Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunlarda falan sorunsuz.. Yani bir laptop'a göre güzel gayet..
  • Bugün aşağıdaki maili aldım.

quote:

Bu e-posta ödemenizi başarılı bir şekilde işlediğimizi bildirmek içindir.

Siparişiniz gönderildiğinde nakliye ayrıntılarını içeren bir uyarı e-postası size gönderilecektir

***Bu sistem tarafından oluşturulan bir e-postadır, lütfen bu e-postayı cevaplamayın ***

Size de geldi mi böyle bir mail. Daha önce Aralık'ta teslim edileceği mesajı gelmişti.
  • yaa ben şimdi win 7 ultm. kursam format atıp. bu ilk gelen recovery kısmı da silinir mi? yoksa istediğim zaman gene geri gelip vista olarak kullanabilirmiyim recovery dvd ile

birde win7 yükleyen war mı bizim bilgisayara?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odilya -- 15 Kasım 2009; 6:14:26 >
  • erh_tun İlk başta bana ödeme olmadı falan filan dediler yeni bilgi girin dediler aynı bilgileri gene girdim bu sefer sorunsuz aldılar 5dk. sonrada daha öncede yazdığım gibi onay mail'i geldi.. Bakalım bekliyorum bende.

odilya Sipariş vermedinmi 7'yi?
  • Beyler fanım bozuldu ya.Call Of Duty 6 oynarken fazla ses çıkarmaya başladı fan kapattım oyunu şimdi başka ağır programlarda 2. devrede çalışıyor fan 3.ye geçmiyor..
  • Fan bozulmaz öyle.. =) Fan ses yapınca niye kapatıyorsunki oyunu bi zararı olmaz.. Fan küçük olduğu için son devirinde ses yapması normal.
    Oyun oynarken düz bi zemine koy laptop'u hava akışı rahat olsun alt taraftan..
  • Ya daha önce çıkarmıyordu o sesi şuan sanki fana kablo değer ya hani aynen öyle bir ses geliyor son dereceye geçince eskiden yokdu öyle bir ses birde laptopu dikey tutunca gidiyor ses ? :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: odilya

yaa ben şimdi win 7 ultm. kursam format atıp. bu ilk gelen recovery kısmı da silinir mi? yoksa istediğim zaman gene geri gelip vista olarak kullanabilirmiyim recovery dvd ile

odilya bunu ben de çok merak ediyorum.umarım tecrübe etmiş biri vardır
  • N51Vf Güncel Bios: 305

Yüklüyorum bakalım hayırlısı ne var ne yok..
  • Hiç 1 şey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

erh_tun İlk başta bana ödeme olmadı falan filan dediler yeni bilgi girin dediler aynı bilgileri gene girdim bu sefer sorunsuz aldılar 5dk. sonrada daha öncede yazdığım gibi onay mail'i geldi.. Bakalım bekliyorum bende.

Ödemeyi şimdi aldıklarına göre Aralık'a kadar elimizde olacak galiba DVD'ler.
  • quote:

walla ben sipariş vermedim yaa.indirdim sadece win7 ultimate 64 bit i
    şimdi sipariş versem 32 bit gelmeyecek mi.. ne yapayım 32 bit i yaww...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOBE-DJ aka GRYPHON

quote:

yaa ben şimdi win 7 ultm. kursam format atıp. bu ilk gelen recovery kısmı da silinir mi? yoksa istediğim zaman gene geri gelip vista olarak kullanabilirmiyim recovery dvd ile

walla sırf bu yüzden kuramıyorum :) bi de bi şi olursa diye. o recovery kısmı kaybetmek istemiyorum.nede olsa garanti bi şii

• quote:

Hiç 1 şey yok..

ne oldu genç yükledin mi win 7
  • quote:

quote:

quote:

walla sırf bu yüzden kuramıyorum :) bi de bi şi olursa diye. o recovery kısmı kaybetmek istemiyorum.nede olsa garanti bi şii

KOBE-DJ aka GRYPHON :

verdiğin bilgilere teşekkür ederim
    sana sormak istediğim bir şey var.Win7 yükledikten sonra vista recovery bölümü de silindi mi harddiskten.Eğer vistaya geri dönmek istesem asus recovery dvd ile bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

hasan_hzl :

O bölümü format atarken istersen silmiyebilirsin ama ben sildim geri dönmeyi düşünmediğim için.

odilya yukarıda N51vn280dv bölümüne de sordum bu soruyu sorunsuz uygalayan bi arkadaşımız var.ona sordum istersen silmeyebilirsin dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOBE-DJ aka GRYPHON -- 16 Kasım 2009; 21:23:12 >

• odilya yeni bios çıktı onu yükledim 7'yi değil..

recovery bölümünü silsende birleştiremiyorsun diğer yerlerle o kalıyor öyle..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

KOBE-DJ aka GRYPHON :

verdiğin bilgilere teşekkür ederim
    sana sormak istediğim bir şey var.Win7 yükledikten sonra vista recovery bölümü de silindi mi harddiskten.Eğer vistaya geri dönmek istesem asus recovery dvd ile bu işlemi gerçekleştirebilir miyim?

hasan_hzl :

O bölümü format atarken istersen silmiyebilirsin ama ben sildim geri dönmeyi düşünmediğim için.

odilya yukarıda N51vn280dv bölümüne de sordum bu soruyu sorunsuz uygalayan bi arkadaşımız var.ona sordum istersen silmeyebilirsin dedi.

hmm walla ii oldu bu.ben önce norton ghost kurum bi imaj almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye :) ondan sonra başlayalım bakalım kurmaya.gelişmeleri haber veririm.sağol bu arada ilgin için...

quote:

odilya yeni bios çıktı onu yükledim 7'yi değil..

recovery bölümünü silsende birleştiremiyorsun diğer yerlerle o kalıyor öyle..

o ne biçim şeymiş ölee yaa. yani eklenmiyor demi hddy ye

ben zaten silme taraftarı değilim.. dursun bakalım şimdilik.zaten bi de eklenmiyorsa silmenin bi mantığı kalmaz..

• Evet 10-11Gb ayrılmış hdd'ye C'ye genişlet olmuyor biçimlendirdim falan filan yenile dedim geniçletmedi C'yi.. D olarak kurdum bende orayada programların Setup'larını attım..
  • Diğer tarafa da sordum buraya da sormak istiyorum. 'Asus N51 VF 280 DV' ile 'Asus N51 VN 280 DV' arasındaki fark nedir? Özellikleri aynı gibi gözüküyor da ondan sordum !
  • odilya

rica ederim hepimiz bilgimiz imkanımız doğrultusunda yardım etmeye çalışıyoruz birbirimize

ben daha fazla vistaya katalanamadım win7 ultimate 64 bit e geçtim

gayet güzel stabil çalışıyor.recovery bölümü hala mevcut kurma işlemimden sonra.hasan_hzl arkadaşımızın dediğini doğrulamış oldum.
    tek sorunum var parmak izi okuyucu driver.upek inc. sitesinden buldum.Sizin driverlardan denedim olmadı,N61 serisinin driverini yükledim olmadı.sistemle uyumlu değildir mesajı aldım sürekli.sonra parmakizini üreten firmanın sitesinden indirdim.şimdi driver problemim yok aygıt düzgün çalışıyor bilgisi alıyorum.

fakat şöyle bir problem nüksetti asus data security managerda fingerprint bölümü çıkmıyor.parmaklarımı taratamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOBE-DJ aka GRYPHON -- 17 Kasım 2009; 18:42:46 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.