Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hesapta şifre yokken parmak izi varken hesaptaki resime tıkladığımda giriyordu.. Yani parmak izi boşuna duruyordu orda..
    Sonra şifre koydum şimdi ya şifre yada parmak izi gerekiyor girmek için sadece parmak izi yapmak istiyorum..
  • benimkide 2 saat falan gidiyor entertainment modunda . yeter herhalde.... sizinki ne kadar dayanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: odilya

benimkide 2 saat falan gidiyor entertainment modunda . yeter herhalde.... sizinki ne kadar dayanıyor?

aynen o civarda
  • 2 - 2,5 saat benimkide yüksek performansta hep, Ionizer açık hep, aydınlatma en yüksekte hep.. HEP HEP...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Hesapta şifre yokken parmak izi varken hesaptaki resime tıkladığımda giriyordu.. Yani parmak izi boşuna duruyordu orda..
    Sonra şifre koydum şimdi ya şifre yada parmak izi gerekiyor girmek için sadece parmak izi yapmak istiyorum..

hocam kullanıcı hesaplarına gidin asp.net hesabı warsa onu silin sorununuz çözülür
  • nerden bulcam asp.net yerini..? yol göstersene denetim masası k.hesapları orda nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

2 - 2,5 saat benimkide yüksek performansta hep, Ionizer açık hep, aydınlatma en yüksekte hep.. HEP HEP...

genç... parlaklık en yüksekte nasıl kullanıyorsun o bilgisayarı yaa walla benim gözlerimn almıyor...benimki ortanında altında :)
  • Ara sıra bende kısıyorum veya yakın kullanırken...

ck1991 bi yardım et..
  • Arkadaslar herkese meraba hem forumun hem de asus n51vf nin yeni kullanıcısıyım bilgisayarı alalı iki gun oldu baya kurcaladım bahsedilen sesi dikkat edersem duyuyorum ama kafa takmamak lazm, cok hafif bi ses zaten ayrıca bi sorum olacak net ustunden herhangi birsey izlerken sorun yok ama dvd izlerken renkler gariplesio, siyahlar, koyu renler mavi gibi oluo, sorun widows media player damıdr die power dvd nin son surumunu yukledm ondada aynı sorun var, dvd orjinal deildi orjinal dvd de denedim o da olmadi kafayı taktım ve cıldırmak uzereyim yardımcı olan olursa sevinirm.. Ayrıca benide ekleyin buraya

• Canowar88 her açıdan hoşgeldin.. =) BS Player kullan bence ben HD film izledim bugün gayet güzeldi.. Sorunsuzdu renkler... Ekledim senide..
  • her acidan hosbulduk hocam tamam simdi denerm ama windows media playerla power dvd de boyle yapması bile uzdu beni
  • Ankarada nerdesin? ve Nerden aldın? Vatansa Batıkent vatandanmı?
  • Cayyolun da oturuorz hocam baskent universitesini falan gecince yeni bi kooperatif ne sen sor ne ben soyleym yani, internet buraya geleli daha 1 ay olmadı oyle soleyim vatan ama sogutozu vatan, armada nın orda ki
  • Ben Batıkenttyim Yenikenttede ev var Sincanı geçince.. =) Oraya gelmedi daha internet.. Sizin yer gelişmiş baya..
  • Batıkentte oturan arkadaslarım var okuldan bu arada bs player da yukledm hic bi degisiklik yok her yer mavi normal goruntude hic bi sıkıntı yok, fb den izledigim videolar gayet net, dvd takınca boyle oluo, driverda mı sorun neyde anlamadım
  • alla alla
  • yok hic bi sekilde olmuo divx dvd izlerken masmavi oluo ekran, masmavi deren goruntuler belli ama arka plan mavi tonları insanlar acayip bi sekilde soluk cozum onerisi olan varmı? yoksa yarın goturcem vatana pc yi
  • ayarlardan olabilir ya.. Splendid Utility programını bul bilgisayarda onu normal olarak ayarla..
  • yok usta onla hic bir alakası yok ilk denedigim seylerden biri oydu, bahsettigim sey goruntunu kendisi hep oyle mavi tonları dvd veya divx izlerken baska hic bir renk yok goruntu oynuo, yani anlasılır ama renkler duzgun degil
  • Ayarlarla oynamadığına eminsen yarın götür Vatan'a..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.