Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Kullandıkca aşınıyor..

daha bir hafta yaw çok çektirmez umarım bize bu laptop
  • Başlarına çalarım direk zaten 1 ölü pxelimde var.. Bahane hazır..
  • Arkadaşlar açılırken nasıl parmak izi okumalı açmayı yapacağız ?
  • Aldığım günden beri öyle açılıyor ama şifreli açılma seçeneğide geliyor o kötü keşke sadece parmak izi okuma olsa.. Açılışta yüz tanımada yapıyorsun ama o hep devrede oluyor birisinin yanında açılmamasını istiyorsan mausla kamerayı kapatcaksın yoksa hemen tanıyor açıyor..
  • Ya bu arada siz maksimum ram 4 GB mı 8 GB mı diye tartışmışsınız ya.

http://forum.donanimhaber.com/m_32580058/mpage_1/key_/tm.htm bu konuda birinci sayfayı okusaydınız yeterdi, orda da tartışmışlar aynı şeyi ve karara bağlamışlar çünkü burdaki gibi
  • Biz bide burda tartışalım dedik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Ya bu arada siz maksimum ram 4 GB mı 8 GB mı diye tartışmışsınız ya.

http://forum.donanimhaber.com/m_32580058/mpage_1/key_/tm.htm bu konuda birinci sayfayı okusaydınız yeterdi, orda da tartışmışlar aynı şeyi ve karara bağlamışlar çünkü burdaki gibi

bende ilk sayfaya aldandım ewet arkadaş haklı çıktı şüphe gidermek her zaman iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 23 Temmuz 2009; 20:17:35 >

• quote:

Ses berbat bugün film attım görüntüye lafım yok ama ses berbat çıkıyor ve kaldırmıyor hoparlörler son ses açık olduğunda.. Kıstığındada anlaşılmıyor.. Ufak bi hoparlör almam lazım..

Ben film izlerken Media Player Classic kullanıyorum. K-Lite Mega Codec Pack yükledim. Filmin kalitesine göre farkediyor ses. Dün akşam ben de izlerken ses kötüydü ama playerın ayarlarını kurcaladım düzeldi ses. Ses sorunu makineden olmayabilir. Denetim masasından ses kontrolünü karıştırın biraz veya filmi izlediğiniz programın ayarlarıyla oynayın.
  • beyler merhaba , ilk defa forumun notebook kısmına giriyorum,yarın bu laptoptan alıyorum da sizlere bi sorum vardı.

2006dan beri PC de hiç oyun oynamıyorum ve bi an önce oynamak istediğim oyunların listesini yaptım öncelikle laptopu oyun amaçlı alcağımı belirtmek isterim. sistem özellikleri gayet iyi görünüyo o yüzden bu modeli seçtim.fakat bişeyi merak ediyorum;

Crysis - Call of Duty 4 - Burnout Paradise - Gears of War - FarCry 2 - BioSchock - Prototype - NFS Pro Street

yukarıdaki oyunları yüksek detayda ve sorunsuz bi şekilde calıştırırmı acaba? zaten listedeki oyunlar da cok yeni cıkmış sayılmaz cogunun üzerinden 1bucuk yıl geçmiş.sizler iyi bilirsiniz cevaplarınızı bekliyorum...

• Crysis dan emin değilim...
  • Laptop saat 3 gibi elime geçti. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Şimdi sormak istediğim bir soru var: Bu benim ilk laptopum o yüzden pek emin olamıyorum. Şimdi bataryanın şarjı bitti. Ben bunu bir kez 12 saat şarj edip daha sonra normal kullanıma geçeceğim değil mi? Yanlışsa bir yol gösterirseniz sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerous210

Laptop saat 3 gibi elime geçti. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Şimdi sormak istediğim bir soru var: Bu benim ilk laptopum o yüzden pek emin olamıyorum. Şimdi bataryanın şarjı bitti. Ben bunu bir kez 12 saat şarj edip daha sonra normal kullanıma geçeceğim değil mi? Yanlışsa bir yol gösterirseniz sevinirim...

Hayırlı olsun 14 saat şarj et dediler bana ama etmedim taktım kullanıyorum 2 kere 8dk'sı kalana kadar kullandım sonra şarj ettim açık halde bana başında bitince 14 saat şarj et sonra istediğin gibi kullan dediler..
  • Teşekkürler artık sabahı bekleyeceğim. :) Neyse geç olsun güç olmasın...
  • quote:

quote:

Laptop saat 3 gibi elime geçti. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Şimdi sormak istediğim bir soru var: Bu benim ilk laptopum o yüzden pek emin olamıyorum. Şimdi bataryanın şarjı bitti. Ben bunu bir kez 12 saat şarj edip daha sonra normal kullanıma geçeceğim değil mi? Yanlışsa bir yol gösterirseniz sevinirim...

Hayırlı olsun 14 saat şarj et dediler bana ama etmedim taktım kullanıyorum 2 kere 8dk'sı kalana kadar kullandım sonra şarj ettim açık halde bana başında bitince 14 saat şarj et sonra istediğin gibi kullan dediler..

Peki klavuzunda böyle bir şey yazıyor mu? Yani şu kadar saat şarj edilmesi gerekir diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: erh_tun

quote:

quote:

Peki klavuzunda böyle bir şey yazıyor mu? Yani şu kadar saat şarj edilmesi gerekir diye.

Pek inceleme fırsatım olmadı ama sanmıyorum yazdığını. Ki zaten bilirsiniz cep telefonlarında da 6 saat falan derler. Bir nevi işi sağlama almak herhalde. Ben yine de takacağım. Bir zarar gelmez.

• Yazabilirde yazmayabilirde hiç ilgimi çekmiyor o kağıtlar..
  • Arkadaşlar bu açılışta hem parmak izi hemde benim hesabımdan şifre istiyor yani 2 giriş seçeneği oluyor ben istiyorumki sadece parmak izi ile girilebilsin..
  • quote:

Arkadaşlar bu açılışta hem parmak izi hemde benim hesabımdan şifre istiyor yani 2 giriş seçeneği oluyor ben istiyorumki sadece parmak izi ile girilebilsin..

hesabındaki şifreyi kaldırıp denedin mi ? heralde kaldırıp denemene rağmen şifre istiyor doğru mu ANlamışım
  • bu şarj etme olayna gelelim arkadaşlar yaptığım ne kadar doğru ne kadar yanlış hiçbir bilgim yok ancak! ben batarya takmadan fiş ile kurulumları yaptım sonra işlemler bitince kapadım pcyi açtım batarayayı taktım sonra çalıştırdım öylece doldu :/ hiçbi sorunda yaşamıyorum gayet ideal sürelerde dayanyor yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.