Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

N51VF 266DV Donanım Özellikleri:

Anakart: Asus N51Vf
    İşlemci: Intel Mobile Core 2 Duo, Penryn, 45 nm, T9550 2.66GHz, 1066MHz FSB, 6Mb Cache
    Ram: 4096Mb, DDR2, 800MHz (2x2Gb)
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 130M, DDR2, 1024Mb, 128Bit Gpu Clock: 600MHz - Memory: 500MHz - Shader: 1500MHz
    HardDisk: Seagate 500Gb, 5400 rpm, 8Mb
    Ekran: 15.6" WXGA, 1366 x 768, 60Hz
    CD-R / DVD / CD-RW: 8x Super Multi Dual
    Pil: Li-Ion 6 cells: 4800mAh, 3S2P, 53.28WHrs
    Kamera: 2Mp Yüz Tanıma Otomatik yüze odaklanma
    Ek özellikler: Parmak izi okuma, yüz tanıma, klasör şifreleme (Şifre yada Parmak izi), Bluetooth, Wireless, Card Reader MMC/ SD/ Mini-SD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/MS-Pro-Duo
    Kutu içeriği: ASUS Taşıma Çantası, ASUS Optik Mouse, ASUS Temizleme Bezi

ASUS N51VF 266DV - Kullanıcıları:

1) By Devvil
    2) odilya
    3) Galactus
    4) ck1991
    5) aguler1
    6) Erchamion
    7) OrcsCaptan
    8) dangerous210
    9) Canowar88
    10) kirimlimustafa
    11) hurik
    12) HAKANİNCE
    13) erh_tun
    14) Emre Blr
    15) bebeto911
    16) cagrimir
    17) reqech
    18) fandosram
    19) pekaziz
    20) fandosram
    21) çaaylak
    22) KarizMan
    23) IronBoyz210
    24) hakaneke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 23 Kasım 2009; 8:17:34 >

• ekle bakalım genç bizide :)
  • Beni de üye yapın nasıl olacaksak.
  • bende dğişimden bu laptobu istedim ama kabul edilmedi.neyse yeni laptabumuda sevdim
  • aa benim bilgisayarın aynısı bu bea
  • Senide ekleyelim o zaman?
  • bu ürünü inceliyorum tavsiye edermisiniz arkadaşlar
    simdiden tenk yuu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun için güzel GTA4'de falan kasma yapmıyor bana göre tek eksiği hdd'nin 5400 olması oda fazla etkilemiyor..
  • Arkadaşlar beni de ekleyin. Bugün, 21 Temmuz da Vatan'dan aldım. Şu an şarj oluyor. 12 saat sonra nasipse başlıyorum kullanmaya.
  • bence tek eksiği hdd değil :)

alacak olan arkadaşlar bilinki bu bilgisayar 4gbtan fazla ramdesteklemiyor bu gelecek için büyük bir dezavatajdır arkadaşın dediği gibi 5400 devirli hdd ayrı bir dezavantj :) işlemcinin çift çekirdek olması geleceğe dönük olmadığını gösteriyor şuan için mobil işlemciler arasında gayet iyi bir yerde ancak quad ve quad extreme hatta ve hatta ileriki zamanda mobil i7ler piyasada göreceğimizden pek geleceğe dönük değil :) ayrı bir konu ise ekran kartı ; üstdüey bir ekran kartı değil malesef bilgisayarın en zayıf halkası bence ekran kartı 1gb sizi aldatmasın ama genel olarak söyleyeceğim şey bugun için alınabilecek en güzel bilgisayarlardan biridir f/p ürünüdür yüksek performanslıdır ancak !! geleceğe dönük değildir size gelecekte pahalıya malolur
  • Zaten şuan çıktı i7 kullanan laptoplar bizede gelir yakında.. Performans için kullanılabilir şuan ama ilerde dediğin doğru benim 2. bilgisayarım bu olduğu için benim için sorun değil ben anakartın 8Gb ram desteklediğini biliyorum 2x4Gb şeklinde şuan gta4'üde sorunsuz oynatıyor bu fiyata alınabilcek tek laptop bu gerek tasarım gerekse kalitesi... O gelecek gelene kadar zaten değişir laptop..
  • daha türkiyeye quadlar yeni geliyor daha çook bekliyecez i7li laptoplar tabi ona görede fiyatlar görecez 3.5-4 milyar civarı... yanlış biliyorsunuz malesef max 4 gb ram:

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=0Tc42s23bOdbbvY5

•  ~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye)

• quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

ben sadece üretenin söylediğini gösteriyorm 4gb ramden fazlasını takınca bilgisayar açılmaz demiyorm

ayrıca bilgi verirmisin nasıl bakıyoruz o bölüme everstle mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 21 Temmuz 2009; 17:17:16 >

• Destekliyor diyorum sende yanlış biliyorsun max. 4gb ram diyorsun bunu gösteriyorum sende 4gb ramden fazlasını takınca bilgisayar açılmaz demiyorum diyosun.. Neyse boşwer evet Everest Ultimate kullanıyorum. Hatta Vatan bilgisayardada ekran kartının DDR2 DDR3 olayını tartıştık sonunda çıkarttım Everest yükledim gösterdim Asus yetkilileri bize DDR3 bilgisi verdi dediler..
  • bencede 4gbtan fazlasını desteklemesi gerekiyor, pm45lerin 8 gbta kadar desteği olması lazım hatta ddr3 ram bile takıp kullanabilirsiniz..
  • Evet DDR 3 1066MHz desteklediğide yazıyor..
  • quote:

Evet DDR 3 1066MHz desteklediğide yazıyor..

ddr2 ddr3 slot farkı yokmu arkadaslar destekliyoda ddr3 bellek takılabiliyormu makinaya?
  • Evet haklısın var giriş farkı açıp bakmak lazım aslında 7200'lük hddler geldiğinde hdd takarken onada bakmak lazım zaten şuan 1066lık ddr3 yok vatanda 1333lük ddr3 2gb var onada para vermeye deymez.. Şeyde olabilir 2 tanede ddr3 slotu..
  • quote:

Destekliyor diyorum sende yanlış biliyorsun max. 4gb ram diyorsun bunu gösteriyorum sende 4gb ramden fazlasını takınca bilgisayar açılmaz demiyorum diyosun.. Neyse boşwer evet Everest Ultimate kullanıyorum. Hatta Vatan bilgisayardada ekran kartının DDR2 DDR3 olayını tartıştık sonunda çıkarttım Everest yükledim gösterdim Asus yetkilileri bize DDR3 bilgisi verdi dediler..

ewet haklıymışsın oh rahatladım yaw 8gb olmasına

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.