeni telefon bağlantısı ve kablo düzeneği çekildi bir süre sonra kopmalar tekrar başladı, ayrıca kablosuz bağlantıda da sorun çıkıyor ve bu da yetmezmiş gibi bir de Tradeadexchange adlı bir virüs bulaştı. Dolayısıyla modemi değiştirmeye karar verdim.

Açıkçası TP-Link'ten uzak duruyorum artık, bunun yerine almışken fiber destekli bir modem almanın uygun olacağını düşünüyorum. Karşıma da iki model çıktı,

ASUS N17U ile AIRTIES 5760 arasında kaldım diyebilirim. Vatan bilgisayar'daki fiyatlara göre arada 100 TL bir fiyat farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 13 Şubat 2016; 13:11:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kyran

Ev içinde kullandığım Mevcut TD-W8901 G modem sorun çıkartmaya başladı. İnternette sık sık kopmalar oluyordu TTNET i aradığımda ise kendi sistemlerinde bir bağlantı görünmediğini belirttiler bunun üzerine hem bina hem daire içerisine yeni telefon bağlantısı ve kablo düzeneği çekildi bir süre sonra kopmalar tekrar başladı, ayrıca kablosuz bağlantıda da sorun çıkıyor ve bu da yetmezmiş gibi bir de Tradeadexchange adlı bir virüs bulaştı. Dolayısıyla modemi değiştirmeye karar verdim.

Açıkçası TP-Link'ten uzak duruyorum artık, bunun yerine almışken fiber destekli bir modem almanın uygun olacağını düşünüyorum. Karşıma da iki model çıktı,

ASUS N17U ile AIRTIES 5760 arasında kaldım diyebilirim. Vatan bilgisayar'daki fiyatlara göre arada 100 TL bir fiyat farkı var.

İkisi farklı kategori,ac istiyorsanız airties ama aralarında fiyat farkı disinda n17u nun yanında vatan zenpower veriyor hediye. Ac ihtiyaci ve butcenize gore karar verebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.