Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ASUS N51VG240DV model i dun sipariş ettim yarın elimde olacak inşallah beklediğim gibi çıkar tek derdim photoshop corel dreamwiever gibi programları sorunsuzca çaliştirması :)
  • Beni de ekleyin bakalım. =)
  • Şimdi farkettim benımki sanırm 1 alt model neyse çokta fark yok ekran kartı 512 ve hard disk kapasitesi 320gb sanırım görebildiğim donanımsal fark bunlar. Kutu içeriği farklımıdır gelince göreceğiz... bu şekildede işimi görcektir.

MS Vista Home Premium işletim sistemi ile geliyor NB lar , Bu ürünlerde de Windows 7 e Terfi etme şansımız varmı ?

Bilgilendirimisiniz.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aretha

Şimdi farkettim benımki sanırm 1 alt model neyse çokta fark yok ekran kartı 512 ve hard disk kapasitesi 320gb sanırım görebildiğim donanımsal fark bunlar. Kutu içeriği farklımıdır gelince göreceğiz... bu şekildede işimi görcektir.

MS Vista Home Premium işletim sistemi ile geliyor NB lar , Bu ürünlerde de Windows 7 e Terfi etme şansımız varmı ?

Bilgilendirimisiniz.?

Evet vatan bilgisaya söylemişti Asus'a mail attığımızda gönderiyorlarmış hompremium sürümünü.. win.7nin 32biti 4gb ramleri okuyor.. Sadece kargo ücreti ödüyormuşuz..

Senin bilgisayarında çalıştırır onunda kurulumunu yaptım sorun yaşamazsın bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

bence tek eksiği hdd değil :)

alacak olan arkadaşlar bilinki bu bilgisayar 4gbtan fazla ramdesteklemiyor bu gelecek için büyük bir dezavatajdır arkadaşın dediği gibi 5400 devirli hdd ayrı bir dezavantj :) işlemcinin çift çekirdek olması geleceğe dönük olmadığını gösteriyor şuan için mobil işlemciler arasında gayet iyi bir yerde ancak quad ve quad extreme hatta ve hatta ileriki zamanda mobil i7ler piyasada göreceğimizden pek geleceğe dönük değil :) ayrı bir konu ise ekran kartı ; üstdüey bir ekran kartı değil malesef bilgisayarın en zayıf halkası bence ekran kartı 1gb sizi aldatmasın ama genel olarak söyleyeceğim şey bugun için alınabilecek en güzel bilgisayarlardan biridir f/p ürünüdür yüksek performanslıdır ancak !! geleceğe dönük değildir size gelecekte pahalıya malolur

hiçbir zaman en iyi bilgisayarı alamazsın zaten.... geleceğe dönük bilgisayarların da fiyatlrı malum... 3-4 sene götürsün yeter bu bilgisayar... :)

• Arkadaşa sordum çıkmış ama ne zaman gelir bize bilinmez tek 4gb ram 2slota 4 gb 1066lık ram ii yakışır 7200 hdd ve win.7
  • quote:

Orijinalden alıntı: odilya

quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

bence tek eksiği hdd değil :)

alacak olan arkadaşlar bilinki bu bilgisayar 4gbtan fazla ramdesteklemiyor bu gelecek için büyük bir dezavatajdır arkadaşın dediği gibi 5400 devirli hdd ayrı bir dezavantj :) işlemcinin çift çekirdek olması geleceğe dönük olmadığını gösteriyor şuan için mobil işlemciler arasında gayet iyi bir yerde ancak quad ve quad extreme hatta ve hatta ileriki zamanda mobil i7ler piyasada göreceğimizden pek geleceğe dönük değil :) ayrı bir konu ise ekran kartı ; üstdüey bir ekran kartı değil malesef bilgisayarın en zayıf halkası bence ekran kartı 1gb sizi aldatmasın ama genel olarak söyleyeceğim şey bugun için alınabilecek en güzel bilgisayarlardan biridir f/p ürünüdür yüksek performanslıdır ancak !! geleceğe dönük değildir size gelecekte pahalıya malolur

hiçbir zaman en iyi bilgisayarı alamazsın zaten.... geleceğe dönük bilgisayarların da fiyatlrı malum... 3-4 sene götürsün yeter bu bilgisayar... :)

ewet quad işlemci destekliyorsa ileride elimizi cebimize atarak sistem çok güçlendirebiliriz

• Anlamadım? 4 çekirdekmi destekliyor laptop?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Anlamadım? 4 çekirdekmi destekliyor laptop?

quad işlemci destekliyor mu bilmiyorum ama ileride rahatlatır bizi destekliyorsa

ayrıca windows 7ye şuanda geçmeyin driverları elle kurmak zorunda kalıyorsunuz bzıları tam yüklenmiyor parmak izi smartlogon gib özellikleri kullanmadım mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 22 Temmuz 2009; 0:39:26 >
  • Olmuyormuş nanometreleri farklıymış olsaydı masa üstündekini çıkartıp buna takcaktım..
  • ztn masaüstünü takamazsın mobil işlemci bu ben mobil işlemcinin quadlarından bahsediyorm :/
  • evet

Şimdi Asus'a mail attım: Merhaba ben ASUS N51VF 266DV sahibiyim yeni bios ne zaman çıkacak bilginiz var mı acaba? İşlemciye overclock yapmak istiyorum ama şuan kullanılan bios'da (301) overclock seçeneği yok ekran kartına da overclock yapmak istiyorum ama RivaTuner ile yapamıyorum herhangi bir sorunda garanti dışı kalacağını biliyorum. İlgilenirseniz çok sevinirim..
    Teşekkürler..
    Dedim.. Bakalım ne diyecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 22 Temmuz 2009; 1:15:17 >
  • Sanırım birkaç gün içinde ben de bu laptopa sahip olacağım. Olursa beni de eklersiniz. Umarım doğru bir tercih yapmış olurum. beni 4 - 5 yıl götürmesi yeterli ilk etapta.
  • Ses berbat bugün film attım görüntüye lafım yok ama ses berbat çıkıyor ve kaldırmıyor hoparlörler son ses açık olduğunda.. Kıstığındada anlaşılmıyor.. Ufak bi hoparlör almam lazım..
  • quote:

Ses berbat bugün film attım görüntüye lafım yok ama ses berbat çıkıyor ve kaldırmıyor hoparlörler son ses açık olduğunda.. Kıstığındada anlaşılmıyor.. Ufak bi hoparlör almam lazım..

Eğer birkaç kişi izlemiyorsanız kulaklık da işiniz görür sanırım.
  • arkadaşlar sol ctrl tuşunda sorun yaşıyorum çıkartmam mümkün mü tuşu ?

çok garip olcak ama sağ ctrlyide çıakrdım deneme amaçlı onda çengelvar ve taktıktan sonra sorun oldu yaw kafayı yiyecem bi tuş tam çalışmıyor diğeri tam oturmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 22 Temmuz 2009; 18:41:30 >
  • Yaz benide..
  • quote:

Ses berbat bugün film attım görüntüye lafım yok ama ses berbat çıkıyor ve kaldırmıyor hoparlörler son ses açık olduğunda.. Kıstığındada anlaşılmıyor.. Ufak bi hoparlör almam lazım..

Valla ses berbat derken kastın nedir bilmiyorum ama oyun oynarken ya da müzik dinlerkn gayet iyi çıkmasına rağmen film izlerken oldukça düşüyor ses seviyesi. Evdeki diğer hoparlörü kulaklık girişine takarak izleyebildi anca filmi. Ya oldukça sessiz bir ortamda izleyeceksiniz ya da hoparlör veya kulaklık alıp seyredeksiniz, başka yolunuz yok.
  • Sol ctrl sorunu bendede war ne salak bi tuş gerçekten abanıyorum çalışsın diye..
  • quote:

Sol ctrl sorunu bendede war ne salak bi tuş gerçekten abanıyorum çalışsın diye..

Kullandıkça alışır belki?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.