Şimdi Ara

~ ASUS N51VF 266DV Kullanıcıları Kulübü ~ (24 Üye) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
46.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pfff bide sorun cıkmasa da rahat raht kullansak ya...
  • Takma kafana çözülür.. Yazılımsal bence..
  • montajı yapan eleman tam bilmiodu zaten, parmak izinde sorun yasandıgnı bildigimden orda denerken yukleyelm dedm adama aldı sag altta duran parmak izi tarayıcısını kısayol olarak masaustune attı, sistem dosyasından da ben buldum surucusunun yerni sag altta oldugunu soylemsti baktı bulamadı neyse bi goturelim bakalım da neyms ne degilms gorelm gene de bi cozum onerisi olan arkadaslar soyleyebilirlerse sevinirm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Devvil

Ara sıra bende kısıyorum veya yakın kullanırken...

ck1991 bi yardım et..

kullanıcı denetiminde asp.net adında brkullanıcı olmalı :S

olmazsa

cmdyi aç

net user ASP.NET /delete
    net user asp.net /delete

şunları dene hesap silindi diye uyarı çımalı olmazsa pm at yada profilden msn al ulaş bana çok giremiyorum siteye
  • Arkadaslar verdigim gecici rahatsızlıktan dolayı ozur dilerim hallettim sorunu cok mutluym aglamak istiyorum su anda bilgisayarı kurcalrken nvidia denetm masasında ayarlarını normal mod olan video dan nvdia ya getrp elle degstrmstm, tekrar bakarken farkettm , varsayılana donunce duzeldi, simdi mis gibii, k. bakmayın tekrar..
  • Mutluluğun verdiği saçmalık diyorum ben yazdığına.. Ne demek kusurabakmayın? Biz burda süs olsun yada mesaj sayısı artsın diye toplanmadık Soruları Sorunları çözmek tartışmak için burdayız.. İstediğini sormak hakkın..

2X4Gb DDR3 1066MHz ramler çıksada artık alsak..
  • arkadaşlar , bu yazıyı yazmadan yaklaşık 3 saat önce laptop kitlendi ve ben reset attım fakat laptop bir daha açılmadı . bende recovery yaptım şu anda dirverları yüklüyorum.şunu merak ediyorum sizde de reset attıktan sonra sorun yaşanıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekaziz

arkadaşlar , bu yazıyı yazmadan yaklaşık 3 saat önce laptop kitlendi ve ben reset attım fakat laptop bir daha açılmadı . bende recovery yaptım şu anda dirverları yüklüyorum.şunu merak ediyorum sizde de reset attıktan sonra sorun yaşanıyor mu ?

hayır hiç kilitlenme olmadı

quote:

bide quad extreme işlemcinin en kralı ohhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 25 Temmuz 2009; 10:15:40 >

• quote:

Mutluluğun verdiği saçmalık diyorum ben yazdığına.. Ne demek kusurabakmayın? Biz burda süs olsun yada mesaj sayısı artsın diye toplanmadık Soruları Sorunları çözmek tartışmak için burdayız.. İstediğini sormak hakkın..

Eywallah hocam, hakkaten mutllugun verdigi sarholuk icersindeydim, kalkıp taa vatana git, orda ugras, eleman bulucak mı bulamıcakmı cozumu belli degil, olu pixelimde yok degistirmesnide istemiyodum yalnız hoparlorun orda ortanın sagina dogru bi cizgi var bole sanki birlesme yeri gib sizde de varmı o?

Ayrıca bende de oyle bir kiltlenme olmadı pekaziz, bir kac kez resetledim, resetledikten sora bir problem yasamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canowar88

quote:

Mutluluğun verdiği saçmalık diyorum ben yazdığına.. Ne demek kusurabakmayın? Biz burda süs olsun yada mesaj sayısı artsın diye toplanmadık Soruları Sorunları çözmek tartışmak için burdayız.. İstediğini sormak hakkın..

Eywallah hocam, hakkaten mutllugun verdigi sarholuk icersindeydim, kalkıp taa vatana git, orda ugras, eleman bulucak mı bulamıcakmı cozumu belli degil, olu pixelimde yok degistirmesnide istemiyodum yalnız hoparlorun orda ortanın sagina dogru bi cizgi var bole sanki birlesme yeri gib sizde de varmı o?

Ayrıca bende de oyle bir kiltlenme olmadı pekaziz, bir kac kez resetledim, resetledikten sora bir problem yasamadım.

Sonunda ben de başladım kullanmaya. Bahsettiğiniz çizgiyi ben göremedim. Umarım sorun teşkil etmez...

• walla bende de bi kilitlenme falan yok şimdilik... gayet ii gidiyo herşey... aman nazar değmesin... :)
  • ARKADAŞLAR BEN ASUS N51VF-266DV ALMAK İSTİYORUM BU FORUMA DA YENİ ÜYE OLDUM ZATEN PAZARTESİ ALICAM AMA NEREDEN ALABİLİRİM SİZCE ÇÜNKÜ 2 TANE ALICAM YANİ PAHALIYA KAÇIYOR FİYAT OLARAK BANA ÖNERİLERDE BULUNURMUSUNUZ? BİDE BİLGİSAYARLA İLGİLİ ELEŞTİRİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...
  • GÜVENİLİR SİTELERDEN UYGUN FİYATLI OLANLARINI LÜTFEN PAYLAŞALIM!
  • Arkadaşlar size benim 2 sorum olucak.yardımcı olursanız sevinirim.foruma yeni katıldım.2 gün sonra bende sipariş vericem asus n51vf. ben de emin değilim nerden alabilirim.önerilerinizi bekliyorum.güvenilir ve hatanın az olduğu site veya yer önerebilirmisiniz.gerektiğinde bi sorun olursa yardımcı olacak bir yer varmı bildiğiniz?
    ikinci sorum ise windows 7 alabilirmiyim sipariş verdiğim zaman kargo ücretini verirsem bedava geçebiliyormuşum diye bir duyum aldım ama pek emin değilim.yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

beyler merhaba , ilk defa forumun notebook kısmına giriyorum ,yarın bu laptoptan alıyorum da sizlere bi sorum vardı.

2006dan beri PC de hiç oyun oynamıyorum ve bi an önce oynamak istediğim oyunların listesini yaptım öncelikle laptopu oyun amaçlı alcağımı belirtmek isterim. sistem özellikleri gayet iyi görünüyo o yüzden bu modeli seçtim.fakat bişeyi merak ediyorum;

Crysis - Call of Duty 4 - Burnout Paradise - Gears of War - FarCry 2 - BioSchock - Prototype - NFS Pro Street

yukarıdaki oyunları yüksek detayda ve sorunsuz bi şekilde calıştırırmı acaba? zaten listedeki oyunlar da cok yeni cıkmış sayılmaz cogunun üzerinden 1bucuk yıl geçmiş.sizler iyi bilirsiniz cevaplarınızı bekliyorum...

Crysis high'da ilk başta takılıyor hocam. Oyuna ilk girdiğimizde yani. Ama alıştıktan sonra hiç sorun çıkarmadan oynuyor. Very high'da ise bariz takılmalar, kasılmalar oluyor.

Call of Duty 4, zaten düşük sistem gereksinimleri istiyor ve Asus N51VF'de tek bir takılma olmadan çalışıyor. Ben de şu ana kadar iki kere oldu, onda da hard disk'ten okurken oldu sanırım

Burnout Paradise demosunu deneyecektim ama cd key gibi bir şey istiyordu, henüz elimde değil, deneyemedim. Diğerlerini de hiç denemedim malesef ama onları da edinmek istiyorum en kısa zamanda, iu elimdeki oyunlar bi bitsin

quote:

2 - 2,5 saat benimkide yüksek performansta hep, Ionizer açık hep, aydınlatma en yüksekte hep.. HEP HEP...

Yuh..

quote:

ARKADAŞLAR BEN ASUS N51VF-266DV ALMAK İSTİYORUM BU FORUMA DA YENİ ÜYE OLDUM ZATEN PAZARTESİ ALICAM AMA NEREDEN ALABİLİRİM SİZCE ÇÜNKÜ 2 TANE ALICAM YANİ PAHALIYA KAÇIYOR FİYAT OLARAK BANA ÖNERİLERDE BULUNURMUSUNUZ? BİDE BİLGİSAYARLA İLGİLİ ELEŞTİRİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM...

Nova Bilgisayar'da indirimde şu an;http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4824

Bir de arkadaşlar, ben şimdi oyun, program felan yüklerken Vista'nın "İzin ver" komutunun gelmesini baya bi bekliyorum, nedendir acaba?

Ayrıca 32 bit'de sizin de söylediğiniz gibi 4 GB belleği 3.2 gb civarında görmesi gerekiyor. Fakat Bilgisayarım'a sağ tıkladığımda 4.00 GB yazıyor. Nasıl olur bu?

Bu arada, küçük bir resme sağ tıklayıp masaüstünü göster dediğimizde o resim kocaman oluyor, sanki ekranı kapla demişiz gibi, ama sağ ve sol taraflarında boşluklar var. Döşeme yapınca o büyük hali gitmiyor. Ancak, masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştirme'den masaüstü arka planına girip göz at deyip istediğimiz klasörü seçtikten sonra o küçük resmi arka plan yaptığımızda küçük olarak görebiliyoruz. Normalde neden büyüyor acaba?

Bir de Deamon Tools programı Vista'da neden çalışmıyor? Vista ile uyumlu değil diye bir yazı karşıma çıkıyor, yükleyemiyorum.

Yüz tanımayı nasıl açağız?

Batarya için olan güç seçeneklerinde "Battery Saving" modunu seçtiğimizde arka plan beyaz Asus resmi oluyor, masaüstü otomatik olarak gizleniyor. High Performance'yi seçtiğimizde ise tekrar eski hâline dönmüyor? Niye?

Şimdilik bu kadar. Gelecek sorularla gelecekte görüşmek üzere..

• Bende kervana katılanlardanım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

Bir de arkadaşlar, ben şimdi oyun, program felan yüklerken Vista'nın "İzin ver" komutunun gelmesini baya bi bekliyorum, nedendir acaba?

Ayrıca 32 bit'de sizin de söylediğiniz gibi 4 GB belleği 3.2 gb civarında görmesi gerekiyor. Fakat Bilgisayarım'a sağ tıkladığımda 4.00 GB yazıyor. Nasıl olur bu?

Bu arada, küçük bir resme sağ tıklayıp masaüstünü göster dediğimizde o resim kocaman oluyor, sanki ekranı kapla demişiz gibi, ama sağ ve sol taraflarında boşluklar var. Döşeme yapınca o büyük hali gitmiyor. Ancak, masaüstüne sağ tıklayıp kişiselleştirme'den masaüstü arka planına girip göz at deyip istediğimiz klasörü seçtikten sonra o küçük resmi arka plan yaptığımızda küçük olarak görebiliyoruz. Normalde neden büyüyor acaba?

Bir de Deamon Tools programı Vista'da neden çalışmıyor? Vista ile uyumlu değil diye bir yazı karşıma çıkıyor, yükleyemiyorum.

Yüz tanımayı nasıl açağız?

Batarya için olan güç seçeneklerinde "Battery Saving" modunu seçtiğimizde arka plan beyaz Asus resmi oluyor, masaüstü otomatik olarak gizleniyor. High Performance'yi seçtiğimizde ise tekrar eski hâline dönmüyor? Niye?

Şimdilik bu kadar. Gelecek sorularla gelecekte görüşmek üzere..

Everest'ten bakarsanız RAM'i 3 GB olarak görüyor.

Battery Saving'den sonra High Performance'yi seçince bende eski haline dönüyor.

Yüz tanımayı açmak için Smart Logon Manager programını açıp, sol altta bulunan Enable Smart Logon Systemin yanına tik atmalısınız. Daha öncesinde de sağ üstten kullanıcı hesabınızı seçip parolanızı yazmalı, parola alanının altındaki fotoğraf makinesi ikonuna basarak bilgisayarın fotoğrafınızı çekmesini sağlamalısınız. Fotoğraf çekildikten sonra, kutu içine alınan yüzünüzün üstünde ????? yerine kullanıcı adınız yazacaktır.

Kolay gelsin...

• ARKADAŞLAR BANA LÜTFEN YARDIMCI OLUN ÇÜNKÜ SÜREKLİ BU ASUS N51VF-266DV Yİ ALMAK İÇİN BAKMADIĞIM YER KALMADI BAZILARI ÇOK ÖVÜYOR BAZILARI ÖZELLİKLE EKRAN KARTINDAN DOLAYI KÖTÜ DİYOR .BU PAZARTESİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE KARAR VEREMİYORUM ALSAM BİLE GÜVENİLİR BİLDİK Bİ SİTE DE BİLMİYORUM BANA Bİ YAZIN LÜTFEN HEM İKİ TANE ALICAM YANİ ZARARIM ÇOK BÜYÜK OLUR ACABA BAŞKA NOTEBOOKLARA MI BAKAYIM ?

ALMAYI DÜŞÜNDÜKLERİM ŞUNLAR=

ASUS N51VF-266DV,
    ASUS N50VN-240DV-320,
    ACER AS6930G-664G50Mn,
    HP DV6-1144ET VA124EA
    SAMSUNG R522 XS08TR,

EN ÇOK İSTEDİĞİM ASUS N51VF-266DV
  • quote:

o senin bilgisayarının içinde olan ram. vista nın kullandığı değil. 3 gb olarak kullanıyo vista 64bit e geçersen 4 gb yı kullanır
  • siz bu norton u kullanıyor musunuz hala? kaldırdıysanız ne kurdunuz yerine.walla ben pek sevdim bu norton u bitene kadar kullanıcam.sonra da kis yüklerim galiba
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.